# Michael Owen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Michael Owen

Ders: Galatasaray

Konu : Owen

-Yalnız naapmicez?

-Kendi aramızda konişmicez...Konuyu saptırmicez

Haklı olduğun noktalar var. Ben o Lincoln'ün zaten taa...

Ben de Necati'yi bilmem ama Hasan'ın Galatasaraylılığı tartışılmaz. Ama olmadı, yapacak birşey var mı? Kulübü suçlamaya devam mı edeceğiz, yoksa Hasan'ın hakkını helal edip iyi şanslar mı dileyeceğiz? Bugün futbolda malesef Hasan stilinde oyunculara üst düzey takımlarda yer yok. Ve bu tip ayrılıklar her takımda yaşanıyor. İstisnalar dışında, futbolun gerçeği bu (Maldini, Nedved, Inzaghi, Raul gibi adamlar istisna oluyor). İstediğin kadar değil, gücünün yettiği kadar oynuyorsun. Hasan'ın en büyük hatası adamakıllı bir teklif geldiğinde Avrupa'ya gitmemek oldu.

ben sadece bir şey söyliyecem ve artık susacam... bu gün nasıl ki ardayı sevior ve destekliyorsak, dünya kupasından sora da hasanı öyle sevdik ve gitmez dedik ki o kadar büyük galatasaraylı ki gitmedi...

şimdi çağırıp bi jübile yapmak, ona ve dğer efsanalere bi jübile yapmak çok mu zor...

bende söylüyorum.. hiçbirşey gs den büyük olamaz ama şunu da bilelimki bizi biz yapan paramız değil maneviyatımızdır...

Konunun Owen olduğunu biliyoruz elbet.Ama konuşulan şeylerin yanlışlığına verilen cevaplar Owen'nın Galatasaray'a gelmesinden daha önemlidir.

arkadaşlar hangi takım bvöyle ayrılmıyor.söyleyebilirmisiniz.?sergene jubile yapıldı mı?fener aykut oğuz ayaptı mı?

doğru diyosun da renkdaş onların hiçbiri de ayyrıldıktan sonra kulüplerine bizdekiler kadar sövmedi. anlamıyorum yanlış nerede? GALATASARAY kimliklerini koruyacaklarına, kapını önüne çıkan başlıyo havlamaya bizde. yok bana onu yaptılar yok bana böyle yaptılar.

ben sadece bir şey söyliyecem ve artık susacam... bu gün nasıl ki ardayı sevior ve destekliyorsak, dünya kupasından sora da hasanı öyle sevdik ve gitmez dedik ki o kadar büyük galatasaraylı ki gitmedi...

şimdi çağırıp bi jübile yapmak, ona ve dğer efsanalere bi jübile yapmak çok mu zor...

bende söylüyorum.. hiçbirşey gs den büyük olamaz ama şunu da bilelimki bizi biz yapan paramız değil maneviyatımızdır...

peki biz neredeyse hepsine yaptık jubile teklifi.hakan ünsala,hakan şükür'e,ergün penbe'ye

hasan şaş'a neredeyse hepsine onlar ne yaptılar?olmaz biz oynamak istiyoruz dediler başka takıma gittiler.şimdi bizde vefasızlıkla suçlanıyoruz.

Owen---Baros---Kewell

Offf ne güzel olur :)

:gs: Galatasaray SK

---------------Leo Franco-----------------

-----------------(Orkun)-----------------

Ugur------Emre G.----Gokhan----- Hakan

---------------(Servet)--------------------

---------------M. Topal--------------------

-----Ayhan----------------------Arda-----

---------Baros----------Kewell-------------

-----------------Owen-----------------------

:f50::f50::f50::f50::f50::f50:

:f50::f50::f50::f50::f50::f50::

bu oyuncularla ya ayrılma şeklimiz yanlış yada bu oyuncular (benin düşüncem bu)uefa kupası aldıkları için kendilerini galatasaraydan büyük görmeye başlamalarıdır.biz ne dersek o olur mantığı

Haklı olduğun noktalar var. Ben o Lincoln'ün zaten taa...

Ben de Necati'yi bilmem ama Hasan'ın Galatasaraylılığı tartışılmaz. Ama olmadı, yapacak birşey var mı? Kulübü suçlamaya devam mı edeceğiz, yoksa Hasan'ın hakkını helal edip iyi şanslar mı dileyeceğiz? Bugün futbolda malesef Hasan stilinde oyunculara üst düzey takımlarda yer yok. Ve bu tip ayrılıklar her takımda yaşanıyor. İstisnalar dışında, futbolun gerçeği bu (Maldini, Nedved, Inzaghi, Raul gibi adamlar istisna oluyor). İstediğin kadar değil, gücünün yettiği kadar oynuyorsun. Hasan'ın en büyük hatası adamakıllı bir teklif geldiğinde Avrupa'ya gitmemek oldu.

Liverpool istedi hasanı...İkide bir fiyat arttırdığımızdan vazgeçtiler adamlar.2002 dünya kupasındaki hasan olsaydı şuan takımımızda tartışmasız takımın en değerli oyuncusu olurdu...Bu tip ayrılıklar her takımda yaşanıyor ama büyük takımlarda yaşanmıyor.Bizimle özdeşleşmiş bir futbolcu hasan.

Türkspor owen olayina yalan diyor bakalim saim bu sefer tuturacak mi

Kanaltürkü ciddiye alıp ,tartışmak gereksiz bende biraz bakayım dedim asabım bozuldu, neymiş bomba açıklamalar, hepside GALATASARAY ın aleyihinde bunlar tesadüf olamaz, zaten o kanal GS külübünün kara listesinde , onlarda içlerindeki GS ya olan düşmanlılklarını her türlü fırsatta KUSUYORLAR en ufak aleyhte olan bir olay ,onların gayretıyle abartılarak TV lerini bir silah gibi GS ın üzerine ateşliyorlar..

Esaında külüb bir iki avukat tutsa masrafları verse ,binlerce GS taraftarları onlara dava açsa [ Milleti yaptıkları yalan ve abartılı haberlerle kin ve nefret duygularını kışkırtmaları nedeni ] yle şikayet etsek İNANIN ki GS taraftarları kazanır , önce RTÜK e o programın sadece nefret ve düşmanlık yapan ,yayınlarının durdurmalarını eger ,o olmazsa mahkemeye ,gidip GS ın aleyhine somut bir delil yoksa yayın yapılmasını YASAKLATMAK üzere başvurmak olmalı. Bunlar meydanı boş buldu ha babam de babam GS ya saldır co misali [pavlovun .............. ..] gibi saldırıyorlar.

Bunların yüzünden buradaki arkadaşların birbirinin kalbini kırması inanınki ONLARI ÇOK SEVİNDİRİR , zira amaçları GS taraftarlarını bülmek tir . BUNU HERKES ANLASIN ZİRA BUNLAR BU SENE FUTBOLUN SADECE SAHADA OYNANMIYACAGINI BİLİYORLAR.

Bu fikrime en somut örnekte FEBEŞİN başkanı nın yaptıgı ARDA transferi numarasında yatıyor [ psokolojik baskı kurmak amacı taşıdıgı için].

Bunlarda taraftarlar arasına nifak sokarak, muhtemel başarıyı gölgelemek amacı taşıyor

[ Örnek TOPUZ transferi BJK in kazandıgı şampiyonlugu zehir ettiler ]

GSın başında muhteşem bir hoca var , en büyük korkuları bunun GALATASARAY ı eski gunlere götürmesi, takımın Rijkaardın elinde çok iyi yerlere gelmesi [ hemen olmasada ilerki günler tıpkı Derwalın oldugu zaman gibi ] genç oyuncularıda kazanarak , saglam bir takım yaratırsa ki onların RUYALARINI KAÇIRTAN ONLARI KORKUTAN bu olsa gerek .

Onlarda akıllarınca şimdiden, hertürlü [ ...................... ] yapmaya başladılar , ee emir büyük yerden birde PASSATlar yeniden sıfırlanırsa onlarda tadından yemezlermi

Sakin olun O güdümlü medya mesupların yüzünden birbirinizi KIRMAYIN bir ülkede iyi güzel varsada, kötü ve çirkinde olacaktır..

Atalarımız ne demiş

İTLER ÜRÜR KERVAN YÜRÜR

BU GALATASARAY

BU ZAFERLERE HEP BAŞI DİK

YÜRÜR

BUNLARDA SADECE

YERDE SÜRÜNÜR.....

Saygılar...:asd:

Liverpool istedi hasanı...İkide bir fiyat arttırdığımızdan vazgeçtiler adamlar.2002 dünya kupasındaki hasan olsaydı şuan takımımızda tartışmasız takımın en değerli oyuncusu olurdu...Bu tip ayrılıklar her takımda yaşanıyor ama büyük takımlarda yaşanmıyor.Bizimle özdeşleşmiş bir futbolcu hasan.

Ama olamadı. Ayrıca Hasan isteseydi giderdi, belki de direkt oynayamayacağını düşündüğünden gitmedi.

Bizimle özdeşleşmiş her futbolcuyu hayat boyu besleme yükümlülüğümüz yok. Futbol oynamayanı, kendine bakmayanı niye takımda tutmamız gerekiyor, ben de bunu anlamıyorum.

Owen iyi bir transfer olur. Nonda gonderilebilir Owen geldiginde. Ancak ben yine Haldun Ustunel'den medyada adi hic gecmeyen bir transfer bekliyorum.

kimse sözleşme yenilemesini beklemior zaten... ama bir jübileyi çok gördüler...

hem doğruya lincoln necatiden daha karakterli...

neyse linkonun hava alanına geldiğini haber alırsam söyliim de git bi karşıla..:005:

Futbolu birakmamis birine jübile mi yapacaklar?! Konunun Lincoln'le alakasi yok ayrica, bilinc altina yerlesmis herhalde. Ben Lincoln'ü ilk geldiginde de karsilamadim, bir daha gelse gene karsilamam! Ama evet Lincoln benim icin Necati'den daha degerlidir, en azindan Necati'den daha yeteneklidir. Karakter acisindan 2'si de 5 para etmez!

Neyse Michael Owen hem karakterli hem yetenekli oyuncu. Ve gelirse de bu kulübe gelmis gecmis en taninan, gercek anlamdaki ilk dünya yildizi olur. Cogu Avrupa'li gibi de gercek bir profesyonel, tipki Kewell gibi. Kewell Avrupali degil gerci ama Ingiltere'de yetismis bir adam, alinacaksa bu tarz adamlar alinsin. Brezilyalilar'dan fenalik geldi!

aynen katılıyorum.avrupadan örnek veriyoruz.ama adamlar takır takıt topunu oynuyor(maldini,nedved,figo).ama bizimkiler sakatlıktan kurtulamıyor.sezonun yarısı sakat .ondan sonra gönderildim diye veryansın.kim olursa olsun topunu oynayan kalır takımda bence böyle... florya bakım evi değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt