Cevap: # Michael Owen
Renkdaş yazın güzel ama biraz çelişkili.Kalın olan yerler benim fikirlerimle örtüşüyor.Gidip genç yıldızlar bulmalıyız Afrika'dan.Yıldızlar gelmediği için yada 30 undan sonra geldiği için bulmalıyız.
Niye gelmesin ? Afrikaya git bakalım niye gelmesin. Git koreye bul sende Park Jui Sun yada adı neyse. Bul sende Nani yi. Niye gelmesin. Ribery neden geldi dostum ? Arda neden bizde hala ? Hasan Şaş'ı nasıl tuttuk elimizde ? Bunlara cevap ver. Babel kendisi diyor "ayrılmak istiyorum mutsuzum daimi oynaycağım bir takım" diyor. Juve demiyor Barçaya yalvarmıyor. İsteklerimi karşılayan uygun bir takım diyor. Niye gelmesin yıldız adam ? Genç ve dinamik adam?. Panatinaikos nasıl getiriyor Cissé yi ? Tamam çok genç sayılmaz ama dinamik ve Premier Lig ten geliyor. Neden gidiyor. Saviola Benfica ya neden gidiyor ? ! Bul sende YAYa Toure adam Fil dişinden geldi yaf ! Drogba bul sende
Renkdaş yazın güzel ama biraz çelişkili.Kalın olan yerler benim fikirlerimle örtüşüyor.Gidip genç yıldızlar bulmalıyız Afrika'dan.Yıldızlar gelmediği için yada 30 undan sonra geldiği için bulmalıyız.