# Michael Bradley

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Michael Bradley

Gel artik be gel, gel gel lan yeter be gel ne olursan ol yine gel yeterki gel ne olursun gel hadi bekliyorum.

[video=youtube;ty7K_MofJJM]https://www.youtube.com/watch?v=ty7K_MofJJM&feature=&p=610AF9247F0AC508&index=0&playnext=1[/video]

Bradley seni bekliyoruz.

Michael Sheehan Bradley çift yönlü ortasaha felan değil --- 66 maçta 9 gol atması bunun en önemli kanıtı...hollanda liğinde 16 gol atması sizi şaşırtmasın hollanda liğinde kezman da gol kralı olmuştu...defansif ortasaha Michael Sheehan Bradley ok...

Yahu cift yönlü derken goller atsin, asistler yapsin demiyoruz ki.

Ledesma gelse mesela, burda herkes göbek atar, o golcü mü, yada cok asitlerinle mi dikkat cekiyor?

Hayir, asla. Bu setzon 17 macta 1 gol, bir aist yapmis..

Emre B. cok mu asist yapiyor? yada goller atiyor?

Ya Ernst? (daha cok defansif biri ama neyse)

Bradley ayrica 17 macta 3 asist, 3 gol atmis bu sezon, yukarida saydigim topculardan en cok ofansa katki yapan bradley bu sezon icin konusuyorum. Üstelik takimi berbat durumda...

Yani, neden ne icin yazdin bu yorumu anlamadim ama cok alakasiz ..

Bradley cift yönlü bir oyuncu. Cift yönlü derken, asist manyagi olsun, goller atsin demiyoruz ki. Hem defansa yardimci olsun, hem ofansa diyoruz. Yani defansi 8, ofansi 2 olmasin. Defansi 6, ofansi 4 olsun, yada 5/5 olsun.

bradley hala bir temenni mi? var mı bi duyum falan?

-Cana-

Bradley-Kâllström

Yazın biraz akıllarını kullansalardı, böyle bir orta alan kurabilirdik. Sağ kanat Keita, solda Arda. Bence çok kaliteli olurdu. Bu lig için fazla bile olurdu.

-Cana-

Bradley-Kâllström neden olmassın yada -Cana-

Bradley-Muntari

Michael Bradley orta sahamız için aranan isimlerden biri olabilir ofansa katkısının yanında kaptırılan toplarda da adam kovalar bırakmaz simdiki oyuncularımızın utanmadan yaptığı gibi

Yaw bırakın arkadaslar size yuh diyorum bradley kim yaw iyi bişi olsa mönchengladbach ligin dibinde mi olur allah askına almanyadan brahied taner bradley vbb boktan oyuncuları menejerler gs a kakalamaya calısıyor ama bizim yönetim atlar üstlerine böle dandik adamlarla sampiyonluga oynayamazsınnnnnn

Yaw bırakın arkadaslar size yuh diyorum bradley kim yaw iyi bişi olsa mönchengladbach ligin dibinde mi olur allah askına almanyadan brahied taner bradley vbb boktan oyuncuları menejerler gs a kakalamaya calısıyor ama bizim yönetim atlar üstlerine böle dandik adamlarla sampiyonluga oynayamazsınnnnnn

Arda, Baros, Elano, Misi, Neil kötü oyuncular mi?

Galatasaray ligin dibinde sayilir ama.

Diego, Dzeko , Grafite kötü oyuncular mi? Wolfsburg ligin dibinde ama.

Bir takımın, ligin dibinde olmasını tek bir oyuncuya bağlaman şaşırtıcı. Ayrıca Bradley dandik fln değil.

Eldeki mevcutlara bakınca insanın kim olsa gelsin diyesi geliyor.

belki öyle ama bradley yinede gerçekten iyidir..

Arkadaslar tek bir oyuncu bile eger galatasaray gibi büyük bir takımda oynayabilcek seviyede ise o kötü takımı sırtlaya bilir.Gecende gladbach hamburg macındada 90 dakika macı izledim ve bradley i yakından takip eettim yaklasık 70dk oyunda kaldı öle banko oynattıkları bir oyuncu bile değil bizim barıs sarp ayhan dan iyi tabiki onlardan herkes iyidir.ama ben daha üst düzey oyuncular bekliyorum bradley i para verip alemin alman kulübüne para kazandırcana yekta yı al daha iyi basarılı olma ihtimali daha yüksek.Sizin görüşlerinize de saygı duyuyorum....

Orta sınıf bir oyuncu tam benim istedigim gibi. Elano, Baptista, Lincoln, Guti, Simao vb. gibi ust sınıf ama ülkemizi ve takımızı kucuk gorebilecek oyunculara sıcak bakmıyorum. Onun yerine orta sınıf takımların yıldız oyuncularını daha çok seviyorum. Schaars, İliç, Neill, Heinz, Pino, Linderoth, İbricic, Ferrari gibi.

Bradley için, Pino ne kadar kaliteliyse o da o kadar kaliteli. Pino bence iyi transfer, 87 doğumlu, 3m euro bonservis, 600bin euro garanti + maç başı ucret gibi sartlara ve kulubun genel seviyesine göre maliyet/kalite/yaş oranı iyi.

Bradley 3-4m euro arası bonservis + 1m euro ucrete alınabilirse iyi transferdir.

İki yönlü orta saha tanımına en iyi uyan futbolculardan biri. Ama maalesef bonservisi var...

Bizim yönetim bonservis ödeyip futbolcu almaz.

Böyle genç kaliteli uzun yıllar bize hizmet edecek oyuncu lazım..

Fiyatları önemli değil..

Bradley tam bu tanımlara uyuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt