# Michael Owen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Michael Owen

Tevezinmi bonservisi yok :) Man utd adam kiralıktı yane sadece kiralık sözleşmesi bitti

Biri Quaresma dese "uçma renkdaaaş" diyoruz :) Tevez olayında bişey demezsek ayıp olur :D

2002 yılında ki bu maçı elbet hatırlayanlar olacaktır...

Umarım gelirsin Michael Owen...

owen+with+galatasaray+shirt+in+Ali+Sa.JPG

Owen'i beğenmeyenler var.:D

Ben görmeyeli biz dünya piyasasında çok iyi yerlere geldik de ben mi bilmiyorum:D

2002 yılında ki bu maçı elbet hatırlayanlar olacaktır...

Umarım gelirsin Michael Owen...

owen+with+galatasaray+shirt+in+Ali+Sa.JPG

Kimse owenın kariyerine birşey söylüyemez,ama yıllık 3 milyondan fazla alacaksa bize gelmesin..

Selam arkadaşlar ben yeniyim:) Michael Owen gelirse yararlı olacağını ve çok sayıda forma sattırcağını düşünüyorum.

Saygılar

Kimse owenın kariyerine birşey söylüyemez,ama yıllık 3 milyondan fazla alacaksa bize gelmesin..

Bugün Ntv de Saviola'nın Olympiakos'tan senelik 5 milyon Euro alacağını söyledi...

Owen kariyer olarak kalite olarak Saviola yı ezer bence en az 5 ister biz de veremeyiz...

Bugün Ntv de Saviola'nın Olympiakos'tan senelik 5 milyon Euro alacağını söyledi...

Owen kariyer olarak kalite olarak Saviola yı ezer bence en az 5 ister biz de veremeyiz...

Ben kariyersiz demiyorum,savioladan kat kat iyi ama bizdeki dengeleri bozar 5ten fazla verirsek,birde bizi uçaracağınıda pek zan etmiyorum...

Ben kariyersiz demiyorum,savioladan kat kat iyi ama bizdeki dengeleri bozar 5ten fazla verirsek,birde bizi uçaracağınıda pek zan etmiyorum...

Zannetmek, zan etmek degil! Ayrica bu takimi tek basina ucuracak bir oyuncuya ihtiyacimiz yok, ki tek basina bir takim diyebilecegimiz oyuncu sayisi da dünyada en fazla 3'tür. Bu takimi bu sene ucurmasi beklenen kisi Rijkaard'dir. Owen de bu takimin cok önemli bir parcasi olur gelirse!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt