GSC Anket Mevcut Görüntülere Göre Fenerbahçeli Topçular Ne Kadar Ceza Alacak?

Ceza tahminleriniz

• 0-1 maç

Oy: 106 49,5%
  • 2-4 maç

Oy: 28 13,1%
  • 5-10 maç

Oy: 67 31,3%
  • +10 maç

Oy: 13 6,1%

• Kullanılan toplam oy
    214
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün aciklanmasi gerekirdi cok büyük oyunlar dönüyor yine

Kimse ceza falan almayacak. Herkes bu şeref yoksunlarının ortalığı cehenneme çevirme potansiyelinden korkuyor. Bu Ali denen milleti sokağa çıkarmak için her yolu deniyor.

bence de futbolculara ceza vermeyecekler, ali takimi ligden cekemicek zaten cekemez, sezon sonu yine biz sampiyon olacaz ali de bahanesini bulmus olacak aziz'in zamaninda "kursunlandik" diye agladigi gibi

IMG_3364.jpeg
Bir tane provokatör futbolcunun durduk yere tokatı sonrası olan durum. 10 tane adam ceza yedi ligden çekeriz diye tehdit etmedik.
Olayı alıp getirdikleri yer fener ligden düşerse şöyle olur böyle olur.
Edebinle yaptığın pisliğin cezasını çekeceksin.
Her üzerine gelene yumruk atsın futbolcular, üzerine gelme de yok adam geliyor ve orada duruyor sonra, karşı karşıya kaldığın her taraftara defalarca yumruk atılsın bundan sonra.

ya birde nasıl oluyorda "Sandıkta görüşürüz" lafları dönüyor? yani cidden bir insan tuttuğu takım yüzünden hayatını direkt etklieyen politik tartısını mı değiştirecek.

nasıl salak bir mantıktır yav.

ne zaman aciklanacak bu sevkler

Ekli dosyayı görüntüle 238077
Bir tane provokatör futbolcunun durduk yere tokatı sonrası olan durum. 10 tane adam ceza yedi ligden çekeriz diye tehdit etmedik.
Olayı alıp getirdikleri yer fener ligden düşerse şöyle olur böyle olur.
Edebinle yaptığın pisliğin cezasını çekeceksin.
Her üzerine gelene yumruk atsın futbolcular, üzerine gelme de yok adam geliyor ve orada duruyor sonra, karşı karşıya kaldığın her taraftara defalarca yumruk atılsın bundan sonra.
Bunlari biz degil yonetim dile getirmeli

Bunlari biz degil yonetim dile getirmeli
tam aksine yönetim umursamamalı - bizi ilgilendiren , çerçevesinde bizim olduğumuz bir olay değil. burnumuzu sokmamak lazım kesinlikle. gerçekten doğrusu o - prim verdikçe - karşısında konuştukça buralara geldi bu mantalite.

yönetimin TEK bugünlerde sataşması gereken kasımpaşa camiası...ASY ye küfürler - devrede tribünlerin ekstra dolması - taraftarı içindeki diğer takım takım taraftarları gibi yüklenmesi lazım. TS-FB maçı ve sonrasındakilere bulaşmamak en güzeli.

Bu sene şampiyonluk çok önemli. Kendi başlarını yemelerini uzaktan izlemek keyifli olacak.

ya birde nasıl oluyorda "Sandıkta görüşürüz" lafları dönüyor? yani cidden bir insan tuttuğu takım yüzünden hayatını direkt etklieyen politik tartısını mı değiştirecek.

nasıl salak bir mantıktır yav.
Böyle düşünenlerin seçime etkisi %0,0001 falandır en fazla.

Böyle düşünenlerin seçime etkisi %0,0001 falandır en fazla.
Geçen ben de söyledim, bu ülkede siyasi düşünceleri futbol taraftarlığı veya tuttuğu takım yüzünden etkilenecek taraftar sayısı genelin %5'i falan bile değildir.

En basiti ülkede aç olanların bile siyasi düşüncesi etkilenmiyorken futbol yüzünden mi etkilenecekmiş.

Bence tamamen masal bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt