- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
Osurukwalde'nin bizim sahadaki macta bile olmamasi gerekiyor. Kesinlikle.Osayi ve Oosterwolde 10+ alacaktır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osurukwalde'nin bizim sahadaki macta bile olmamasi gerekiyor. Kesinlikle.Osayi ve Oosterwolde 10+ alacaktır.
Ben yazdım burada daha önce. Devlet devlet olsa olaylar buralara gelmeden çoktan duruma el koymuştu.
Hakemi milyonlarin gözü önünde soyunma odasina gitmeden saha icinde tehdit eden Mert Hakan'a ceza vermediler.
Milyonlarin gözü önünde sifresiz kanalda yayinlanan Ankaragücü kupa macinda deplasmanda olmasina ragmen Ankaragücü tribünlerine agir küfürler eden yine ayni oyuncu ve yine ceza vermediler.
Liyakatsiz Büyükeksi ve onun saz arkadaslari Fener bir beraberlik alacak diye ödü kopan tipler. Ona göre beklentinizi ayarlayin.
Adaletsiz kararlar ortaligi daha fazla karistiracak.
U19 ile ceza olmamaliFener atıyorum kupaya çıkmama kararı alırsa ligde 3 puan ceza almıyor mu yav, devamı olmayan organizasyonlara çıkmamanın cezası öyle bir şeydi sanki
Hakem dövüldü,ali koç savaş çıkarabilecek kapasitede biri mi yapmayın yahu? gülün geçin adamın acizliğine. takımına doğru düzgün futbolcu alamayan adam savaş çıkaracak. aliye bu kadar paye vermeyin.