- 3 Haziran 2015
- 53.943
- 61.966
- 3.963
Dün aciklanmasi gerekirdi cok büyük oyunlar dönüyor yine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün aciklanmasi gerekirken Süper Lig disindaki kararlar aciklandi. Kimse bilmiyor cok büyük bir karmasa var su an ortam cok gergin OralimSevkler bugün mü açıklanıyor?
mesela en çok takip edilen solcu sayfalardan biri verdikleri manşete bakın
a spor'da çatır çatır gerçekler söylenmiş oysa ki
Bunlari biz degil yonetim dile getirmeliEkli dosyayı görüntüle 238077
Bir tane provokatör futbolcunun durduk yere tokatı sonrası olan durum. 10 tane adam ceza yedi ligden çekeriz diye tehdit etmedik.
Olayı alıp getirdikleri yer fener ligden düşerse şöyle olur böyle olur.
Edebinle yaptığın pisliğin cezasını çekeceksin.
Her üzerine gelene yumruk atsın futbolcular, üzerine gelme de yok adam geliyor ve orada duruyor sonra, karşı karşıya kaldığın her taraftara defalarca yumruk atılsın bundan sonra.
dün halukalrın demesine göre 13:00 te TFF toplantı yapacak 15:00'te TS yönetimi basın açıklaması var.Sevkler bugün mü açıklanıyor?
tam aksine yönetim umursamamalı - bizi ilgilendiren , çerçevesinde bizim olduğumuz bir olay değil. burnumuzu sokmamak lazım kesinlikle. gerçekten doğrusu o - prim verdikçe - karşısında konuştukça buralara geldi bu mantalite.Bunlari biz degil yonetim dile getirmeli
Böyle düşünenlerin seçime etkisi %0,0001 falandır en fazla.ya birde nasıl oluyorda "Sandıkta görüşürüz" lafları dönüyor? yani cidden bir insan tuttuğu takım yüzünden hayatını direkt etklieyen politik tartısını mı değiştirecek.
nasıl salak bir mantıktır yav.
Geçen ben de söyledim, bu ülkede siyasi düşünceleri futbol taraftarlığı veya tuttuğu takım yüzünden etkilenecek taraftar sayısı genelin %5'i falan bile değildir.Böyle düşünenlerin seçime etkisi %0,0001 falandır en fazla.