# Michael Owen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Michael Owen

Oliveira bence artık zor bizimkiler bedava oyuncunun tadını aldı Owen da sanırım bedava gelecek sadece yıllık ücreti problem oluyor. Daha önce anlaşıldığı zamanda yıllık 5 milyon istemişti..

Sanırım şu an 3 milyon gibi bir rakam istiyor.. Ve onu sadece Hull City ve Stoke City istiyor bize gelmeye mecbur. Bence 9 numara M.Owen formaları hazırlanmıştır bile;)

Oliveira bence artık zor bizimkiler bedava oyuncunun tadını aldı Owen da sanırım bedava gelecek sadece yıllık ücreti problem oluyor. Daha önce anlaşıldığı zamanda yıllık 5 milyon istemişti..

Sanırım şu an 3 milyon gibi bir rakam istiyor.. Ve onu sadece Hull City ve Stoke City istiyor bize gelmeye mecbur. Bence 9 numara M.Owen formaları hazırlanmıştır bile;)

bedavaya oyuncular aldık diye sevindik ama cidden bedavanın tadını aldık artık bonservisli oyunculara yanaşacağımızı düşünmüyorum :(

şunu söylemek istedim birader; biz geçmişte de olsa bu takımları yendik uzatılacak birşey yok ama sende barça hayranlığı bayağı var gıbı

beyler tamam herkesin düşüncesi kendine bizim avrupada yaptıklarımızı herkes biliyor

saygı gösteriyorum ama ne isminin büyüklüğünden nede tecrübesinden nede başka birşeyden bu adam bizde oynuyacak bir oyuncu değil arkadaşlar. boşuna girip buraya mesaj yazmayın İngiliz oyuncular ligimizi tercih etmezler ( örnek veren olabilir istisnadır yada vasat futbolcudur bu gelenler kendini ispta etmemiş oyuncular ) ayrıca owen aradığımız kan değil. bize seri ama kanatda oynayabilen güçlü bir forvet genç oyuncu lazım !

saygı gösteriyorum ama ne isminin büyüklüğünden nede tecrübesinden nede başka birşeyden bu adam bizde oynuyacak bir oyuncu değil arkadaşlar. boşuna girip buraya mesaj yazmayın İngiliz oyuncular ligimizi tercih etmezler ( örnek veren olabilir istisnadır yada vasat futbolcudur bu gelenler kendini ispta etmemiş oyuncular ) ayrıca owen aradığımız kan değil. bize seri ama kanatda oynayabilen güçlü bir forvet genç oyuncu lazım !

Ankaragücü Vasell'i getirebiliyorsa(bence oda kaliteli adam) Owen imkansız değildir bana göre.İlgimiz varsa tabii.

parantez içinde belirtmiştim örnekleyecek arkadaşlar olabilir diye. ben owen bizi beğenmez demiyorum ! mesele biz değiliz tipik bir ingiliz yani sarışın beyaz tenli owen gibi gerçek ingiliz gelmez. Vassel siyahi bir oyuncudur ordada ırkçılık var o var bu var. ayrıca owen büyük bir adam demiyorum eski şöhret bir oyuncu kötü demiyorum hala iyi ama eski owen değil bu aşikar değil mi ? eski owen için şuanki Villa diyebiliriz fiyat - ün bazında. o bakımdan owen bizim istediğimiz oyuncu değil kaldı ki gelmek istemeyecek absürt bir rakam verilmedikçe 7-8 m euro onun için çok değil emin olun arkadaşlar. bizim için çok ve eğer yanlış değilse Babel o fiyata geliyor o halde genç adamı alıp yükseltmek tekrar pazarlama şansımız varken owen zaman ve nakit kaybıdır.

Kewell'da ingiliz asilli, senelercede Ingiltere de oynadi. O da ingiliz sayilir.

Kewell'da ingiliz asilli, senelercede Ingiltere de oynadi. O da ingiliz sayilir.

Kewell bizim istediğimiz tarzda teknik ve ortasaha oyuncusu yani toparlayıcı özellikte. İnatla söylüyorum bu adam hayatı boyunca bir Türk takımında oynamaz. Az çok karakterini anlarsınız oyuncunun. PAra için oynayan bir adam Owen arkadaşlar. Kewell farklı bir adam o bir Hagi ruhludur yani profesyoneldir futbol sevdalısıdır. Owen yıllarca yedek bekler ama Kewell beklemez - bekletemezsin ahanda bize geldiği gibi ayrılır gider pala pula bakmadan yani aman aman istemeden. Bu adam gerçekten karakterli bir oyuncu değil gelirsede dünyaları ister görüceksiniz veyahut da ingilterede parasız kalmaya başlayınca ( takım bulamayınca) gelir.

:007::007::007:
kewell bizim istediğimiz tarzda teknik ve ortasaha oyuncusu yani toparlayıcı özellikte. Inatla söylüyorum bu adam hayatı boyunca bir türk takımında oynamaz. Az çok karakterini anlarsınız oyuncunun. Para için oynayan bir adam owen arkadaşlar. Kewell farklı bir adam o bir hagi ruhludur yani profesyoneldir futbol sevdalısıdır. Owen yıllarca yedek bekler ama kewell beklemez - bekletemezsin ahanda bize geldiği gibi ayrılır gider pala pula bakmadan yani aman aman istemeden. Bu adam gerçekten karakterli bir oyuncu değil gelirsede dünyaları ister görüceksiniz veyahut da ingilterede parasız kalmaya başlayınca ( takım bulamayınca) gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt