# Michael Owen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Michael Owen

arkadaşlar sayın haldun üstünel oyuncularla anlaştık ve ailelerini ikna ettik küçük pürüzler kaldı diyor. eğer michael owen ile anlaşmış olsak bırakın anlaşmayı öyle bir ihtimal bile olsa ingiliz gazeteleri veya nu. sitesi en azından galatasarayımızın adını yazardı.

arkadaşlar sayın haldun üstünel oyuncularla anlaştık ve ailelerini ikna ettik küçük pürüzler kaldı diyor. eğer michael owen ile anlaşmış olsak bırakın anlaşmayı öyle bir ihtimal bile olsa ingiliz gazeteleri veya nu. sitesi en azından galatasarayımızın adını yazardı.

Kewell veya Baros' u yazdılar mı? Bir kere Owen yarın serbest kalıyor. Yani o kulüplerle ilişkisi kalmıyor. Tıpkı Leo ve Neill gibi.

Gerginliğe gerek yok.Her konu başlığında ufak tefek atışmalar oluyor.Seviyeyi koruyabildiğimiz sürece bunun zararı olmaz. Ancak görülüyor ki transfer sezonu bazen taraftarda böyle sıkıntılar yaratıyor sakin olmakta fayda var.

Ahmet gelse de, Mehmet gelsede destekleyeceğiz.Desteklemek zorundayız.Bu yüzden birbirimizi kırmadan daha pozitif olmakta fayda var...

Kewell'ı almadan önce hiç bir ingiliz gazetesinde yazıyormuydu.

Inanamiyorum ya, bazi arkadaslar Owen'ü begenmiyor!

Kimi istiyorsunuz ya?

Ronaldo, Kaka falanmi... Maalesef alamayiz, daha yeni Real Madrid'e transfer oldular, gec kaldik :( Ha, bide parayida sorun etmiyorum, aranizda toplar verirdiniz yönetime degilmi, siz bilmiyorsunuz bu isleri diye, alin parayi, getirin Kaka'yi...

Yapmayin arkadaslar... Inamoto, Bratu, Petre, Cristian, Lukunku... Daha sayayimmi?

Simdiyse, RVN, Owen, falan konusuluyor, bu bile yeter!!!

Gerginliğe gerek olmadığının farkındayım da, bazı arkadaşlar inandıkları bir durumun aksinin iddia edilmesine aşırı tepki gösteriyorlar.

Ben de olabildiğince bonservissiz transfer yapılması gerektiğini düşünüyorum. İyi bir politikadır, kulübün parası cepte kalır. O da önemli, böylece futbolculara günü gününe ödeme yapabilirsin, moraller bozulmaz, para dert olmaz, kamplaşma olmaz vs. vs. Owen da bonservisi elinde olan bir isimdir, dünyanın en kaliteli golcülerinden biridir. Alınmasını isterim. Ama maaş dengelerini bozmamak şartıyla. Yoksa Owen'a hayır diyen adam için: Serkan Çalık oynasın Baros'la o zaman.

Kewell veya Baros' u yazdılar mı? Bir kere Owen yarın serbest kalıyor. Yani o kulüplerle ilişkisi kalmıyor. Tıpkı Leo ve Neill gibi.

valla sen transfer konusunda profesyonel olmuşsun. yakında haldun abinin yanında görürüz yada fanatik gazetesinde transfer yazısı yazarken. iki nüç gün sonra kımın geldıgını gorürüz

Alkan kardeşim aşırı tepki oldu haklısın ama sen de öyle bir anlatıyorsun ki Baros=Mehmet Yıldız oldu yani. Şimdi Boros'ta olmadığını düşündüğün meziyetler bence var. Bu bakış açısı ile de çok alakalı değil. Sen istiyorsun ki Ronaldinho gibi bayılta bayılta çalım atsın. Baros fuleli kuvvetli hızlı bir futbolcu adam geçer çalım atar top taşır kolay yıkılmaz. Şimdi Alkan bu ibarelerin içinde çalım atar yazdım. Yalan değil atar. Ama çok iyi çalım atar demedim. Senin ilk mesajında kesin bir yargı var. 'Atamaz' yargısı. Buna arkadaşların katılmaması normal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt