# Michael Owen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Michael Owen

Owen'ın gelmesini şahsen istemiyorum.Owen gelirse Katar takımlarının bir üst modeli gibi bir şey oluyoruz.Kewell,Baros gibi sönmüş yıldızları alıyoruz sonra birden ikinci baharlarını yaşayınca transfer politikamızı övüyoruz.Bence kumar oynanıyor ve oynanan kumarlar tutuyor.Ama bu sefer tutacağını sanmıyorum.Nedense transfere 1 kuruş harcamamaya çalışıyoruz.

Porto gibi genç yıldızlara yönelmiyoruz.Rijkaard'ı getiriyoruz ama rijkaard'ın oynatacağı kalitede bir takım oluşturamıyoruz.Sonra da Avrupa'da başarı bekliyoruz.Kısacası paraya kıyamıyoruz.40 yılda bir kıyıyoruz onlarında sonuçları aleyhimize oluyor.(bkz. Lincoln)

Yani sorun yönetimde.

saygılar

Sende Porto'daki mali güç var mı?Genç oyuncu almak para ister para.Bizde de o yok.Owen kumar filan değildir ayrıca.Hatırlatırım Lukunku bu takımın forvetiydi bir ara.Şimdi Owen kumar oldu öyle mi?Yeni stada geçene kadar Owen'larla,Baros'larla idare! edin bi zahmet.Maddi imkanlar kısıtlı çünkü.

Neyi göremedin..Saçma saçma konuşmayın adam daha ne yapsın..son haftalarda biraz sallandı ama oda tamamen kondisyon yüzündendi.Baros busene sağlam idman yesin dahada iyi görürsünüz:mad:

Sen çok fazla Messi seyretmişsin, her gördüğün forveti Messi sanma. :D

Baros'un ayağında topla adam eksiltip attığı bir tane gol hatırlamıyorum. Kendisine yaratılan pozisyonları değerlendiriyor. Yoksa kendi pozisyonunu yaratan bir golcü değil. Bir dahaki sezon daha dikkatli izle. ;)

Owen'ın gelmesini şahsen istemiyorum.Owen gelirse Katar takımlarının bir üst modeli gibi bir şey oluyoruz.Kewell,Baros gibi sönmüş yıldızları alıyoruz sonra birden ikinci baharlarını yaşayınca transfer politikamızı övüyoruz.Bence kumar oynanıyor ve oynanan kumarlar tutuyor.Ama bu sefer tutacağını sanmıyorum.Nedense transfere 1 kuruş harcamamaya çalışıyoruz.

Porto gibi genç yıldızlara yönelmiyoruz.Rijkaard'ı getiriyoruz ama rijkaard'ın oynatacağı kalitede bir takım oluşturamıyoruz.Sonra da Avrupa'da başarı bekliyoruz.Kısacası paraya kıyamıyoruz.40 yılda bir kıyıyoruz onlarında sonuçları aleyhimize oluyor.(bkz. Lincoln)

Yani sorun yönetimde.

saygılar

Paran varsa transferi sen yap.. Ayrica bedava oyuncu almak kumar degildir, bir oyuncuya milyonlarca euro yatirim yapmak kumardir. Bir örnek karsi takimin gol krali Guiza.

Selon le quotidien anglais Daily Mail, le club grec de l'Olympiakos souhaiterait recruter Michael Owen. Libre de tout engagement, l'ancien joueur de Liverpool cherche activement un club pour la saison prochaine. Alors que son nom est évoqué du côté de Stoke City et de Hull City, le challenge grec pourrait convaincre l'ancienne star du Real Madrid de s'exiler à nouveau. D'autant que l'Olympiakos disputera la saison prochaine la Ligue des Champions.

Y.C. (Rédaction Football365.fr)

Burda ise, Stoke City, Hull City ve Olympiakos ilgileniyormus. öyle yaziyor

Baros bu takimin en iyi top süren 2-3 oyuncusundan biri. Bunun icin de rakibi calim manyagi yapmanin geregi yok.

Top sürer, ama top kontrolü zayıf. Süretiyle geçiyor ama çalım atamıyor. Atsın da demiyorum, ben kendi bildiğim Baros'tan oldukça memnunum, ondan bir Messi yaratmaya çalışmıyorum.

Şimdi bana kuş falan demeyin ben Galatasaraylıyım ALLAH ıma şükür

Tamam kardeş kimse demez de demekki para yok verebilecek ve bu stad bitmeden de pek olmayacak anladığım kadarıyla gerçi ülker ile yeni bir anlaşma yapılmış diye okudum bi yerde fakat nedir ne değildir tam bilmiyorum ,para olmayınca da bu tarz adamları düşünmek zorundasın Owen kötü demiyoruz tabiki fakat böle uygun fiyata alabileceğimiz kalite futbolcuları da alamıyoruz :D

Nein!!!

2 tane Owen formam var (ikisi de Liverpool), ilk iş imzalatmam lazım.

Sen çok fazla Messi seyretmişsin, her gördüğün forveti Messi sanma. :D

Baros'un ayağında topla adam eksiltip attığı bir tane gol hatırlamıyorum. Kendisine yaratılan pozisyonları değerlendiriyor. Yoksa kendi pozisyonunu yaratan bir golcü değil. Bir dahaki sezon daha dikkatli izle. ;)
Tamam sen diyorsan doğrudur.

This section of nufc.co.uk is merely a record of speculation and does not in any way reflect who Newcastle United may or may not be targeting or looking to sell ...

THE Daily Star claims that former Newcastle United striker Temuri Ketsbaia is interested in taking Michael Owen to Olympiakos.

The Georgian boss took charge of the Greek side earlier this summer and it is claimed the lure of Champions League football will be used to persuade Owen to make the switch abroad.

And Hull City boss Phil Brown has come out and stated that his interest in Michael Owen is not simply a publicity stunt.

Resmi siteleri, ama ilk bölümde burada sadece transfer olasılıkları yazar, NU'nun oyuncu alacağı veya satacağı anlamına gelmez diyor.

Altta da NU'nun eski yıldızlarından Temur Ketsbaia'nın Owen'ı Olimpiakos'a getirmek istediği yazıyor. Şampiyonlar Ligi kozunu kullanacakmış. Hull City'nin Owen ile ilgilendiği de gerçekmiş, balon değilmiş. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt