# Michael Bradley

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Michael Bradley

Bakın beyler bu adamı Herenveenden beri takip ediyorum mükemmel bi takım oyuncusu Cana ve Bradleyin önüne bi tane yaratıcı orta saha koydun mu tadından yenmez

M.Sarp-Barış-Ayhan bu 3 lüyü uzun zamandır izleyemiyoruz:(

bu adamı izlemedim ama şu mevki konusuna bazı kaynaklardan baktım

transfermarkt central midfield(merkez ortasaha) olarak göstermiş mevkisini

FM bu konularda güvenilir bir kaynak benim için orda da esas mevkisi MC yani yine ortasahanın ortası

özellikleri de çift yönlü oyuncu olduğunu kanıtlayan cinsten

bu yıl 21 maçta 4 gol atmış 3 de asist yapmış bu da tekniğini gösteriyo

tüm yollar çift yönlü ortasaha olduğuna çıkıyo

Çift yönlü orta saha olsunda adı mahmut olsun :)

Tam anlamıyla iki yonlu diyemesek de ofansif ve teknik açısından Cana'nın cok daha önündedir. Bradley + Emana iyi olurdu, Cana kadar defansif bir orta saha oyuncusuna gerek kalmaz, daha ofansif bir dmc bulup, takımın hucum gucunu artırabiliriz.

Yani Cana + Misi (biri hucumu hiç yapamaz biri savunmayı) yerine Bradley + Emana'yı tercih ederdim. Misal Bradley - Hamit - Emana üçlüsüne bakalım, hiçbiri onlibero-çapa(statik) değil ama aynı zamanda hiçbiri ''10 numara'' lar gibi savunma yoksunu da değil. On libero ve 10 numaraların, görevleri olan, alam kapatma, yaratıcılık, pas dagıtma, pres vb işleri hemen hemen hepsi toplamda yapabilmekte. Hiçbir gorev tek başına bir oyuncuya yıkılmıyor bu durumda. Çok daha hoojen bir gorev dagılımı soz konusu, bu da mobiliteyi artıran bir unsur.

Bradley'i Emana'ya tercih ederim.

1)Genç

2)Çok koşan çift ciğerli bir adam(EMANA çok koşan bir adam değil eskisi gibi,daha 10 NUMARA trazı oynmaya çalışan hafif yardıran cinsten bir adam 2'sine de ihtiyac var aslında.

Mesela

--------------------Cana---------------------------

------Bradley----------------Emana---------------

mükemmel uyum sağlar.

Mehmet Demirkol bugün ki programda ''Borussia Mönchengladbach taraftarı olarak Bradley'i bilirim iki yönlü değil bildiğin ön liberodur'' dedi.Eskiden kalma Borussia Mönchengladbach hayranlığı varmış ondan takip ediyormuş..

M.Demirkol halt yemiş afedersin. Ona bakarsanız Ernst'te Beşiktaş'a gelmeden önce tüm dünyada defansif ortasaha oğlu defansif ortasaha olarak bilinirdi. Beşiktaş'ta son derece komple bir oyuncu konumunda. Bradley kesinlikle Cana tarzı bir oyuncu değil, defansif ortasaha dediğin Cana gibi olur. Belki çok ekstra bir oyuncu olmadığı için öyle görülüyor olabilir ama bu oyuncunun eski takımında 30 maçta 15 gol attığı unutulmasın. Hangi D. O saha o kadar gol atmış..

M.Demirkol halt yemiş afedersin. Ona bakarsanız Ernst'te Beşiktaş'a gelmeden önce tüm dünyada defansif ortasaha oğlu defansif ortasaha olarak bilinirdi. Beşiktaş'ta son derece komple bir oyuncu konumunda. Bradley kesinlikle Cana tarzı bir oyuncu değil, defansif ortasaha dediğin Cana gibi olur. Belki çok ekstra bir oyuncu olmadığı için öyle görülüyor olabilir ama bu oyuncunun eski takımında 30 maçta 15 gol attığı unutulmasın. Hangi D. O saha o kadar gol atmış..

Aynen, ben hatta defansif olarak yetersiz kalir diye korkuyordum eskiden. Adam Hollanda'da ofansif orta saha oynamis. Ofansi gayet iyi adam'in, pas, sut, oyun zekasi falan fena degil adamin. Kaldi ki ocakta Bradley'den iyi birini alamayiz zaten. Ernst kadar, hatta ernsten daha iyi bir topcu Bradely bence.

Aynen, ben hatta defansif olarak yetersiz kalir diye korkuyordum eskiden. Adam Hollanda'da ofansif orta saha oynamis. Ofansi gayet iyi adam'in, pas, sut, oyun zekasi falan fena degil adamin. Kaldi ki ocakta Bradley'den iyi birini alamayiz zaten. Ernst kadar, hatta ernsten daha iyi bir topcu Bradely bence.

Ernst'in %75'i kadar oynasın orta sahamız çağ atlar.

Bradley, hücuma Ernst kadar katkı gösterir hatta daha fazlasını bile verebilir bence.

Bradley'i Emana'ya tercih ederim.

1)Genç

2)Çok koşan çift ciğerli bir adam(EMANA çok koşan bir adam değil eskisi gibi,daha 10 NUMARA trazı oynmaya çalışan hafif yardıran cinsten bir adam 2'sine de ihtiyac var aslında.

Mesela

--------------------Cana---------------------------

------Bradley----------------Emana---------------

mükemmel uyum sağlar.

Emana değil de Rosicky koysak oraya daha iyi olur. Ben o orta sahanın başarısız olacağını düşünüyorum.

Michael Sheehan Bradley çift yönlü ortasaha felan değil --- 66 maçta 9 gol atması bunun en önemli kanıtı...hollanda liğinde 16 gol atması sizi şaşırtmasın hollanda liğinde kezman da gol kralı olmuştu...defansif ortasaha Michael Sheehan Bradley ok...

Bradley'in çift yonlulugunden çok baktıgım nokta, cana'ya gore ofansif katkısının, pas, top kontrol becerisi ve oyun zekasının daha iyi olup olmadıgı. Bradley + Romaric + Emana favorim. Hepside alınma ihtimali olan oyuncular, takımları bırakabilir.

Michael Sheehan Bradley çift yönlü ortasaha felan değil --- 66 maçta 9 gol atması bunun en önemli kanıtı...hollanda liğinde 16 gol atması sizi şaşırtmasın hollanda liğinde kezman da gol kralı olmuştu...defansif ortasaha Michael Sheehan Bradley ok...

Geçiniz... Emre Belözoğlu'da 62 maçta 5 gol attı.

Bradley de değilse kimdir,nasıl bir insanüstü yaratıktır bu ''box to box''?...Benim o kategoride düşündüğüm hiçbir futbolcu öyle top cambazı filan değildir zaten.

Gel artik be gel, gel gel lan yeter be gel ne olursan ol yine gel yeterki gel ne olursun gel hadi bekliyorum.

emana kadar forumlarda şişirilen başka bi adam görmedim :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt