GSC Anket Mevcut Kadro Avrupa Ligi İçin Yeterli mi?

Mevcut Kadro Avrupada Üst Turu Görür mü?

• Kullanılan toplam oy
    84

Batıkan Kanarya

P. Griffin
Yönetici
Moderatör
Sevgili arkadaşlar gelin bir beyin fırtınası yapalım.

Avrupaya yetişen kadromuzun alternatifsiz ve mühim mevkilerin tamamlanmamış halde olduğu aşikar.

Fakat yeni sistemde 36 takımdan ilk 8’e girmek son 16’ya, 9-24 arasına girmek ise son 16 playoff turuna kalmak için yeterli. Ve fena olmayan da bir fikstürümüz var.

Sizce bu kadro AVLye her türlü yeter mi? Yoksa şoklar mı yaşarız? Lig için gerekli takviyeleri yapalım AVL’de her türlü üst tura çıkar üst tur için ekleme yaparız diyebiliyor musunuz?

Saygılarımla,

Yeterli olması gerekir kimle oynayacağız sanki, aklıma young boys maçları geliyor gerçi

Kadro yeterli , hoca yetersiz..O yüzden eleniriz diyorum.

İleriye giden bir tek futbolcun yok hepsi geriye gidiyor..Çünkü işleyen sistemin yok.

İlk 11 isimler olarak fazlasıyla yeterli, ama hiç bir sisteme %100 oturmuyor :) Eldeki kadrodan yüksek verim alabilen bir hocamız da yok, sabir fikirlilikle bildiğini okuyacak yine. Yedekler zaten hak getire, muhtemel iki sakatlıkta dibe çakılacağımız çok belli.

Istemeden avrupa ligine uygun kadro kurduk. Sizi bilmem ama ben takimima bakinca kuzeyli takimi gibi sert bir ekip goruyorum.

Zaha, Kerem ve Tete gibi top ezen ve takima gecis oyununda fayda saglamayan oyuncularimizdan kurtulduk. Artik ucuz top kayiplarimiz olmayacak ve tam bir turnuva takimina donusecegiz.

Hizli kanatmis abi rakipler zaten 10 kisi savunma yapiyor hizli olsak nereye yetisecegiz? Onemli olan top tutmaktir bu biraz bana tiki takayi andiriyor sabirli olup maci kazanacagiz

Istemeden avrupa ligine uygun kadro kurduk. Sizi bilmem ama ben takimima bakinca kuzeyli takimi gibi sert bir ekip goruyorum.

Zaha, Kerem ve Tete gibi top ezen ve takima gecis oyununda fayda saglamayan oyuncularimizdan kurtulduk. Artik ucuz top kayiplarimiz olmayacak ve tam bir turnuva takimina donusecegiz.

Hizli kanatmis abi rakipler zaten 10 kisi savunma yapiyor hizli olsak nereye yetisecegiz? Onemli olan top tutmaktir bu biraz bana tiki takayi andiriyor sabirli olup maci kazanacagiz
müthiş bir yorum..

Hayır, 9-24'e gireriz seçeneği olsaydı onu seçerdim. Yetersiz kadro, kısmen uygun kura.

rfsyi elfsborgu yenmek için torre osimhen icardi davinson yetersiz olur. rabiot olsa çıkardık ama gruptan

9-24 oluruz çünkü tüm takımlar içinde en kek kurayı çektik.

Sevgili arkadaşlar gelin bir beyin fırtınası yapalım.

Avrupaya yetişen kadromuzun alternatifsiz ve mühim mevkilerin tamamlanmamış halde olduğu aşikar.

Fakat yeni sistemde 36 takımdan ilk 8’e girmek son 16’ya, 9-24 arasına girmek ise son 16 playoff turuna kalmak için yeterli. Ve fena olmayan da bir fikstürümüz var.

Sizce bu kadro AVLye her türlü yeter mi? Yoksa şoklar mı yaşarız? Lig için gerekli takviyeleri yapalım AVL’de her türlü üst tura çıkar üst tur için ekleme yaparız diyebiliyor musunuz?

Saygılarımla,
2. Şıkta sırf evet yazdığı için oy kullanamadım la. :D Biraz şans, samiyen filan derken 9-24 yaparız ama yeterli değil kadro sanki.

Rakiplere bakarsan yeterli

Fakat bu kadroyu rakiplere diş geçirecek şekilde oynatacak bir teknik direktör yok.

O yüzden 8 de 0 bile çekersek şaşırmam

Okan hocanın şu ana kadar gösterdiği Avrupa performansına bakarak kendi ayarımızda veya daha alt seviyede olmasına rağmen taktik disipline ve fizik kaliteye sahip olan her takım bizi yener.

3-5-2 ye dönen Okan Buruk hem ligi alır (banko), hem de Avrupa'da bir üst tura kalır. Sonrasını bilemiyorm

BU arada banko döndük 3-5-2 ye salın bu haberi sağa sola. Yangını bırakın

kadronun eksikleri var. Ama 2.5 senedir sorunun temelini kadroda arayarak hata ettik. Sorunun temeli td’ümsü kişi. Yoksa bu kadro 5-10 arası bir yerlere oynayabilirdi. Okan ile büyük ihtimalle direkt eleniriz.

9-24 e gireriz. sonrası muamma. (kağıt üzeridne - takım değerinden üzerinen gitsek 1-8 olması lazım)

son 16 / çeyrekten itibaren denk ve dişli takımlar olacak ...oraya yeterli değil - çok ekstra hava oluşması lazım.

ankette seçenekler az.

Kanat konusunda sana hak veriyorum

Zaten hep bu kanattaki top kayıpları yüzünden durmadan kontra yiyoruz. takımın gerisi yeterli değil o oyun stiline.

ama bence orta sahaya Ruiz gibi biri gerekliydi.

Geri
Üst Alt