Bersan ÇAKAR
Cezalı
- 12 Aralık 2008
- 8.182
- 0
- 1.331
Cevap: # Michael Owen
Keşke olsa...
Keşke olsa...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oliveira bence artık zor bizimkiler bedava oyuncunun tadını aldı Owen da sanırım bedava gelecek sadece yıllık ücreti problem oluyor. Daha önce anlaşıldığı zamanda yıllık 5 milyon istemişti..
Sanırım şu an 3 milyon gibi bir rakam istiyor.. Ve onu sadece Hull City ve Stoke City istiyor bize gelmeye mecbur. Bence 9 numara M.Owen formaları hazırlanmıştır bile![]()
şunu söylemek istedim birader; biz geçmişte de olsa bu takımları yendik uzatılacak birşey yok ama sende barça hayranlığı bayağı var gıbı
saygı gösteriyorum ama ne isminin büyüklüğünden nede tecrübesinden nede başka birşeyden bu adam bizde oynuyacak bir oyuncu değil arkadaşlar. boşuna girip buraya mesaj yazmayın İngiliz oyuncular ligimizi tercih etmezler ( örnek veren olabilir istisnadır yada vasat futbolcudur bu gelenler kendini ispta etmemiş oyuncular ) ayrıca owen aradığımız kan değil. bize seri ama kanatda oynayabilen güçlü bir forvet genç oyuncu lazım !
ankaragücü ne zaman getirmiş vasseli
daha getirmedi gündemlerinde sadece
ankaragücü ne zaman getirmiş vasseli
Para konusunda anlaşılmış, önümüzde ki günlerde Ankara'ya gelip şehri gezip karar verecekmiş...
yarin Turkiye de Darius Vassell...
Kewell'da ingiliz asilli, senelercede Ingiltere de oynadi. O da ingiliz sayilir.
kewell bizim istediğimiz tarzda teknik ve ortasaha oyuncusu yani toparlayıcı özellikte. Inatla söylüyorum bu adam hayatı boyunca bir türk takımında oynamaz. Az çok karakterini anlarsınız oyuncunun. Para için oynayan bir adam owen arkadaşlar. Kewell farklı bir adam o bir hagi ruhludur yani profesyoneldir futbol sevdalısıdır. Owen yıllarca yedek bekler ama kewell beklemez - bekletemezsin ahanda bize geldiği gibi ayrılır gider pala pula bakmadan yani aman aman istemeden. Bu adam gerçekten karakterli bir oyuncu değil gelirsede dünyaları ister görüceksiniz veyahut da ingilterede parasız kalmaya başlayınca ( takım bulamayınca) gelir.