Mezarlıkta Görülen Gizemli Kız, Gece Yine Geldi!

polis yakalasa napacak acaba dagin basinda hayaleti

DX4udr.gif

Renktaşlar benim kafa çok farklı çalışıyor ama çok şey görüp, dinleyip, okuduğum için galiba ya da gerçekten gerizekalı olduğum için ama şöyle bir şey var...Genelde insanların böyle şeylere iki tepkisi olur; inanmak yahut inanmamak...

İnananlar korkar, inanmayanlarsa ya korkmaz yahut korkmuyormuş gibi yapar...Bir de inansalar bile korkmayanlar var... Sonuçta stephen king'in sorusunu hatılatmakta fayda var;

Stephen King üçünü yahut dördüncü kitabının imza turnesinde herkese aynı soruyu sorar; "Dünyadaki en korkunç şey nedir?"

Herkes bir cevap verir tüm turne boyunca o beklenilen cevap gelmez en sonunda turnenin değerlendirildiği bir basın toplantısında açıklar: kapalı bir kapının ardı...Evet stephen king'in dediği korkunun temel kaynağı bilinmezlik ve öngörülemezliktir...

Böyle şeyleri okuduğumda hiç aklıma inanmak yahut inanmamak gelmez...Belirsizlik var mıdır yok mudur ona bakarım?

Ebu Dücane'yi duymuşsunuzdur ilk mücahitlerdendir...Muharebe alanında çok düşman öldürdüğünden peygamberimizle kendisine aynı gece cin musallat edildiği aktarılır...Hani peygamberimizin hastalanıp yatağa düştüğü sonrasında bana büyü yapıldı dediği...İşte aynı gece taberi tarihinde de geçer medine'de mekkelilerin yahudi büyüsüne maruz kalan biri daha vardır ebu dücane...

Ebu Dücane tek yaşar ama evi kalabalık bir sokaktadır...Yatsı namazından sonra arkadaşlarıyla takılan ebu dücane onlarca kişinin gözü önünde evine girer girmez kapısı ve pencereleri anında kapanır ve içeriden korkunç sesler duyulur...Kapılar, pencereler zorlanır açılınmaz hatta tahta pencerelere balta bile işlemez...Sabah ezanı okunduğunda ebu dücane ağarmış saçlarıyla kan revan içinde burkulmuş bilekleriyle kendini dışarı atar...Peygamberi sorar onu götürürler ve nakleder bana üç cin geldi dövüştük beni alt edene kadar geleceklermiş bana sana da musallat olunduğun söylendi doğru mu der...Peygamber efendimiz de bana bir tanesi musallat olurken sana niye 3 tanesi musallat oldu ki der ebu dücane de çünkü onlar benim ayaklarımı ters çeviremedi ama ben iki tanesinin ayaklarını tersten düze çevirdim ya resullalah der :)

Yani iş algıda bitiyor...Korku da orada son buluyor sadece irade lazım gerçek olup olmamasından çok korkudur insanların ilgisini çeken benzer bir hikayeye Hüseyin Nihal Atsız da tanık olmuştur başka zaman anlatırız ben yatayım da gelen olursa sabah ezanına kadar güreşiriz vesselam hürmetler...

Vardir yav biseyler belki inkar edemiyorum. Kucukken cok korkardim ama artik korkmuyorum. Kendi evimde bile bazen tuhaf tuhaf seyler oluyor, biseyler dusuyor, bir sesler duyuyorum, yalniz hissetmiyorum bazen ama yani ne bileyim inanmam normalde ama inkarda edemiyorum ayni zamanda.

Paranormal olaylar acaba gercekmi?

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Kıza uzaktan fener tutuyorlar uzaktan falan.

Hem kafasızlar hem vicdansız.

gündüz programları bile ciddi şekilde olayın üstünde

ne çıkacak merak içerisindeyiz

Ben ne izledim şimdi.

Polisler bir garip. Aha kız geldi filan diyorlar, ışık tutuyor, sesleniyor bir şeyler söylüyor, enteresan bir yaklaşım.

Bugün de gelecek mi acaba?

Akli dengesi yerinde olmayan bir insan çıkacaktır altında. Bir yakını olabilir o mezar, gelip ağlıyor ve gidiyor demek ki.

Ben ne izledim şimdi.

Polisler bir garip. Aha kız geldi filan diyorlar, ışık tutuyor, sesleniyor bir şeyler söylüyor, enteresan bir yaklaşım.

Bugün de gelecek mi acaba?

Akli dengesi yerinde olmayan bir insan çıkacaktır altında. Bir yakını olabilir o mezar, gelip ağlıyor ve gidiyor demek ki.
Onların da aksiyona ihtiyacı varsa demek ki? Bıkmışlar hayrullah emminin nalburuna yeni taktırdığı alarmın yanlışlıkla ötüp olay yerine intikal etmekten sıkılmışlar zahir macera arıyorlar...

kız bir hayalet çıkıp akpye oyunuzu verin derse şaşırmayın.

Bu arada olay Çorum'da imiş. Ulan. Böyle bir şey ancak Çorum, Çorlu gibi yerlerde olur zaten.

Kızın deniz kabuğu bırakması da ayrı ilgimi çekti, ince ruhlu demek ki.

Sözlüklerde de oldukça ilgi çekmiş bu durum :

çorum'da mezarlıkta ağlayan kız sesi duyulması

Mezarlıkta ağlamak suç mu arkadaş? O sesin mezardan gelmediği belliyse sıkıntı nedir:)

Herkes dalgasında da bu işin arkasında paranormal bir olay değil dram yattığı belli aslında. Allah sabır versin.

Bu yaşlardaki bir çocuk gece korkar mezarlık gibi yerlere girmeye gerçi polisler daha çok korkmuş sanırım

Yakında başına iş gelir kesin korkması gereken kişi habere konu olan kişi.

bence dalga geçmenin bir anlamı yok.
ruhani bir olay asla değildir, tamamen duygusal bir olay çıkacaktır.
kızın akli dengesinin normal olmadığını söylemeye gerek yok zaten.

Herkes bir cevap verir tüm turne boyunca o beklenilen cevap gelmez en sonunda turnenin değerlendirildiği bir basın toplantısında açıklar: kapalı bir kapının ardı...Evet stephen king'in dediği korkunun temel kaynağı bilinmezlik ve öngörülemezliktir...

Korkunun babasi H.P. Lovecraft'in lafidir bu. Der ki: "Insanligin en eski ve en kuvvetli duygusu korkudur; en eski ve en guclu korku ise bilinmezin korkusudur."

H.P. Lovecraft'in ozellikle hikayelerini siddetle oneririm.

Korkunun babasi H.P. Lovecraft'in lafidir bu. Der ki: "Insanligin en eski ve en kuvvetli duygusu korkudur; en eski ve en guclu korku ise bilinmezin korkusudur."

H.P. Lovecraft'in ozellikle hikayelerini siddetle oneririm.
Üstat olabilir ama Stephen King aynen kapı metaforunu kullanmıştır kim gerçek sahibi bilemedim teşekkürler...

Geri
Üst Alt