Doğan Erginakın
Cezalı
- 16 Şubat 2009
- 22.923
- 0
- 1.396
Cevap: # Michael Owen
Yüzde yüz Oweni transfer edicekler, yüzde yüz!!!
Yüzde yüz Oweni transfer edicekler, yüzde yüz!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
https://www.kanalturk.com.tr/Haber.php?Haber_id=13628
Sözde Owen bizde. Bence gelirse kötü transfer olur, adam sadece isminden yasiyor, kac senedir iyi bi sezon geciremedi.
AMAN Haldun, AMAN Adnan.
Ya gözünüzün önünde kocaman bir örnek var.Baros buraya gelirken ne durumdaydı kariyeri?O da Euro04'de gol kralı olduktan sonra hep düşüş yaşadı.Hatta kiralık gittiği Aston Villa'da 1 gol bile atamadı.Ama şimdiki durumu hepimiz biliyoruz.Owen'a ismiyle yaşıyor diyen taş olur taş.![]()
yönetimin yaptığı transferler genelde sakat oyunculardan oluşuyor, owen müzmin bir sakattır alınırsa yine yağlı bir kazık olur...
yönetimin yaptığı transferler genelde sakat oyunculardan oluşuyor, owen müzmin bir sakattır alınırsa yine yağlı bir kazık olur...
Bu yorumları okuduktan sonra tek birşey diliyorum.
İnş hiçbir oyuncu tansfer etmeyiz tek dileğim odur.
Madem bu Bu adamları bile beğenmiyoruz bizim gibi taraftara trasnfer gerekmez boşuna uğraşmasınlar.
Ne de olsa Messi'yi bile getirseler beğenmeyenler çıkacak boşuna para vermesinler taraftarı mutlu etmek için.
Tek dileğim budur.
Madem bu Bu adamları bile beğenmiyoruz bizim gibi taraftara trasnfer gerekmez boşuna uğraşmasınlar.
Ne de olsa Messi'yi bile getirseler beğenmeyenler çıkacak boşuna para vermesinler taraftarı mutlu etmek için.
Tek dileğim budur.
Tek dileğim budur.