MHK Başkanı Serdar Tatlı, Galatasaray-Kasımpaşa Maçının VAR Kayıtlarını Dinledi İddiası!

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
454

Galatasaray-Kasımpaşa maçında büyük tartışmalara neden olan Kerem-Varga arasındaki pozisyon için MHK, VAR kayıtlarını dinleme kararı aldı. Bilindiği gibi maçı Erkan Özdamar yönetirken, VAR'ın başında ise Fırat Aydınus yer alıyordu.

MHK Başkanı Serdar Tatlı dün ses kayıtlarını dinledi ve kurul üyelerine bilgi verdi. Orta hakem Özdamar ve VAR odasındaki konuşmaların da dinlenmesinin ardından MHK'nin bu hakemlerle ilgili nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.

Sabah

Bana göre çok önceden maçların var kayıtları maçlardan sonra kesilmeden özellikle tartışmalı pozisyonlarda konuşulanların açıklanmasıdır. Hatta maç inde tartışmalı pozisyon beklenirken ne konuşulduğunu duysak çok daha iyi olacağı kanaatindeyim. Keşke bir yerleri yesede bundan sonraki tüm maçların var kayıtları yayınlanacak deseler.

Ne duymayı umuyorlar acaba keşke bütün var kayıtlarını yayınlasalarda ortalık şenlense ama yemiyor işte 😄

Bu konuşmaların dinlendigini tüm hakemler biliyor zaten ona göre konuşur herkes bunlar boş işler.. Acaba "aman hocam görmezden gel yukarıdan emir geldi Galatasaray bu maçı mutlaka almalı " falan mı bekliyor bu beyinsiz sikeciler..

Şeytan Rıdvan mesajı vermişti istifa et diye alınmış

Bir tek bize yapılanları mı dinliyorsunuz ulan

saçma sapan bir pozisyonun üstünden bi dünya boş muhabbet yapıldı
ben de anlamıyorum,hadi diyelim keremin pozisyon penaltı idi misal,ee başka maçlarda hiç mi hakem hatası olmuyor da biz de olunca bu kadar ortalık ayağa kalktı,ben bunu rakiplerin bilinç altında ''yeter artık gs şamp olmasın,ne olur olmasın artık'' düşüncesinin dışa vurumu olarak yorumluyorum da biraz da,yani kudurmak diyebiliriz.

Doğruysa yazık, yalansa daha da yazık. Hakemken de sevmezdim bu herifi.

Geri
Üst Alt