Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.071
- 48.585
- 4.843
meali herseyi ben yonetiyorum tum cukkalarda bende toplanacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerin macı? Adil yonetileček öyle mi ?Bir kaç gözden kaçan önemli nokta var burda. Şu maili herkes görebiliyorsa sızmış demektir. Buda şu anlama geliyo, kim bilir daha neler neler sizmistir, kimlerin elinde ne belgeler var. Belkide Erden başkanda da var bazi belgeler. Durum çok vahim diyodu boş yere demez. Yada Develioglu dava açınca tutustular. Foyamiz ortaya çıkmasın diye Bakalım görcez. Bu aksam fener maçı adil yönetilirse birileri biseyler yapmış demektir. Görcez...
Hayır olacak demedim renktaş. Eğer birseylerden korkmaya başlamışlarsa adil olur bunu gorcez. Olmazsa yine sıkıntı devam o anlamda dedim. Bu mail çünkü korku kokuyo. Benim için bu maçın adil olup olmaması bir kriter o anlamda dedimFenerin macı? Adil yonetileček öyle mi ?
İlk yarım saat penaltı veya kırmızı kart olmazsa şaşıiririm
Oosterwolde kart görmedi dediler sonradan. Bu doğru ise fener kart görmeden maçı bitirdi.
koç'un planı istedigi gibi gidiyor bence onlar son maça eşit puanda girmek istiyorlarBöyle olacağına baştan öne geçip temizce kazanslar daha iyi yav. Hakemler malum da insan bir hevesleniyor ister istemez...
O kadar parayı, rakibe müdahalelerinde ağırlıklı olarak kramponunun tabanlarını kullanan saçma sapan birine bağlamışlar. Avrupa maçı olsa net atılırdı oyundan...Oosterwolde kart görmedi dediler sonradan. Bu doğru ise fener kart görmeden maçı bitirdi.