# Michael Owen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Michael Owen

Niye gelmesin ? Afrikaya git bakalım niye gelmesin. Git koreye bul sende Park Jui Sun yada adı neyse. Bul sende Nani yi. Niye gelmesin. Ribery neden geldi dostum ? Arda neden bizde hala ? Hasan Şaş'ı nasıl tuttuk elimizde ? Bunlara cevap ver. Babel kendisi diyor "ayrılmak istiyorum mutsuzum daimi oynaycağım bir takım" diyor. Juve demiyor Barçaya yalvarmıyor. İsteklerimi karşılayan uygun bir takım diyor. Niye gelmesin yıldız adam ? Genç ve dinamik adam?. Panatinaikos nasıl getiriyor Cissé yi ? Tamam çok genç sayılmaz ama dinamik ve Premier Lig ten geliyor. Neden gidiyor. Saviola Benfica ya neden gidiyor ? ! Bul sende YAYa Toure adam Fil dişinden geldi yaf ! Drogba bul sende

Renkdaş yazın güzel ama biraz çelişkili.Kalın olan yerler benim fikirlerimle örtüşüyor.Gidip genç yıldızlar bulmalıyız Afrika'dan.Yıldızlar gelmediği için yada 30 undan sonra geldiği için bulmalıyız.

Düşünebiliyor musun sen Owen patlama yapıyor 33 ünde Milana gidiyor.YAni imkansız birşey patlama yapması.Sadece TSL de oynar bu adam.

Saol Erencim beni anladığın için :D Owen patalama yapacakmış heleki Türkiye de zaten yapsa ingilterede olay olması 3 seneyi bulur sonrada el-hilale gider adam para için ruhunu bile satacak bir adam bu adam !

Renkdaş yazın güzel ama biraz çelişkili.Kalın olan yerler benim fikirlerimle örtüşüyor.Gidip genç yıldızlar bulmalıyız Afrika'dan.Yıldızlar gelmediği için yada 30 undan sonra geldiği için bulmalıyız.

çelişkili olan neresi renkdaş ? açıklarsan cevaplayayım

Bir de dikkat ediyorum, Kendimizi küçük görenler oldukça çoğunlukta. Yok o bize gelmez yok ne işi var bizde felan gibi. Çok değil yakın geçmişimizde 15-20 yıl önce, Avrupa kupası alacağımız, dünya 3. sü olacağımız söylense herkes kıçıyla gülerdi.

Futbol Türkiye'de inanılmaz gelişti. Yıllarca Macaristan'ı nasıl yendiğimiz anlatılırdı televizyonlarda radyolarda gazetelerde. O macaristan ortada yok ama Türkiye var. Belki 15-20 yıl sonrada Futbol kalitemiz şu andakinden daha da yukarılara çıkacaktır. Ve oyuncular Türkiye'de oynamak için yırtacaklar.

Türkiye'de potansiyel var. Ama bu potansiyeli geliştirecek alt yapı yeni yeni hareketleniyor yeni yeni çağın gerektirdiği düzeylere getiriliyor.

Örneğin Hamit Türkiye'de doğmuş olsaydı bugün Bayern'de oynuyor olur muydu. Ama ileride Türkiye'den çıkan Hamitler oynayacak Bayern'de.

Bu da zamanla olacak. Belki de kimse dönüp babel'e felan bakmayacak.

Sevgili renkdaşım çelişkili olan yeri şu

Hem diyorsun ki yıldızlar gelir,niye gelmesin,adam genç ama piyasası yüksek ama yine de gelir deiyorsun.

Hem de ''sen de Afrikadan yıldız bul!'' diyorsun.Yani bunun anlamı gelmiyor,sen de git Afrikadan yıldız bul demektir.Anlatamadıysam özür dilerim

Hayır, Adnan Sezgin genelde ilgilenip de alamadığımız oyuncular için ilgilenmiyoruz der. Owen'ın senelik ücretini veremeyeceğimiz için ilgilenmiyoruz ayağına yatıyor şimdi. :D

Bir de dikkat ediyorum, Kendimizi küçük görenler oldukça çoğunlukta. Yok o bize gelmez yok ne işi var bizde felan gibi. Çok değil yakın geçmişimizde 15-20 yıl önce, Avrupa kupası alacağımız, dünya 3. sü olacağımız söylense herkes kıçıyla gülerdi.

Futbol Türkiye'de inanılmaz gelişti. Yıllarca Macaristan'ı nasıl yendiğimiz anlatılırdı televizyonlarda radyolarda gazetelerde. O macaristan ortada yok ama Türkiye var. Belki 15-20 yıl sonrada Futbol kalitemiz şu andakinden daha da yukarılara çıkacaktır. Ve oyuncular Türkiye'de oynamak için yırtacaklar.

Türkiye'de potansiyel var. Ama bu potansiyeli geliştirecek alt yapı yeni yeni hareketleniyor yeni yeni çağın gerektirdiği düzeylere getiriliyor.

Örneğin Hamit Türkiye'de doğmuş olsaydı bugün Bayern'de oynuyor olur muydu. Ama ileride Türkiye'den çıkan Hamitler oynayacak Bayern'de.

Bu da zamanla olacak. Belki de kimse dönüp babel'e felan bakmayacak.

Haklısın renkdaş ama:

O zamanlar örneğin bir Hagi, Taffarel gibi adamlar geldiğin yer gök inliyodu. Herkes başarılı olacağına inanıyordu.

Şimdi kimseyi beğenmiyoruz vallaha. Her haberi çıkana burun kıvırıyoruz. Böyle mi gelişeceksin sen. Sadece büyük oyuncuların gelmesini hayal ederek mi Türk futbolu gelişecek.

Ben inanmıyorum böyle olacağına eğer inanan varsa hayal kurarak Türk futbolunu geliştirsin.

30 Yaşında dünyada adını duymayan kimse kalmamış bir adamı istemiyorum ki sakatlığından da kurtulmuş.

Ronaldinyo gelse isteriz ama yaşa bakmayız.

Sevgili renkdaşım çelişkili olan yeri şu

Hem diyorsun ki yıldızlar gelir,niye gelmesin,adam genç ama piyasası yüksek ama yine de gelir deiyorsun.

Hem de ''sen de Afrikadan yıldız bul!'' diyorsun.Yani bunun anlamı gelmiyor,sen de git Afrikadan yıldız bul demektir.Anlatamadıysam özür dilerim

Yok sadece kafan karışmış dostum. Şunu söyledim evet gençlerin gelmesi imkansız değildir. Eğer ki getiremiyorsun olamaz mı olur adam istemez Türk düşmanıdır vs bilemezsin içlerini insanların o halde git sende bul parlamamış yıldızları yada kumaşı iyi olanları beklentilerin olduğu oyuncuları. Arsenal nasıl yapıyor ? Emin olmamakla birlikte mesela Serkan Kurtuluşu'u istediği söylendi dimi Arsene Wenger'in ? Hangimiz sanada soruyorum hangimiz biliyordu bu adamı eğer ki bu haber doğruysa ? Gözümüzün önündeki adamdan bihaberiz. Ama adam buluyor bizde "vayyy beee adama bak diyoruz" Abidal diyoruz , Evra diyoruz , Sergio Ramos diyoruz. Adam buluyor beyler. Scouting yapıyorlar her ülkeden.

Haklısın renkdaş ama:

O zamanlar örneğin bir Hagi, Taffarel gibi adamlar geldiğin yer gök inliyodu. Herkes başarılı olacağına inanıyordu.

Şimdi kimseyi beğenmiyoruz vallaha. Her haberi çıkana burun kıvırıyoruz. Böyle mi gelişeceksin sen. Sadece büyük oyuncuların gelmesini hayal ederek mi Türk futbolu gelişecek.

Ben inanmıyorum böyle olacağına eğer inanan varsa hayal kurarak Türk futbolunu geliştirsin.

30 Yaşında dünyada adını duymayan kimse kalmamış bir adamı istemiyorum ki sakatlığından da kurtulmuş.

Ya neden gelmesinler bunlar hayal değil. Misal benim karşı çıktığım yine büyük oyuncu getir ama gözden düşmüş, sakat sorunlu adamı değil.

Ya neden gelmesinler bunlar hayal değil. Misal benim karşı çıktığım yine büyük oyuncu getir ama gözden düşmüş, sakat sorunlu adamı değil.

İşte o dediğin büyük oyuncularda o sorunlar olmadığı sürece büyük takımlarda oynamak isterler.

Owen'ın gözden düşmüşlüğüne az da olsa katılıyorum ama isim olarak birçok Galatasaray'lıyı heyecanlandırdığına göre demekki bu gözden düşmüşlük fazla değil.

Sakatlığını geçtiği artık bilinen bir gerçek.

Sorunlu olmadığıda biliniyor.

Haklısın renkdaş ama:

Ben de istemiyorum zaten :D

Demek istediğim kendimizi küçük görmek huyundan vazgeçelim. Tamam şimdilik bir Barcelona değiliz ama 10-15 sene önce Basel bile değildik.

Belki de 10-15 yıl sonra Barceloa olacağız ve 3. galakticos dönemi de bize olan kıskançlıktan başlayacak. Neden olmasın.

İşte o dediğin büyük oyuncularda o sorunlar olmadığı sürece büyük takımlarda oynamak isterler.

Owen'ın gözden düşmüşlüğüne az da olsa katılıyorum ama isim olarak birçok Galatasaray'lıyı heyecanlandırdığına göre demekki bu gözden düşmüşlük fazla değil.

Sakatlığını geçtiği artık bilinen bir gerçek.

Sorunlu olmadığıda biliniyor.

Cüneyt kardeşim lütfen bir Benfica kadrosuna misal. Sonra otur bir daha düşün. Bize yararı olmuyacak böyle eski yıldızların yada paracı adamların.

Cüneyt kardeşim lütfen bir Benfica kadrosuna misal. Sonra otur bir daha düşün. Bize yararı olmuyacak böyle eski yıldızların yada paracı adamların.

Tamam haklısında.

Benfica'nın geçnlerinin kalitesinide görmek lazım. Bu gençlerin neden orayı seçtiğinide düşünmek lazım.

Örneğin Brezilyalı defans Sidnei neden Benficayı seçti.

Eğer böyle admalar istiyorsak birazda onları düşünmek lazım.

Neyse renkdaş hepimiz değişik bir şey düşünebiliriz fazla uzatmaya gerek yok.

Owen gelse zaten 3 senelik anlaşılırdı en fazla. 3 senede rahat en az 60-70 gol atıp, 32 yaşında kontratını doldurup giderdi. Ama gelmeyecek. Ya da alamayacağız. Aynı şey. :confused:

kim ne derse desn owen gelcek:D en azından bn öyle umuyorum:D

Mevcut kadro ve düzen itibariyle Govou daha çok iş yapar gibi, ayrıca Owen'dan daha çok ihtiyacımız olan bir oyuncu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt