# Michael Owen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Michael Owen

yaa yazıktır ona verilecek paraya adam başarıya doymuş yapacağını yapmış 30 yaşına gelmiş kendini kanıtlama gbi bi endişesi var mı sizce veya bize geldikten sonra bizim ondan maddi bir kazanç sağlıyacağımızı düşünen var mı??iyi olmaz dersek de oooo owenı bile beğenmiyor diyosunuz anlamıyorsunuz bize aç oyuncu lazım genç kendini ispatlamaya çalışan ilerde para kazandırabilecek oyuncu lazım artık bazı şeylerin değişmesi gerekiyor bence..

Ismi bile yeter, Galatasaray'a yakisir.

Ben gelmesini acikcasi isterim.

Owen için bundan iyi şansmı var yahu??? Adam zaten bitikleri oynuyor, gelip kendini ispatlamaya çalışacak. Kewell neyse owen da o bence... Liverpooldayken paha biçilemez bir forvet deniyordu, hiç bir takımda onu alacak para yok deniyordu. Sonra ne oldu? -Çöküşe geçti. Artık kendini kanıtlaması gerek, bence alınırsa en az baros kadar etkili olur. Eminim bundan...

Owen için bundan iyi şansmı var yahu??? Adam zaten bitikleri oynuyor, gelip kendini ispatlamaya çalışacak. Kewell neyse owen da o bence... Liverpooldayken paha biçilemez bir forvet deniyordu, hiç bir takımda onu alacak para yok deniyordu. Sonra ne oldu? -Çöküşe geçti. Artık kendini kanıtlaması gerek, bence alınırsa en az baros kadar etkili olur. Eminim bundan...

herzaman da buna güvenerek bir transfer yapmak ne kadar doğru bilmiyorum hem de şuan owen newcastleda kewelın liverpoolda aldığında kaç kat fazla kazanıyor acaba?dediğim gibi bnce artık bazı şeylerin değişmesi gerekiyor biz büyük bir takımız sönen oyuncuları tekrar parlatma görevi neden hep bize düşüyor ki???

herzaman da buna güvenerek bir transfer yapmak ne kadar doğru bilmiyorum hem de şuan owen newcastleda kewelın liverpoolda aldığında kaç kat fazla kazanıyor acaba?dediğim gibi bnce artık bazı şeylerin değişmesi gerekiyor biz büyük bir takımız sönen oyuncuları tekrar parlatma görevi neden hep bize düşüyor ki???

Parlayan oyuncu alamayacağız için.:DYa biz parlak oyuncu çıkarıcağız,yada sönmüşleri parlatacağız.

Owen da Komşu’ya!

Sarı-Kırmızılı kulübün transfer listesinde bir başka golcüyü daha Yunan kulüpleri kapmak üzere!

Newcastle’dan ayrılmak için gün sayan Michael Owen’ın, Olympiakos’la prensip anlaşmasına vardığı öne sürüldü. Olympiakos daha önce de Cim Bom’un istediği İsveçli stoper Mellberg’i almıştı. Galatasaray’ın gündemindeki bir diğer golcü Djibril Cisse de, Olympiakos’un ezeli rakibi Panathinaikos’la sözleşme imzalamıştı.

Owen gelmez herhalde,en iyisi bu olur.Genç ve yırtıcı forvet lazım bize.

Owen gelse Baros ne olacak, kanat mı oynayacak? Baros'un kanatta oynadığında tam verimle oynamadığını herkes biliyor.. Bence bir kanat oyuncusu alınacaktır..

İngiliz Kral G.Saray'da

Yönetim, dünyaca ünlü yıldız ile anlaştı. Haberi Eurosport da verdi Owen'ın cuma kampa geleceği belirtildi.

Transferde bu sezon sessiz ve derinden giden G.Saray'ın yeni bombası belli oldu: Michael Owen. Sarı-kırmızılıların, dünyaca ünlü İngiliz golcü ile anlaştığı bildirildi. Spor kanalı Eurosport gelişmeyi, "Owen G.Saray yolunda..." başlığıyla duyurdu. Yönetimin, Newcastle ile sözleşmesi biten ve bonservisi elinde olan Owen'la

detayları çözmeye uğraştığı,

ardından imzaya getireceği

belirtildi.

