MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu: "Hakem performansı 90+5‘e kadar makul ölçülerdeydi"

Sallayın ya hepsini üst üste koyup şampiyon olacagız canınızı sıkmayın ülkedeki kapasite bu adam iyi yönettiğinr inanıyor ne diyecen ki bu herife

Şu açıklama açık açık gsyi doğrayın gram umrumuzda değil hatta yüksek puan veririz ama bu kadar da göze sokmayın olum bizi üzmeyin, çaltırmadan yapın

Yani adam barışın pozisyonuna kırmızı verse bunlara göre mükemmel maç yönetmiş olacaktı.
Daha bir sürü çıkmayan kırmızısı var adamların ne anlatıyor bu ya?
Resmen Galatasaray'ı katledin demiş Turgut da biraz fazla kaçırmış katletmeyi

erdenin yerınde olsam ,herşeyi unutup yarın giderim ben hazırım başkan her göreve 6 ayda olsa derdim

şu an bize futbolcu degil 1 tane erden lazım

MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu: "İstifa etmeyi düşünmüyorum."

MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu: "İstifa etmeyi düşünmüyorum."
Sonradan ben istifa etsem hakem konuşmayacaksanız ederim istifa dedi. Bundan önce de fbjk maçının hakemini övdü. Ümit tekme tokatları sordu o da dedi ki sizin ve bizim bakış açılarımız farklı. Garip bir arkadaş.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu: "Ben istifa edince hakem hataları bitecek mi? Bu konular hiç konuşulmayacak mı? Eğer bitecekse istifa ederim. Hiç sorun yok. Ancak yaptığımız çalışmaları görmek veya bekleme tahammülünüz yoksa diyecek bir şey yok."

Bu olayın bir tık ilerisi ne olur bilmiyorum ama bu iş saçma sapan bir hal aldı rakibin 3 kırmızı kartı attığı gol iptal edilmemiş adam güzel yönetti diyor patron bunu derse hakemde mesajı alır geçmiş olsun

Belli ki bu ve İbo tutuşmuşlar. Kanal kanal geziyorlar.

MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu: "Ben istifa edince hakem hataları bitecek mi? Bu konular hiç konuşulmayacak mı? Eğer bitecekse istifa ederim. Hiç sorun yok. Ancak yaptığımız çalışmaları görmek veya bekleme tahammülünüz yoksa diyecek bir şey yok."
Genç hakem fetişinin baş müsebbibi bu arkadaş.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt