MHK Başkanı Lale Orta, Acil Olarak Hakemleri Bir Mektup ile Uyardı

meali herseyi ben yonetiyorum tum cukkalarda bende toplanacak

İtiraf gibi. Böyle olaylar kaç kere olduysa artık böyle bir mail atma ihtiyacı hissetmiş. Asıl sıkıntı bunun gibi bir holiganın hakemlere müdahale etmesi hem de maç esnasında, o konu hakkında ne yapacağız peki?

MHK'nın mevzuatına baktım, TFF'ninkine baktım. MHK Başkanı'nın ya da herhangi birinin maçlardaki hakemlere talimat verebildiğine dair bir tane kural yok. Hakemlere erişebileceğine dair bir tane kural yok.

Screenshot 2023-04-10 at 18-29-00 TÜRK_YE FUTBOL FEDERASYONU - MHK-Talimati.pdf.png

Hani nerede burada VAR'a şöyle müdahale eder, hakemlere şöyle talimat verebilir gibi bir ifade? O tvdeki itiraflarından sonra bu karı daha nasıl oturabilir o koltukta? Çay ocağı mı lan burası kafasına göre onu atarım, bunu satarım diye çıkıp beyan veriyor?

Bir kaç gözden kaçan önemli nokta var burda. Şu maili herkes görebiliyorsa sızmış demektir. Buda şu anlama geliyo, kim bilir daha neler neler sizmistir, kimlerin elinde ne belgeler var. Belkide Erden başkanda da var bazi belgeler. Durum çok vahim diyodu boş yere demez. Yada Develioglu dava açınca tutustular. Foyamiz ortaya çıkmasın diye Bakalım görcez. Bu aksam fener maçı adil yönetilirse birileri biseyler yapmış demektir. Görcez...

Bir kaç gözden kaçan önemli nokta var burda. Şu maili herkes görebiliyorsa sızmış demektir. Buda şu anlama geliyo, kim bilir daha neler neler sizmistir, kimlerin elinde ne belgeler var. Belkide Erden başkanda da var bazi belgeler. Durum çok vahim diyodu boş yere demez. Yada Develioglu dava açınca tutustular. Foyamiz ortaya çıkmasın diye Bakalım görcez. Bu aksam fener maçı adil yönetilirse birileri biseyler yapmış demektir. Görcez...
Fenerin macı? Adil yonetileček öyle mi ?
😁😁😁😁😁😁😁
İlk yarım saat penaltı veya kırmızı kart olmazsa şaşıiririm

Fenerin macı? Adil yonetileček öyle mi ?
😁😁😁😁😁😁😁
İlk yarım saat penaltı veya kırmızı kart olmazsa şaşıiririm
Hayır olacak demedim renktaş. Eğer birseylerden korkmaya başlamışlarsa adil olur bunu gorcez. Olmazsa yine sıkıntı devam o anlamda dedim. Bu mail çünkü korku kokuyo. Benim için bu maçın adil olup olmaması bir kriter o anlamda dedim

Şimdi bir yönetici olarak bu mektup/maili analiz edecek olursak, yazılış şekli bana şunu ifade ediyor:
Yakın zamanda böyle bir olay olmuş ve bu yönetici (ortacı lale) tarafından biliniyor, sizede gelirlerse bizzat bana söyleyin diyor.

Asıl soru kim gelip hakemlere bir şekilde temas etti ?
Son 3-4 maçtaki kararlarda bu temaslar etken mi ?

Artık bizim yönetim de bu konuların dibine kadar üstüne gitmesi lazım.
Ne varsa doksünler ortaya.
O meymenetsiz kadın da bizim kim olduğumuzu görsün!

Aksam Halukla Gökhana guzel malzeme cikti, giydirilmeye yer ariyor bu kadin :)

Galatasaray'ın elinden bir kupa haksız şekilde çalınmıştır!

Demek ki daha önce yapılmış ve demek ki bu şike içerecek bir olay. Sene sonu eğer cesur bir savcı varsa ülkede şike yapan hakemleri görürüz

Suat arslanboğa şerefsizini bizim Karagümrük maçına verse bile ses çıkarmaz bizim yönetim

Böyle olacağına baştan öne geçip temizce kazanslar daha iyi yav. Hakemler malum da insan bir hevesleniyor ister istemez...

Böyle olacağına baştan öne geçip temizce kazanslar daha iyi yav. Hakemler malum da insan bir hevesleniyor ister istemez...
koç'un planı istedigi gibi gidiyor bence onlar son maça eşit puanda girmek istiyorlar
onlar son maca kadar kazanacaklar haftalar önce belliydi bu
bizim yönetimden de ses yok
şu an olay bizim takımda en ufak hata yaparsak fener lider olur

Oosterwolde kart görmedi dediler sonradan. Bu doğru ise fener kart görmeden maçı bitirdi.
O kadar parayı, rakibe müdahalelerinde ağırlıklı olarak kramponunun tabanlarını kullanan saçma sapan birine bağlamışlar. Avrupa maçı olsa net atılırdı oyundan...

Eskiden hakemler için ''Kadıköy Sendromu'' diye bir şey vardı; pozisyonları hep FB nin işine geldiği şekilde değerlendirmelerine sebep olurdu. Ali Koç sorunu kökünden çözdü. Artık hakemler için ''Her yer Kadıköy''...

Geri
Üst Alt