MHK, Ümit Öztürk'ün İpini Çekti İddiası

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1645998135635.webp

Galatasaray - Rizespor maçının hakemi Ümit Öztürk, bugünkü performansıyla sezonu kapattı.

MHK'nin, gerekçe olarak Ümit Öztürk’ün Galatasaray taraftarının baskısından etkilenerek gri pozisyonları Galatasaray lehine çalmasından şikayetçi olduğu öğrenildi. [Tv100]

Erman Toroğlu: “İki penaltı kararı da doğru.”

Deniz Çoban: “Hakem Ümit Öztürk adil maç yönetti kararlar doğru.”

Tugay Kerimoğlu: “Penaltı kararları doğru.”

Levent Tüzemen: “Penaltı.”

Bu hakemin arkasinda durulmali. Sebep; sonuc veya lehimize verdigi kararlar degil. Bize karsi "hata" yapan ya da biraz daha comert davranmis olan her hakemin ipinin cekilmesi bir sonraki hakem icin olasi bir korkudur ve stress unsurudur. Ha bunu yapacak bu savasi verecek baskan/yonetim var mi ? Yok.

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran: “Az önce bir tane kulüp başkanı mesaj attı bana. '10 tane pozisyon var, bir tane lehinize yok' dedi.”

Sizce o başkan kim?

Lan ne istiyorsunuz köpekler hiçbir hakem bizim lehimize herhangi bir karar veremesin mi? Yönetim yönetim olsa duman attırır

TV100 için konu açmaya gerek yokmuş...

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran: “Az önce bir tane kulüp başkanı mesaj attı bana. '10 tane pozisyon var, bir tane lehinize yok' dedi.”

Sizce o başkan kim?
Bence Beşiktaş başkanı demiştir.Maç öncesinde bi haberde Fb ve biz çay bile vermemişiz.Beşiktaş başkanını da övdü benimkisi bi tahmin..

ne şerefsiz bir oluşummuş full gs düşmanı dolu.

Gri pozisyonlarin hepsinde gedsona faul verdi herif ne anlatiyorlar lan bu neyin grisi.

İyide pozisyonları var verdi.. Hakem vermedi ki? :asd:

Rize denen pislik futbol oluşumu türk futbol tarihinde silinir umarim. Orduspor gibi olmanız dileğiyle. Yanina da kargalari alarak defolun

Lan ne alaka
Herif tam tersi zart zurt her şeye öttürdü düdüğü

Geri
Üst Alt