# Michael Bradley

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Michael Bradley

Bradleye kötü futbolcu diyen adam çarpılır. bence hem defans hemde ileri dogru oynamasını bilen biri. bundan iyiside bize gelmez almak lazım

Bu arada , BJK'nin Kadrosu böyle olucak artık (Ntv'ye göre) ;

_______________CENK________________

___Hilbert___İbrahim T._Ersan A.__İsmail____

______________Ernst____________________

___Manuel Fernandes___Necip Uysal_________

___Quaresma_____Hugo Almeida_____Simao____

Kadroya bakın yaa.. Adamlar uçtu resmen.

1- Konuyla ne alakası var?

2- Guti oynamıyormu? :o

Türk futbol izleyicisi istatistiğie tapar.Kaç gol atmış, kaç asist yapmış. Sırf bu yüzden çok oyuncu harcandı. Ha ek bilgi Heerenven'deki son sezonunda 34 maçta 20 gol atmıştır. Ofansif oynayacak yeteneği de var yani.

Alacakaları adamların hiç biri takım oyuncusu değil hepsi bireysel futbolcular

Türk futbol izleyicisi istatistiğie tapar.Kaç gol atmış, kaç asist yapmış. Sırf bu yüzden çok oyuncu harcandı. Ha ek bilgi Heerenven'deki son sezonunda 34 maçta 20 gol atmıştır. Ofansif oynayacak yeteneği de var yani.

Ya abi geçen sene herkesin öve öve bitiremediği Emre 4 gol 2 asistle oynamış ama takımına yaptığı katkı ortada

1- Konuyla ne alakası var?

2- Guti oynamıyormu? :o

Kusura bakma yanlış yere açtım.. Bu hata'nın oluşması'da , '' yeni sekme '' açmam'dan dolayı oluyor ;) Özür... Guti'nin oynaması için bir tane Türk bulmaları gerekir...

Bradley iyi transfer olur, bunu kabul etmeyip kendince secicilik taslayanlar da malesef Serhatitis hastaligina yakalanmislar. Orta sahamizda Baris ve Mustafa Sarp gibi adamlarin cirit attigini hatirlayalim.

Bradley Emana'dan bir gömlek üstün futbolcudur.Sadece dünya kupası performansı bile yeter buna.

Ben Hereenveenden beri takip ediyorum kesinlikle mükemmel bi takım oyuncusu senede 40 maçtan aşşağı oynamaz devamlılığı vardır pozisyon bilgisi mükemmeldir yeri geldiğinde hücüma çıkar defnastan dönen topları alır,şut çeker kanatlara kontra toplar atar maç başı 11-12km koşar.

İzledim diyorsunda daha adamın mevkisini bile anlayamamışsın. Ya da mevki kavramı falan yok sende. Herkesden gol bekleyen yurdum insanlarındansın.

ben bir cana daha istemiyorum takıma anlıyomusun.box to box ama orjinal boxto box istiyorum..örnek verecek olursak: emre belezoğlu ..anlatabildim mi kardeşim.

Bu adami Heerenveende oynarken izliyordum..adam 20-21 yasinda Pranjicle beraber takimin en iyisidi. Sonrada Gladbacha gitmisti, sasirmistim aslinda, daha iyi bir takima gidebilirdi.

Guti 11'e yazılacak ilk adam takımda

ben bir cana daha istemiyorum takıma anlıyomusun.box to box ama orjinal boxto box istiyorum..örnek verecek olursak: emre belezoğlu ..anlatabildim mi kardeşim.

Biz de diyoruz Bradley bildiğin bir orta saha oyuncusu bir Mc. Anla bunu artık.Burada herkes izlediğini söylüyor.

Bradley iyi transfer olur, bunu kabul etmeyip kendince secicilik taslayanlar da malesef Serhatitis hastaligina yakalanmislar. Orta sahamizda Baris ve Mustafa Sarp gibi adamlarin cirit attigini hatirlayalim.

Çok doğru söylüyorsun abi. Zaten eminim ki , Bradley hakkında olumsuz yorum atan arkadaşların hiçbiri bradley'i izlememiştir. Ki , Bradley'in sahip olduğu oyun yapısı ve karakteri Türkiye'de bir Türk oyuncusunda olsaydı , kapıyı 5 Milyon Euro'dan değil , 15 Milyon Euro'dan açacakları kesin. Baktığımız zaman , Sercan için 8 Milyon , Mehmet Topuz için 9 Milyon , İsmail için ise 6.5 Milyon Euro isteyen ve alan , Kulüpler Bradley gibi bir oyuncuya sahip oldukları zaman en az 15 Milyon Euro isterler ki , Bradley için şuan'da bizden istenen fiyat tam 5 Milyon Euro ;) Ve bizim muazzam '' zeki '' Taraftarımız , bulmuşta , bunuyor.

bradley candir

birde efsane sag bekim cherundulo var ayni sitil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt