MHK, Hüseyin Göçek ve Halis Özkahya Hakkında Kararını Verdi

Ortamı yumuşatma çabaları düdeklerini asmalılar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hüseyin ile Halis arasında geçen konuşmaları yayınlasınlar diyorsunuz da buna da bir kulp bulurlar herhalde paylaşmamak için.

Mesela konuşmanın kayıt olduğu harddisk yanmış olabilir ya da fareler kemirip okunmayacak hale getirmiş olabilir.

sent via GSC

Ulan bizim puanlarımız nolacak andavallar. 2 puan yüzünden biz şampiyonluğu kaybedersek kaçıracağımız maddi gelirleri sağlayacakmısınız ?

İşte yapacağımız tepkiler bu kadar sonuc doguruyor. Ancak göstermelik.

Eğer hüseyin vardan izlemeye gitseydi pozisyonu bu cezalar olmayacaktı. Burda VARa neden gitmediği açıklanmalı. Halisin ve hüseyinin aralarında ne konıştuğu yayınlanmalı.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muhtemelen hocam doğru görmüşsün kesin penaltı dedi. Hüseyin denen malda o yüzden gitmedi. Ama babana bile güvenmediğin şu dünyada nolursa olsun yav dur dakka olmus 86 maç 1-1 e gelecek ben gidipte bakayım olurda aksi bir durumda bu penaltı benim hakemliğimi yakar diye düşünüp gitmesi lazımdı. Tabi bunu demesi için VAR hakeminin izni gerek mi onu bilemiyorum.

Hollanda futbol federasyonu KNVB her tartismali pozisyonda orta hakem ve VAR'in konusmasini gosteriyor.

Bizde bunu istiyoruz.

Bu serefsizler ne konustu bilmek hakkimiz.

Hollanda daha seffaf ve farkli bir mentaliteye sahip genel olarak. Mac sonu hakemler bile aciklama yapabiliyor bazen de verdigi kararlari tekrar gozden gecirip mac sonu yanlis yaptigini soylemekten cekinmiyorlar. Biz de her sey gizli kapakli.

Çoğunuzun aklını VAR konuşmaları bulandırıyor ama bu herifler kayıt altında olduklarını biliyorlar birbirlerine 'penaltı çalın demirören g. Tünüzü keser diyecek değiller'.. Ben direk söyleyeyim size VAR hakemi' hocam karar doğru devam edin ' demiştir halis de serdarla kırmızıyı yasladığı için zaten penaltının doğru olmasını istiyor işine geldi VARa bakmamak..
Şöyle bir teorim var baştan beri halis bir şekilde VARa giderdi o kadar aptal olamaz kariyerini yakamaz ama serdar topu fırlatınca kırmızı vermek zorunda kaldı.. Bu şartlarda VARa gidip de penaltı yok dese g. tü kurtaramazdı sahada.. Velhasıl vasat art niyetli bir hakem ama talihsiz olduğu da bir gerçek kimse göz göre göre bunu yapmazdı sağlam kafayla serdarın kart olayı bunu mal etti

Bence yönetim derhal bir açıklama daha yapmalıdır.Ortalık bu saatten sonra yumuşatılmamalıdır. 2 tetikçi düdüğünü asana kadar bu işin peşini bırakmamalılar.Yoksa bunun arkasından devam etmezlerse,günü kurtarmış olurlar.Varsın Mustafa Cengiz hak mahrumiyeti alsın ne olacak ki? Tribünde olmuş yada olmamış ne fark eder ? Yeter ki medyadaki Galatasaray gücünü iyi kullansın ve haklarımızı kimseye yedirtmesin işte o zaman Galatasaray Başkanı olursun yoksa tribünde oturarak başkan felan olamazsınç

Hemşom kiralanip bu 3 hakemin burnu kirdirilmalidir.

bence iyi oldu, artık şu saatten sonra hakemlere şu mesaj verildi GS lehine karar verirken 2 kere düşünün yoksa sonunuz böyle olur gibisinden.Hakemler mesajı iyi alacaktır. ;)

Arkadaslar bu ciddi bir aciklamadir , gozdagidir , bir sey soracagim Atletico macinda elle ceza alanindaki topu kesip bizim turumuzu calan orta hakem ve cizgi hakemi vardi Orta hakem hala mac yonetiyor , cizgi hakeminin de hakemligi filan bitirilmedi Cezada orantililik olmasi lazim , "ikinci bir degerlendirmeye kadar mac vermeme" lafi sert bir laf Zaten bu adamlar bizim maca cikamazlar artik , bence ciddi bir karar alinmis

ozaman var sistemi mi vardi. adam penaltiyla ilgisi olmayan pozisyonda var sistemine bakilmadi. gazimizi aliyorlar iste.

Konusmalar yayinlanmali cünkü art niyet var

Art niyet yok diyen serefsizdir

Geri
Üst Alt