Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Film gösterime girmeden önce PR çalışması vardı buna benzerOnla ne alakası varmış ki, o farklıydı.
Onların da aksiyona ihtiyacı varsa demek ki? Bıkmışlar hayrullah emminin nalburuna yeni taktırdığı alarmın yanlışlıkla ötüp olay yerine intikal etmekten sıkılmışlar zahir macera arıyorlar...Ben ne izledim şimdi.
Polisler bir garip. Aha kız geldi filan diyorlar, ışık tutuyor, sesleniyor bir şeyler söylüyor, enteresan bir yaklaşım.
Bugün de gelecek mi acaba?
Akli dengesi yerinde olmayan bir insan çıkacaktır altında. Bir yakını olabilir o mezar, gelip ağlıyor ve gidiyor demek ki.
Herkes bir cevap verir tüm turne boyunca o beklenilen cevap gelmez en sonunda turnenin değerlendirildiği bir basın toplantısında açıklar: kapalı bir kapının ardı...Evet stephen king'in dediği korkunun temel kaynağı bilinmezlik ve öngörülemezliktir...
Üstat olabilir ama Stephen King aynen kapı metaforunu kullanmıştır kim gerçek sahibi bilemedim teşekkürler...Korkunun babasi H.P. Lovecraft'in lafidir bu. Der ki: "Insanligin en eski ve en kuvvetli duygusu korkudur; en eski ve en guclu korku ise bilinmezin korkusudur."
H.P. Lovecraft'in ozellikle hikayelerini siddetle oneririm.