# Michael Owen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Michael Owen

20 golden fazla da atar. Baros normal şartlarda bu sezon 30-35 gol atmalıydı. Owen Baros'un kaçırdığı golleri kaçırmazdı, bundan eminim. :)

Baros Attığı kadar kaçırdı 40ı bulurdu herhalde katılıyorum :o

Owen'da en az 20 atar takım gol makinesi olur :cool:

Niye varsayımlar üzerine konuşuyorsun ki?Baros'un o parayı isteyeceğini ne biliyorsun?Premierlig görmüş o profesyönellikte adamlar Fener'in Brezilyalıları gibi aç gözlülük etmezler merak etme.Lincoln o paraya oynarken Baros istese yine isterdi 4 milyona yükseltin yıllık ücretimi diye.Lincoln için söylemeyen yabancılarımız Owen için hiç söylemezler.;)

Fener'in Brezilyalıları gibi aç gözlülük etmezler demek de,Baros'un yıllık 4 isteyebileceği gibi bir varsayımdır.

Takımdaki uzun vadeli planları,elindeki gerçeklerin üstüne kafanda oluşturduğun birtakım varsayımlar üzerinden yaparsın.Amaç o varsayımların bazılarını gerçekleştirmek olduğu gibi,bazılarının da ortaya çıkmasını engellemektir.

Bu yüzden Owen'a yıllık max. 3'ten fazla vermek,takım içi dengelerini bozabilir.Daha yeni Hasan yılda 1 alıyor,bu sene ne yaptı tartışmalarını yapmadık mı?Aynı muhabbet olur.

Yıllık bence de en fazla 3,o da ismine hürmet.

20 golden fazla da atar. Baros normal şartlarda bu sezon 30-35 gol atmalıydı. Owen Baros'un kaçırdığı golleri kaçırmazdı, bundan eminim. :)

kesinlikle...

eto ve messi 2si toplam 60 gol attılar...

grafite ve dzeko 2si toplam 50 gol attılar...

evet belki owen ve baroş bunlar gibi adamlar değiller ama bizim ligimizde La lige veya bundesliga değil...

owen ve baroş 2si toplamda 40 golü geçerler eminim buna...

keşke gelse owen...:ka05:

Niye varsayımlar üzerine konuşuyorsun ki?Baros'un o parayı isteyeceğini ne biliyorsun?Premierlig görmüş o profesyönellikte adamlar Fener'in Brezilyalıları gibi aç gözlülük etmezler merak etme.Lincoln o paraya oynarken Baros istese yine isterdi 4 milyona yükseltin yıllık ücretimi diye.Lincoln için söylemeyen yabancılarımız Owen için hiç söylemezler.;)

Varsayım değil, piyasanın gerçeği bu. Lugano ve Volkan Brezilyalı değiller sanırım, bilgimiz dışında vatandaşlık almadılarsa. Olay zaten oradaki Brezilyalılar kadar kazanmak istemeleri. Bu her takımda olan birşey, fazla maaş alan kıskanılır. Bir de fazla maaş alan az maaş alandan kötü oynuyorsa, takımın altına dinamit koyulmuş demektir.

Sahi, bu sene Lincoln neden dışlandı takımdan? Ya da Lincoln 1 Milyon Euro alsaydı, bu kadar eleştirilir ve dışlanır mıydı? Bence hayır... :cool:

Owen'ı bizim kondisyonerler paklar ise ve 2,5m€ civarına ayarlayacakalrsa mükemmel olur.Çünkü en başta Baros'un atamadıklarını atar.Baros'u da sağ kanat/forvet oynatırsak (kötede olmaz hani) taraftar olarak maçlardan sonra çok mutlu oluruz diyorum:D

Not: Solda da sağlam bir Kewell :):):)

owen kendini son 3-4 yil toparlamaya çok çalıştı ama gelebildiği nokta en fazla bu oluyor. owen'ın bizde göstereceği max. performans %50'dir. owen'ın tek bacağı yeter diyorsanız bilemem tabii ama ben bu transfere olumsuz bakıyorum.

ayrıca;

---baros---kewell--- ----owen---kewell---

------owen--------- -------baros--------

ya baros ya owen yerinden olacak. bence owen yerine sisteme uygun gerçek bir sağ kanat almak en doğrusu olur. isim önemli değil nitelikleri sağ kanata uygun olsun. owen'ın en önemli özeeliği bitiriciliği yani en verimli olacağı yer ortası. baros da sağ kanatta verimli olamıyor onun da en iyi performans gösterdiği yer ortası. o yüzden bu transfer sorun yaratır diyorum ben.

Owen rahatlikla forvet'e yonelik sag acikta oynar, yani kimse yerinden oynamaz ...

kesinlikle...

eto ve messi 2si toplam 60 gol attılar...

grafite ve dzeko 2si toplam 50 gol attılar...

evet belki owen ve baroş bunlar gibi adamlar değiller ama bizim ligimizde La lige veya bundesliga değil...

owen ve baroş 2si toplamda 40 golü geçerler eminim buna...

keşke gelse owen...:ka05:

TSL, bundesliga ve la liga'ya oranla daha sert bir lig diye düşünüyorum.

Hahaha... Bu muhabbet üstüne şu habere denk geldim:

"HTSPOR'un haberine göre, Beşiktaş'ta teknik direktör Mustafa Denizli'nin Siyah-Beyazlı takımı bu sabah toplayacak olması yabancı futbolcuları hiç memnun etmezken, Şilili yıldız Rodrigo Tello'nun ise izin için kulüple restleştiği ortaya çıktı. Sezonu çifte kupayla kapatan ve bugün topbaşı yapmayı kararlaştıran Denizli'nin bu kararı takımda pek olumlu karşılanmazken, yabancılar sıkıntı yarattı. Bu konudaki en büyük tepkiyi gösteren ise Tello oldu. Şilili sol kanat oyuncusunun, tatil sırasında yönetimi arayarak, ''Ben 29 Haziran'da gelmeyeceğim. Zaten kazandığım paradan hiç memnun değilim. Takımda herkes benden fazla alıyor. Bari bırakında iznimi istediğim gibi kullanayım'' dediği, Siyah-Beyazlılar'ın da buna şiddetle karşı çıkarak, gelmemesi halinde ağır para cezası alacağını söyledikleri belirtirldi."

owen kendini son 3-4 yil toparlamaya çok çalıştı ama gelebildiği nokta en fazla bu oluyor. owen'ın bizde göstereceği max. performans %50'dir. owen'ın tek bacağı yeter diyorsanız bilemem tabii ama ben bu transfere olumsuz bakıyorum.

ayrıca;

---baros---kewell--- ----owen---kewell---

------owen--------- -------baros--------

ya baros ya owen yerinden olacak. bence owen yerine sisteme uygun gerçek bir sağ kanat almak en doğrusu olur. isim önemli değil nitelikleri sağ kanata uygun olsun. owen'ın en önemli özeeliği bitiriciliği yani en verimli olacağı yer ortası. baros da sağ kanatta verimli olamıyor onun da en iyi performans gösterdiği yer ortası. o yüzden bu transfer sorun yaratır diyorum ben.

Böyle olacaksa barosun önde oluşunu tercih ederim.Adam geçmede pek başarılı değil baros.

Bu sistem olayı amma büyüdü yahu... Owen bu Michael Owen... ona göre sistem yaparsın olur biter.

Fener'in Brezilyalıları gibi aç gözlülük etmezler demek de,Baros'un yıllık 4 isteyebileceği gibi bir varsayımdır.

Takımdaki uzun vadeli planları,elindeki gerçeklerin üstüne kafanda oluşturduğun birtakım varsayımlar üzerinden yaparsın.Amaç o varsayımların bazılarını gerçekleştirmek olduğu gibi,bazılarının da ortaya çıkmasını engellemektir.

Bu yüzden Owen'a yıllık max. 3'ten fazla vermek,takım içi dengelerini bozabilir.Daha yeni Hasan yılda 1 alıyor,bu sene ne yaptı tartışmalarını yapmadık mı?Aynı muhabbet olur.

Yıllık bence de en fazla 3,o da ismine hürmet.

Ben de 4 milyon 5 milyon eurolar verilsin demiyorum zaten.Ama Owen'a 3 milyon euro yıllık ücret verildi diye takımdaki dengelerin yerinden oynayacağını sanmıyorum.Michael Owen'dan bahsediyoruz.:)Türk futbolcularımız açısından da çok iyi olur onunla birlikte oynamak.Yani onunla oynamanın keyfini çıkarmak varken,şu kadar ücret alıyor diyip dışlayacaklarını sanmıyorum.Lincoln'ü dışlayabilirler.Ama Owen'in hem ismi büyüktür hem de hocamız Frank Rijkaard böyle şeylere taviz vermez.Bence de yıllık 3 milyon euroya bağlanırsa bu transfer mükemmel olur.:)

hiçbir oyuncuya sistem yapılmaz sistem 4-3-3 dür.uymayan çeker gider

Rijkaard Owen için sistemini degiştirmez.

Haa Owen alınırsa da ya onu sağ da yada Baros'u sağda oynatır ama benim düşüncem Rijkaard Owen'ı istemeyecektir.

Bu sistem olayı amma büyüdü yahu... Owen bu Michael Owen... ona göre sistem yaparsın olur biter.

rijkaard hiç bir oyuncu için sistemini değiştirmez! anlayın artık bunu ...

oyun planımız geçen sezon lincoln'e endeksli olduğu gibi hiçbir oyuncuya endeksli olmayacak, takım oyunu oynayacağız.

Sisteme uymaz laflari cok gereksiz. Yönetim zaten transferleri hocanin istegi dogrultusunda yaptiklarini belirtti. Eger Owen ile gercekten ilgileniyorsak bu sistem olayini Rijkaard düsünüp de onay vermistir, adamin kafasindakileri su an icin bilemeyiz. Kaldi ki Baros disinda forvetimiz yok gibi görünüyor su an.

Eger Owen yillik 3 milyon euroya gelirse cok kötü olur.

Sonu Lincolne benzer valla.

En fatla 2.5, gelsin El Sıkışalım .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt