# Michael Owen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Michael Owen

Baros üçlü forvetin sağında asla oynayamaz arkadaşlar bunu bilin bir defa oynayabilecekler:serkan,yaser ve erhandır .

Owen sagda oynayabiliyormus dedi arkadaslar. Baros sagda oynayamiyor Barosun yeri en ileri uc. Onu yerinden ayirmamali.

leo franco

neil g.zan servet hakan

emana m.topal arda

owen baros kewell

Arkadaşlar boş yere taktik konuşmayalım,eger Rijkaard onay vermişse bir bildigi vardır.

Umarım transferler Rijkaard'ın onayında oluyordur.

başka türlü olma ihtimali varmı daum'dan bahsetmiyoruz

bahsettiğimiz teknik adam Rijkaard...

-----topal---------

---tobi---arda-----

-------------------

------------kewell-

---owen------------

-------baros-------

şeklinde bir 4-3-3 dizilişi düşünüyor olabilir rijkaard eğer bu transfere onay verirse. yani owen second striker baros'a daha yakın, kewell winger şeklinde. ama bana sanki rijkaard owen'a onay vermez gibi geliyor.

Michael Owen Newcastle da 2 senedir wing forvet olarak sağ seritte oynuyordu.Benim izlediğim maçlarda bir kanatta owen birinde martins oluyordu.Bazı maçlarda direk santrafor da oynuyordu,ama bizim ligimizde ki azman stoperler arasında yasatmazlar o boyla,bu adam mutlaka kanatta serbest oynatılmalı,çünkü süratli ve ayağında çok iyi top tutabilen bir oyuncu ceza sahası içinden de %60-%70 oranında gol yapma potansiyeli var.İnsallah alınır,eğer bir talihsizlik yasamazsa 12-15 arası gol atması muhtemel.

Rijkaard,Baros'un yedigi olsun diye onay vermiştir belki :D:D:D Kendini Barça'da sanıyor olabilir hala :D:D

Bütün herkesin ilgisi Owen transferine döndü;).Böyle bir davranışın Babel transferi ile sonuçlanacağını düşünüyorum ;):).

önceki transferlerde de gördük sağ gösterip sol vuruo bu yönetim.bence cıkmamıs biri olcak

Bence bu sefer sürpriz olmaz basında o kadar çok isim çıktıki:D benim düşüncem bu perşembe veya cuma günü leo franco,neil ve owen açıklanıcak!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt