Faruk Demirtas
Kırmızı Üye
- 25 Kasım 2008
- 1.336
- 0
- 1.306
Cevap: # Michael Owen
Konu Owen arkadaşlar.
Konu Owen arkadaşlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haklı olduğun noktalar var. Ben o Lincoln'ün zaten taa...
Ben de Necati'yi bilmem ama Hasan'ın Galatasaraylılığı tartışılmaz. Ama olmadı, yapacak birşey var mı? Kulübü suçlamaya devam mı edeceğiz, yoksa Hasan'ın hakkını helal edip iyi şanslar mı dileyeceğiz? Bugün futbolda malesef Hasan stilinde oyunculara üst düzey takımlarda yer yok. Ve bu tip ayrılıklar her takımda yaşanıyor. İstisnalar dışında, futbolun gerçeği bu (Maldini, Nedved, Inzaghi, Raul gibi adamlar istisna oluyor). İstediğin kadar değil, gücünün yettiği kadar oynuyorsun. Hasan'ın en büyük hatası adamakıllı bir teklif geldiğinde Avrupa'ya gitmemek oldu.
arkadaşlar hangi takım bvöyle ayrılmıyor.söyleyebilirmisiniz.?sergene jubile yapıldı mı?fener aykut oğuz ayaptı mı?
doğru diyosun da renkdaş onların hiçbiri de ayyrıldıktan sonra kulüplerine bizdekiler kadar sövmedi. anlamıyorum yanlış nerede? GALATASARAY kimliklerini koruyacaklarına, kapını önüne çıkan başlıyo havlamaya bizde. yok bana onu yaptılar yok bana böyle yaptılar.
Konunun Owen olduğunu biliyoruz elbet.Ama konuşulan şeylerin yanlışlığına verilen cevaplar Owen'nın Galatasaray'a gelmesinden daha önemlidir.
Owen---Baros---Kewell
Haklı olduğun noktalar var. Ben o Lincoln'ün zaten taa...
Ben de Necati'yi bilmem ama Hasan'ın Galatasaraylılığı tartışılmaz. Ama olmadı, yapacak birşey var mı? Kulübü suçlamaya devam mı edeceğiz, yoksa Hasan'ın hakkını helal edip iyi şanslar mı dileyeceğiz? Bugün futbolda malesef Hasan stilinde oyunculara üst düzey takımlarda yer yok. Ve bu tip ayrılıklar her takımda yaşanıyor. İstisnalar dışında, futbolun gerçeği bu (Maldini, Nedved, Inzaghi, Raul gibi adamlar istisna oluyor). İstediğin kadar değil, gücünün yettiği kadar oynuyorsun. Hasan'ın en büyük hatası adamakıllı bir teklif geldiğinde Avrupa'ya gitmemek oldu.

Liverpool istedi hasanı...İkide bir fiyat arttırdığımızdan vazgeçtiler adamlar.2002 dünya kupasındaki hasan olsaydı şuan takımımızda tartışmasız takımın en değerli oyuncusu olurdu...Bu tip ayrılıklar her takımda yaşanıyor ama büyük takımlarda yaşanmıyor.Bizimle özdeşleşmiş bir futbolcu hasan.
kimse sözleşme yenilemesini beklemior zaten... ama bir jübileyi çok gördüler...
hem doğruya lincoln necatiden daha karakterli...
neyse linkonun hava alanına geldiğini haber alırsam söyliim de git bi karşıla..:005: