GSC Anket Mevcut Kadro Avrupa Ligi İçin Yeterli mi?

Mevcut Kadro Avrupada Üst Turu Görür mü?

• Kullanılan toplam oy
    84
Hayır değil.

Lig için bile değil sakatlık ceza durumunda 11 oynayacak seviyede adam kalmadı.

Bir hakem çıkar 2 kritik adamını cezalı yapar çatır çatır patlarsın kırılırsın.

65 milyon euro’luk takım yapıp gidenleri son gün gönderip yerine alamamak bildiğin ihanet ile eşdeğerdir

Ligten çıkmak için yeterli kuraya göre çeyrek finale kadar yeterli

Kupayı almak imkansız

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bakın takımda bir tane bile sol kanat yok yav ne yeterlisi.

Berkan sol kanatta oynayınca görürüm ben sizi

gireriz ve eleniriz cünkü hocamiz looser
dün yüzünden karamsarım bende tabi ama işte bizi tetiklelyecek işler olursa ivme falan olur diyede bakıyorum hala.

3 ay geçip YB maçını görünce çok şey ders olması lazım - ama avurpa için trasnfere bakınca eksiğimiz fazla.

dün yüzünden karamsarım bende tabi ama işte bizi tetiklelyecek işler olursa ivme falan olur diyede bakıyorum hala.

3 ay geçip YB maçını görünce çok şey ders olması lazım - ama avurpa için trasnfere bakınca eksiğimiz fazla.

kopenhagen, prag, fener, besiktas ve yb.

sence okan ders alırmı?

kopenhagen, prag, fener, besiktas ve yb.

sence okan ders alırmı?
zaten okanın dersi değil - takımın tepki göstermesi sahada ümidim var ...ufak ama var.

o olunca okan hoca da değişecek - dank edecek cünkü "ulen bu burda şu şurda çok daha iyi oldu" diyerekten.

o havaya gelir miyiz kısmı sıkıntılı.

zaten okanın dersi değil - takımın tepki göstermesi sahada ümidim var ...ufak ama var.

o olunca okan hoca da değişecek - dank edecek cünkü "ulen bu burda şu şurda çok daha iyi oldu" diyerekten.

o havaya gelir miyiz kısmı sıkıntılı.

bundan önce marsa insan göndeririz

bi zahmet sayın hocamız çözüm bulsun daaaaaa
city'i reali tutmadığımız için avrupa liginde başarı bekleyelim değil mi...

Kadro lig için bile yetersiz

Ne Avrupa'sı yahu

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

okan hocalı mı? yoksa okan hocasız mı? ona göre cevabım değişir

İki tane çok istediği oyuncuya 30 milyon verdiren ve son gün osimhen piyangosuna uyanan okan buruk bu kadroyla başarılı olmak zorunda

Kadrosu yetersiz olan rigadır elfsborgdur bizim kadro yetersiz vs diyene şimdi bişey derim de neyse

8 maçta 3 galibiyet alabilirsek öpüp başımıza koyalım.

8 takımdan kaç takım gruptan çıkıyor bilmiyorum ama o grupta puan alabileceğimiz sadece 2 takım var ,ki elenmemiz hayrimiza olur

Play off da yeni liste olacak mi
4 September 2024 (24:00 CET) for all matches from the first match in the league phase up to and including the final.

UEFA sitesindeki yazıdan aldım.(31.09 maddesi)

edit:

devamında da şu var:

Each club is entitled to register an unlimited number of players on List B during the season. The list must be submitted by no later than 24.00 CET on the day before the match in question.

Ayrıca :

After the completion of the league phase and before the start of the knockout phase, a club may register a maximum of three new eligible players for the remaining matches in the current competition. Such registrations must be completed by 6 February 2025 (24:00 CET) at the latest.

lig fazı bitince 6 şubat gecesi(7 şubat 01:00 ya da 02:00 biz uygulamıyoruz ya saati) son olmak üzere 3 yeni adam koyabilirz.

4 September 2024 (24:00 CET) for all matches from the first match in the league phase up to and including the final.

UEFA sitesindeki yazıdan aldım.(31.09 maddesi)

edit:

devamında da şu var:

Each club is entitled to register an unlimited number of players on List B during the season. The list must be submitted by no later than 24.00 CET on the day before the match in question.
Hocam play off lar ocaktan sonra ya

Geri
Üst Alt