# Michael Owen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Michael Owen

İki tarafın da hataları var. Ama burası Galatasaray ve kimse Galatasaray'dan büyük değildir. Galatasaray'ın kimseye vefa borcu falan yok, asıl vefalı olması gerekenler, kulüpten milyonlarca dolar, prestij, şöhret vs. kazanmış olan futbolculardır.

Hasan son iki sezondur ne yaptı? Geçtiğimiz sezon sakatlandıktan sonra ne yaptı? Kendine baktı mı? Yoksa saldı mı?

Necati son senesinde saç baş yoldurmadı mı? Fazla kilolarını atabildi mi?

Ümit Karan geçtiğimiz sezon ne yaptı? Yeterince iyi çalışıp kendini sürekli hazır tuttu mu? Yoksa yattı mı?

Bu adamlar hep 1 milyon Doların üzerinde senelik para alan adamlar. Hem paranı alacaksın, hem de kenarda yatacaksın. Galatasaraylılık bu değildir. Galatasaray, Galatasaray'a layık olanların hakkını hep vermiştir. Kimsenin de bir kuruşu kalmamıştır. Bu insanlar bu güne kadar Galatasaray'dan kazandıklarının yanında, yarın öbür gün iş hayatında, televizyonlarda, gazetelerde hep Galatasaraylı kimlikleriyle para kazanacaklar. Soruyorum, bu insanlar Galatasaray'da oynamasalardı onları kim hatırlayacaktı?

iyi ve kötüyü ayırt edebildiğim için iyikide galatasaraylılıklarımız aynı değil;)

Siz önce bir sorun kendinize bu adamlara yapılanın on katı karşı tarafta yapılıyor neden o yapılanlar gündeme gelmiyor.Bunun cevabını verin sonra benimle muhatap olun.

Ben target striker alacağımızı sanmıyorum.. Baros gol kralı olmuşken onu sağ tarafa almazlar. Dolayısıyla bir winger transferi bekliyorum.. Owen yalan bence..

İki tarafın da hataları var. Ama burası Galatasaray ve kimse Galatasaray'dan büyük değildir. Galatasaray'ın kimseye vefa borcu falan yok, asıl vefalı olması gerekenler, kulüpten milyonlarca dolar, prestij, şöhret vs. kazanmış olan futbolculardır.

Hasan son iki sezondur ne yaptı? Geçtiğimiz sezon sakatlandıktan sonra ne yaptı? Kendine baktı mı? Yoksa saldı mı?

Ümit Karan geçtiğimiz sezon ne yaptı? Yeterince iyi çalışıp kendini sürekli hazır tuttu mu? Yoksa yattı mı?

Bu adamlar hep 1 milyon Doların üzerinde senelik para alan adamlar. Hem paranı alacaksın, hem de kenarda yatacaksın. Galatasaraylılık bu değildir. Galatasaray, Galatasaray'a layık olanların hakkını hep vermiştir. Kimsenin de bir kuruşu kalmamıştır. Bu insanlar bu güne kadar Galatasaray'dan kazandıklarının yanında, yarın öbür gün iş hayatında, televizyonlarda, gazetelerde hep Galatasaraylı kimlikleriyle para kazanacaklar. Soruyorum, bu insanlar Galatasaray'da oynamasalardı onları kim hatırlayacaktı?

ne kadar başarısız olsalar da lincoln ve linderoth kadarda mı olamadılar...

ümiti bilmem ama hasanın ve necatinin yireği yeter... hala galatasaray derken gözleri doluor..

Siz önce bir sorun kendinize bu adamlara yapılanın on katı karşı tarafta yapılıyor neden o yapılanlar gündeme gelmiyor.Bunun cevabını verin sonra benimle muhatap olun.

kimin kimle muhattap olduğu bellii... ben kendi görüşümü söyledim...

yorum yapan sensin...kimse de kimsenin ne kadar galatasaylı olduğunu ölçemez

yiğidi öldür, hakkını ver... şimdi kim bana necati, hasan ve ümitin haksız olduğunu söyleyebilir... adamlar bunaları haber yaptığı için kötü sizin için...

İyi bi galatasaraylı yapılan iyi işleri övmekle olmaz... kötüyse kötü demeyi de bilmeli...

ben bu konuda yönetimi haksız buluyorum...

Necati?? O kim?? Ne gibi bir önemi var bu camiada. Topu topu 3 sene oynamis sonra da karakter bozuklugu ve performans düsüklügü sebebiyle gönderilmis.

Ümit Karan bugüne kadar hic bir hocanin gözüne giremedi, nedeni de yeni yeni anlasiliyor zaten. Bu kulübe cok sey verdi Necati'ye nazaran, verdiklerinin de karsiligini fazla fazla aldi. Tüm sezon boyunca tek bir gol dahi atamamis olmasina ragmen Eskisehir'de krallar gibi karsilanmasinin tek sebebi Galatasaray'dan gelmis olmasi. Degerini bilsin..!

Hasan Sas! Bir futbolcuyla sözlesme yenilememek vefasizlik degildir. Hele o oyuncu size son 3 sezonda nerseyse hic katki saglayamamissa. Ama taraftarin, daha dogrusu bir avuc serserinin Hasan'a yaptigi ayiptir, vefasizliktir, saygisizliktir, nankörlüktür! Takim bu kadar kötü giderken kurtarici diye Hasan'i oyuna sokan Bülent'e olan kizginlik Hasan'dan cikarilmaya calisildi, yazik oldu! Yakismadi! Bunun üzerine kirildi Hasan dogal olarak. Ama son maca gelseydi ve adam gibi bir vedalasma töreni hazirlansaydi Tugay'a yapildigi gibi, bu taraftar onu avuclari patlayana kadar alkislardi da. Ama bu hala yapilabilecek bir olay ve umarim yapilir..!

ne kadar başarısız olsalar da lincoln ve linderoth kadarda mı olamadılar...

ümiti bilmem ama hasanın ve necatinin yireği yeter... hala galatasaray derken gözleri doluor..

Haklı olduğun noktalar var. Ben o Lincoln'ün zaten taa...

Ben de Necati'yi bilmem ama Hasan'ın Galatasaraylılığı tartışılmaz. Ama olmadı, yapacak birşey var mı? Kulübü suçlamaya devam mı edeceğiz, yoksa Hasan'ın hakkını helal edip iyi şanslar mı dileyeceğiz? Bugün futbolda malesef Hasan stilinde oyunculara üst düzey takımlarda yer yok. Ve bu tip ayrılıklar her takımda yaşanıyor. İstisnalar dışında, futbolun gerçeği bu (Maldini, Nedved, Inzaghi, Raul gibi adamlar istisna oluyor). İstediğin kadar değil, gücünün yettiği kadar oynuyorsun. Hasan'ın en büyük hatası adamakıllı bir teklif geldiğinde Avrupa'ya gitmemek oldu.

Alkan Bey;

Galatasaray suçlu değildir.Doğrucu davutluk yapmak bizim marka değerimizi, vefasızlığımızı zaten kabul etmek demektir.Sizin sonraki görüşlerinize katılıyorum.Ancak Galatasaray hatalı değildir.Galatasaray'ın hataıs varsa medyayı yönetecek kadar gözü kara holding patronlarını içinde barındırmamasıdır. Sistematik bir şekilde oynanan bu oyunlara, tepki göstermedikçe bu taraftar yarın Arda'da yapacak bu davranışları Emre Çolak'ta...

Lafa bak hele lafa bak."Yapılanları anlatırsam insanlar Galatasaraylılıklarından soğur"Senin anlatacağın hiçbirşey beni Galatasaraydan soğutmaz Hasan efendi.

Seni canımızı bağrımıza bastık.Sana yapılanları eleştirdik bunu yaptığımız için küfürde yedik ama boşunaymış dedirtin.Bunun gibi onlarca örnek var.O yüzden geçiniz efendim.Gazete parçalarına, soysuz medyaya, şerefsiz kalemlere ve ağızlara bakarak Galatasarayın karalanmasına göz yumman ve buna çanak tutan adam Galatasaraylı değildir...

Necati?? O kim?? Ne gibi bir önemi var bu camiada. Topu topu 3 sene oynamis sonra da karakter bozuklugu ve performans düsüklügü sebebiyle gönderilmis.

Ümit Karan bugüne kadar hic bir hocanin gözüne giremedi, nedeni de yeni yeni anlasiliyor zaten. Bu kulübe cok sey verdi Necati'ye nazaran, verdiklerinin de karsiligini fazla fazla aldi. Tüm sezon boyunca tek bir gol dahi atamamis olmasina ragmen Eskisehir'de krallar gibi karsilanmasinin tek sebebi Galatasaray'dan gelmis olmasi. Degerini bilsin..!

Hasan Sas! Bir futbolcuyla sözlesme yenilememek vefasizlik degildir. Hele o oyuncu size son 3 sezonda nerseyse hic katki saglayamamissa. Ama taraftarin, daha dogrusu bir avuc serserinin Hasan'a yaptigi ayiptir, vefasizliktir, saygisizliktir, nankörlüktür! Takim bu kadar kötü giderken kurtarici diye Hasan'i oyuna sokan Bülent'e olan kizginlik Hasan'dan cikarilmaya calisildi, yazik oldu! Yakismadi! Bunun üzerine kirildi Hasan dogal olarak. Ama son maca gelseydi ve adam gibi bir vedalasma töreni hazirlansaydi Tugay'a yapildigi gibi, bu taraftar onu avuclari patlayana kadar alkislardi da. Ama bu hala yapilabilecek bir olay ve umarim yapilir..!

kimse sözleşme yenilemesini beklemior zaten... ama bir jübileyi çok gördüler...

hem doğruya lincoln necatiden daha karakterli...

neyse linkonun hava alanına geldiğini haber alırsam söyliim de git bi karşıla..:005:

arkadaşlar hangi takım bvöyle ayrılmıyor.söyleyebilirmisiniz.bu oyuncuların yaptıkları hakikaten ayıp.trabzona bakın hüseyin cimşir sessiz sedasız ayrıldı.fenerbahce beşiktaş farklı mı?sergene jubile yapıldı mı?fener aykut oğuz ayaptı mı?bunları geçin sankisadece bizde oluyormuş gibi...hayret diğerleri hiç konuşulmuyor bize gelince takımımız yerden yere vuruluyor ve bizde medyaya inanarak burada kavga ediyoruz.kendimize gelelim galatasaraydan daha büyük hiç kimse yok.

Beyler konu Owen.Fazla dağılmasın.

arkadaşlar hangi takım bvöyle ayrılmıyor.söyleyebilirmisiniz.bu oyuncuların yaptıkları hakikaten ayıp.trabzona bakın hüseyin cimşir sessiz sedasız ayrıldı.fenerbahce beşiktaş farklı mı?sergene jubile yapıldı mı?fener aykut oğuz ayaptı mı?bunları geçin sankisadece bizde oluyormuş gibi...hayret diğerleri hiç konuşulmuyor bize gelince takımımız yerden yere vuruluyor ve bizde medyaya inanarak burada kavga ediyoruz.kendimize gelelim galatasaraydan daha büyük hiç kimse yok.

Anlatamazsını Mehmet Bey.Anlatamazsınız.Galatasary sempatizanlığı ile Galatasaraylılığı aynı şey sanan büyük bir güruh var...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt