Mezarlıkta Görülen Gizemli Kız, Gece Yine Geldi!

Aksiyona bakın ne güzel.

Ayrıca hepiniz korktuğunuz için dalgaya alıyorsunuz, inkar ediyorsunuz. Bal gibi de gerçek bir hikaye gibi duruyor!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Halkadaki kız gibi ekrandan çıkacak hali yok ya niye korkalım :D

Aksiyona bakın ne güzel.

Ayrıca hepiniz korktuğunuz için dalgaya alıyorsunuz, inkar ediyorsunuz. Bal gibi de gerçek bir hikaye gibi duruyor!

Üç defa Halkalı diye okudum ne alaka diye :asd:

Delidir, PR’dır, gerçektir yakını için ağlıyor falan deniyor! Neden? Korkmamak İçin mantığa oturtulmaya çalışılıyor!

Fizik ötesi bir canlı olamaz mı? Bir ruh! Zombi!

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Delidir, PR’dır, gerçektir yakını için ağlıyor falan deniyor! Neden? Korkmamak İçin mantığa oturtulmaya çalışılıyor!

Ruh değil de zombi olabilir cidden, sebebini bilmiyorum ama ikna oldum şu an.

Zombi işin esprisi. Ama ruh, cin vs gibi şeyler bence gayet de olabilir! (Hiçbirine inanmıyorum o ayrı ama bu kız ikna edebilir )

Zombi işin esprisi. Ama ruh, cin vs gibi şeyler bence gayet de olabilir! (Hiçbirine inanmıyorum o ayrı ama bu kız ikna edebilir )

22566.jpg

Kafa yine bi milyon sanırım ?

Hayır. Çelişkili bir metin olarak yorumladın sanırım abi.

Ben inanmıyorum öyle şeylere ama inananlar var. Ama İnananlar korktukları için konduramıyor o inandıkları ve ürkütücü şey olduğuna. Ben de diyorum ki gerçekten ruh cin vardır olamaz mı? Varsa o kız bunlardan biri olabilir! Umarım anlatabilmişimdir abi.

Hayır. Çelişkili bir metin olarak yorumladın sanırım abi.

Ben inanmıyorum öyle şeylere ama inananlar var. Ama İnananlar korktukları için konduramıyor o inandıkları ve ürkütücü şey olduğuna. Ben de diyorum ki gerçekten ruh cin vardır olamaz mı? Varsa o kız bunlardan biri olabilir! Umarım anlatabilmişimdir abi.

Çok iyi anlattın kardeşim, hadi geç oldu yat artık istersen hepimiz anladık hiç merak etme :D :D

Ben de Halkalı diye okudum yav

Yerinde olsam televizyonun fişini çekmeden yatmazdım. Bak benden söylemesi abi.

Korkuyoruz dediysek o kadarda değil :D taa sivastaki olaydan dolayı korku yaşayacak halim yok. Ha ama bak sittin sene o mezarlığa gitmem gece vakti.

Gece vakti bir defa gitmiştim. Annesini kaybetmiş bir arkadaşım gece vakti tutturmuştu mezarlığa gidelim diye. Manyak herif. Normalde korkmam ama çok film izlemiş insanız. Kaçış yönüne arabayı çevirdim, stop etmedim Çalışır halde arabayı bırakıp mezara geçtik. Bir şeyler gelir diye tırsıp arabayı Çalışır halde bırakmak Harika bir fikirdi ama mezarın dibinde uyuyan bir tinercinin arabaya atlayıp kaçırması fikrinin sonradan aklıma gelmesi can sıkıcıydı :asd:

Böyle metafizik olaylara hiç inanmam, direk söyleyeyim onu. Muhtemelen delirmiş ve aklını yitirmiş bir kızdır.
Bi akrabam yaşı 65 falan. Yalnız yaşıyor.Evde uyandıgında duvarlarda birsürü el izleriyle karşılaşıyor.El izleri rahmetli eşinin fotografının etrafında. Özelden foto atmamı ister misin? Belki inanırsın :giggle:

Bi akrabam yaşı 65 falan. Yalnız yaşıyor.Evde uyandıgında duvarlarda birsürü el izleriyle karşılaşıyor.El izleri rahmetli eşinin fotografının etrafında. Özelden foto atmamı ister misin? Belki inanırsın :giggle:
Peki niye onca insan yaşamıyor da özellikle akraban?

Kızı yakalayıp bir kupon yaptırmak lazım

Geri
Üst Alt