Üstünel'den müjde

Futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel, Owen'ı doğrulamasa da "Bir golcü ve bir stoper ile anlaştık. İsim açıklayamam. Ancak cuma gününe kadar kampa getirmeyi planlıyoruz" diyerek müjdeyi verdi. 29 yaşındaki Michael Owen, Liverpool'da parladı. 2004'te 42 milyon euro'ya Real Madrid'e transfer oldu. Sakatlanınca inişe geçti. 4 yıldır Newcastle'da forma giyen yıldız, Ada'da iki kez gol kralı oldu. 2001'de Altın Top'u aldı.

Kaynak:Fotomaç

En azından Carlos gibi kariyerinin son dönemini yatarak geçirmek isteyen topçuları ağırlamıyoruz.. ;)

Alıntı '!!

Kanaltürkde bende izledim.

Spor programında Ergün GÜRSOY ne diyor ;

*Ben olsam Arda’yı 15 Milyon euro ya hemen satardım..

*Arda o kadar da iyi bir futbolcu değil maç kurtaracak kadar...

*Taraftar bu işe karışamaz yönetim karar verir...(Taraftar haddini bilecek gibi birşeyler dedi)

*Adnan Polat Başkanımıza hata yaptığını bunun maddi boyutunu kapatamayacağını vb.. şeyler söyledi…

Aradaki farkı iyi anlayın… Adnan Polat’ın bıraktığı gün Özhan Canaydın’dan daha beter zihniyette insanlar bizleri bekliyor…

Bazı arkadaşlar yöneticilere yok transfer yapamadılar edemediler gibi cümleler kurarken ESKİ YÖNETİCİLER’in sözlerine biraz dikkat etsinler.

Arda'ya 15M € iyidir, ama ben satmam.

Ama 20M € gelirse satarim.

Medyaya yem olarak atıldı ;).Başka bir transfer gelecek ve Babel olacağını düşünüyorum ;):).

Arda maç kurtaracak adam degilmiş..Aklıma gelen isviçre maçı;),Daha bir çok maçı var..

Bazı şeylerin degerini bilmemiz lazım.F5 medyasının gazı gelmemeliyiz..Adamlar rijkaardı bile eleştiriyorlar..

Yakında kapak transferler gelecektir..

Mesela Valencia 20M €'luk bir teklif etse, Valencia'ya veririm. Nede olsa Valencia'dan Real ve Barca gibi klüp'lere gitmek cok daha kolay.

Ama Benfica'ya filan vermem.

Hamit Arda için ''Takım oyunu oynayan bir takımda yıldızı parlar'' demişti.Ve şimdi takım oyunu zamanı.Haydi Arda getir şu Uefayı öyle git Avrupaya.Arkadaşlar birde şuna açıklık getireyim,bazılarımız seri pas yapacağız topu fazla ayağımızda tutmayacağız diye Arda'nın çalım yeteneğini sınırlandırılacak sanmasın.Çünkü her takımın yıldız oyuncusu,özel yetenekleriyle maç kazandıran oyuncuları vardır.Bunlara özel insiyatif verilir.Mesela Barcelona Messi'ye çalım için özel insiyatif kullanıyor niye?Çünkü Messi çok seri bir şekilde adam eksiltebilir.Aynı şekilde Xavi ve İniesta'yada fazladan top tutma insiyatifi veriyorlar.Çünkü onlar her an bir pasla oyunun kaderini değiştirebilir.Aynı şey(çalım insiyatifi) Manchester'da Ronaldo'ya verilmişti.Bizim takımımızdada bu insiyatif Arda'ya verilir.

Arda maç kurtaracak adam degilmiş..Aklıma gelen isviçre maçı;),Daha bir çok maçı var..

Bazı şeylerin degerini bilmemiz lazım.F5 medyasının gazı gelmemeliyiz..Adamlar rijkaardı bile eleştiriyorlar..

Yakında kapak transferler gelecektir..

Arda 'nın 5-3 lük Sivas maçı

3-2 lik Çek cumhuriyeti maçı vs vs sayarım burda...

Arda Takım oyuncusu Arda'nın belki tek başına alabildiği maç sayısı nadir ama Arda 'nın getirdiği maç sayısı çoook...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt