# Michael Owen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Michael Owen

https://www.kanalturk.com.tr/Haber.php?Haber_id=13628

Sözde Owen bizde. Bence gelirse kötü transfer olur, adam sadece isminden yasiyor, kac senedir iyi bi sezon geciremedi.

AMAN Haldun, AMAN Adnan.

Ya gözünüzün önünde kocaman bir örnek var.Baros buraya gelirken ne durumdaydı kariyeri?O da Euro04'de gol kralı olduktan sonra hep düşüş yaşadı.Hatta kiralık gittiği Aston Villa'da 1 gol bile atamadı.Ama şimdiki durumu hepimiz biliyoruz.Owen'a ismiyle yaşıyor diyen taş olur taş.:)

Zaten gaza gelmis vaziyetteyiz medyada bizi körüklüyo iyimi :D

Ayrıca Owen'a bile "artık iş yapmaz", "çokta gerekli değil", "oynayamaz" diyenlere şu istatiskleri ve linki veriyorum;

Newcastle United / Maç:63 / Gol:30

Milli Takım Kariyeri

1998 - ... İngiltere / Maç:89 / Gol:40

ÖDÜLLERİ

* Ballon d'Or. (Altın top) 2001

* İngiltere Premier Ligi 1997/1998 gol kralı.

* İngiltere Premier Ligi 1998/1999 gol kralı.

* 1998 FIFA Dünya Kupası en iyi genç oyuncu ödülü.

https://www.youtube.com/watch?v=-1XKoH4vA6s&feature=related

yönetimin yaptığı transferler genelde sakat oyunculardan oluşuyor, owen müzmin bir sakattır alınırsa yine yağlı bir kazık olur...

Ya gözünüzün önünde kocaman bir örnek var.Baros buraya gelirken ne durumdaydı kariyeri?O da Euro04'de gol kralı olduktan sonra hep düşüş yaşadı.Hatta kiralık gittiği Aston Villa'da 1 gol bile atamadı.Ama şimdiki durumu hepimiz biliyoruz.Owen'a ismiyle yaşıyor diyen taş olur taş.:)

Yalnız şöyle bir durum var baros buraya gelirken 27 yaşındaydı.Owen 30...

Olsun artık bi gelişme kayafı yicez burda 10 temmuzda ilk liste verilecek Uefa ya.

Owen sürati, pozisyon alması ve bitiriciliği ile dünyanın (hala) sayılı golcülerindendir.

Bu yorumları okuduktan sonra tek birşey diliyorum.

İnş hiçbir oyuncu tansfer etmeyiz tek dileğim odur.

Madem bu Bu adamları bile beğenmiyoruz bizim gibi taraftara trasnfer gerekmez boşuna uğraşmasınlar.

Ne de olsa Messi'yi bile getirseler beğenmeyenler çıkacak boşuna para vermesinler taraftarı mutlu etmek için.

Tek dileğim budur.

Madem bu Bu adamları bile beğenmiyoruz bizim gibi taraftara trasnfer gerekmez boşuna uğraşmasınlar.

Ne de olsa Messi'yi bile getirseler beğenmeyenler çıkacak boşuna para vermesinler taraftarı mutlu etmek için.

Tek dileğim budur.

süper yorum...

messi bile gelse derler ki çok kısa, fizik olarak güçsüz iş yapamaz bizde...

neyimize lan bizim transfer oynayın mehmet güven sabrilerle...

Tek dileğim budur.

ya ne messısı gelmesin boyu kısa :D

Owen mı müzmin sakat? 2007'den beri 63 maçta 30 gol atan ve bunu PL'de yapan bir futbolcu mu müzmin sakat?

Müzmin sakatın anlamını biliyor musunuz?

Tek dileğim budur.

Her futbolcuya kusur buluyorlar yahu.Anlamadım gitti.Quaresma mücadele etmiyor gelmesin derler.Ruud gelmesin sakat derler.Owen'a kazık,müzmin sakat derler.Birisi çarpılacak zaten en sonunda.:DBaşkan Roman Abramovic sanki.Şu yoklukta Owen'in gelmesi müthiş olur.

Arkadaşlar paramız yok paramız tamam mı?

para olsa paraya kıyıp huntelaarı alırız guereroyu alırız ama yok işte.

Bakın hem yıldız istiyorsunuz, hem paranın olmadığını biliyorsunuz, hemde yok sakat olmasın, yok yaşlı olmasın, yok kariyeri düşüşte olmasın, diyorsunuz; çok şey istiyorsunuz.

Biz kewell,baros ve owen gibi yıldızlar ve emsallerini alabiliriz bu mali güçle en iyisi bu.

İnşallah bu adamlar sayesinde basamak atlayacağız ve yeni stada geçince adam gibi bonservisine para verip yıldızlar alacağız sabır biraz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt