# Michael Owen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Michael Owen

Owen'ı beğenmemek futbol cahilliğidir. Yok genç adam alalım, yok zurna alalım, yok küme düşmüş takımdan oyuncu mu alınır falan geçin bunları.

Sanki Keirrison'u alabilecek Galatasaray ya da herhangi bir şekilde iş yapabilecek bir genci alabilecek. O kadar boş konuşuluyor ki bu forumda anlamıyorum. Genç genç diye sayıklamak nerden geldi bilmiyorum. FM galiba. Allah FMScout adlı programı yapanın belasını vermesin ne diyeyim.

Hepsini geçiyorum;

Küme düşmüş takımdan oyuncu alınır mı ne demek yahu? Teknik direktör alınsa hadi anlarım. Üstelik Owen diyoruz. Duygusal Odun Murtaza falan değil.

+1905

Owen her zaman takında iş yapar.

Ama herzaman söylediğimi tekrar sölüyorum

Adı ne olırsa olsun UMARIM TAKIMA AYAK UYDURUR VE SÜPER BİR PERFORMANS GÖSTERİR

Ayrıca bu yıl 31 maçta 10 gol atmış.

Biraz az gelebilir ama Anelkanın 19 golle gol kralı olduğu düşünülünce azımsanacak birşey değil.

Sonuçta küme düşen bir tkaımda oynuyor.

Ayrıca bu yıl 31 maçta 10 gol atmış.

Biraz az gelebilir ama Anelkanın 19 golle gol kralı olduğu düşünülünce azımsanacak birşey değil.

Sonuçta küme düşen bir tkaımda oynuyor.

Küme düşen bir takımda , Premier Ligde, Gol kralından sadece 9 gol az atmış

Gol atmasa ne olacak ?

Owen'i Brasa'ya koy ,Zirveye oynar....

Owen'ı beğenmemek futbol cahilliğidir. Yok genç adam alalım, yok zurna alalım, yok küme düşmüş takımdan oyuncu mu alınır falan geçin bunları.

Sanki Keirrison'u alabilecek Galatasaray ya da herhangi bir şekilde iş yapabilecek bir genci alabilecek. O kadar boş konuşuluyor ki bu forumda anlamıyorum. Genç genç diye sayıklamak nerden geldi bilmiyorum. FM galiba. Allah FMScout adlı programı yapanın belasını vermesin ne diyeyim.

Hepsini geçiyorum;

Küme düşmüş takımdan oyuncu alınır mı ne demek yahu? Teknik direktör alınsa hadi anlarım. Üstelik Owen diyoruz. Duygusal Odun Murtaza falan değil.

bazı futbolcuların karıyeri laffer eğrisine benzer.sıfırdan başlayıp tek bir zirve noktası görür ve bir daha yükselmemek üzere düşüşe geçer. ne yazık ki owen da bunlardan biri.keşke 90larda liverpoolda oynayan owen olabilse. benim eleştirim beğenmemek değil cehalet hiç değil.hız ve tekniğin karışımını görebileceğimiz ender oyunculardan biri (idi)...cümlenin zamanından da anlaşılacağı üzere geçmişte kaldı...

ayrıca isimlere takılıp bir oyuncunun son kullanma tarihinin geçtiğini görememek futbol cehaleti olmasın sakın...??

Bana öyle geliyor ki her transferden önce yapıldığı gibi farklı bir isme dikkati çekip esas anlaşılmak istenen adamı gizliyor Galatasaray. İçimden bir ses Salomon Kalou olabilir diyor ...

Owen ne kadar iyi olursa olsun her maç 11 de yer alamıcaksa gelmesin. Gerçi geçen sezon epey maç oynamış ama riskli adam kim ne derse desin.

bazı futbolcuların karıyeri laffer eğrisine benzer.sıfırdan başlayıp tek bir zirve noktası görür ve bir daha yükselmemek üzere düşüşe geçer. ne yazık ki owen da bunlardan biri.keşke 90larda liverpoolda oynayan owen olabilse. benim eleştirim beğenmemek değil cehalet hiç değil.hız ve tekniğin karışımını görebileceğimiz ender oyunculardan biri (idi)...cümlenin zamanından da anlaşılacağı üzere geçmişte kaldı...

ayrıca isimlere takılıp bir oyuncunun son kullanma tarihinin geçtiğini görememek futbol cehaleti olmasın sakın...??

90larda liverpoolda oynayan owen olabilse.

Ozaman Barça'da oynar hocam,

Liverpool onu Madrid'e değilde İnter'e, Barçaya satsadı şuan İbra ile beraber ondan bahsediyorduk

Bana öyle geliyor ki her transferden önce yapıldığı gibi farklı bir isme dikkati çekip esas anlaşılmak istenen adamı gizliyor Galatasaray. İçimden bir ses Salomon Kalou olabilir diyor ...

ağzından bal damlıyor..yoksa elinden mi demeliydim..:P

Owen ne kadar iyi olursa olsun her maç 11 de yer alamıcaksa gelmesin. Gerçi geçen sezon epey maç oynamış ama riskli adam kim ne derse desin.

senin içini yerim ben =)

solomon kolou gelirse uçarız

Ayrıca Rijkaard'ın Barcelona'dan önce Sparta Rotterdam'ı kümeye düşürdüğünü, buna rağmen Barcelona'ya geldiğini unutmayalım. Takımı küme düşen kaliteli futbolculara örnek olarak Emana ve Oliveira'yı sayabiliriz.

Bütün bunların dışında, bir Liverpool/Owen/Gerard fanatiği olarak, Owen alınmasın diyen insanlara iki çift lafım var, gerçi Anıl söylenmesi gerekenleri söyledi, ama şunları ekleyeyim; Owen 2 sezondur sakatlanmadı, ya da eski sakatlığı nüksetmedi, adam öyle ya da böyle formda bir sezon geçirdi, takımı rezaletti bu sene ve Owen resmen arada kaynadı, tıpkı Tuncay gibi. Ayrıca sırf Liverpool'da geçirdiği muhteşem seneler, attığı muhteşem goller uğruna alınır. Liverpool'daki formunun 1/10'unu yakalasın, en az 30 gol atar (Baros gibi bir kazmanın 20 gol attığını düşünürsek).

Tek tereddüt senelik alacağı maaş. Premier Lig'in en yüksek maaş alan 3-5 adamından biridir zira. Ayrıca Man City çok ciddi şekilde ilgileniyor, hatta devre arasında da almak istemişlerdi, haftalık 100bin Pound'luk bir teklif yapacaklar diye okumuştum bir yerde.

Ünlü isimlerin adının geçmesi insanı heyecanlandırmıyor değil.Ancak soru işaretleride takılıyor insanın kafasına.Tam olarak takım olmayı becerebilsek bu ünlü isimler elbette çok işe yararlar ama geçen yıl bunu başaramadık.Kewel'e yer bulamadılar mesela.Sağ kanata zor alıştı.Çoğu zaman performansı beğenilmedi oyunda alındı veya ilk 11 de başlatılmadı.

Ayrıca Rijkaard'ın Barcelona'dan önce Sparta Rotterdam'ı kümeye düşürdüğünü, buna rağmen Barcelona'ya geldiğini unutmayalım. Takımı küme düşen kaliteli futbolculara örnek olarak Emana ve Oliveira'yı sayabiliriz.

Bütün bunların dışında, bir Liverpool/Owen/Gerard fanatiği olarak, Owen alınmasın diyen insanlara iki çift lafım var, gerçi Anıl söylenmesi gerekenleri söyledi, ama şunları ekleyeyim; Owen 2 sezondur sakatlanmadı, ya da eski sakatlığı nüksetmedi, adam öyle ya da böyle formda bir sezon geçirdi, takımı rezaletti bu sene ve Owen resmen arada kaynadı, tıpkı Tuncay gibi. Ayrıca sırf Liverpool'da geçirdiği muhteşem seneler, attığı muhteşem goller uğruna alınır. Liverpool'daki formunun 1/10'unu yakalasın, en az 30 gol atar (Baros gibi bir kazmanın 20 gol attığını düşünürsek).

Tek tereddüt senelik alacağı maaş. Premier Lig'in en yüksek maaş alan 3-5 adamından biridir zira. Ayrıca Man City çok ciddi şekilde ilgileniyor, hatta devre arasında da almak istemişlerdi, haftalık 100bin Pound'luk bir teklif yapacaklar diye okumuştum bir yerde.

Rijkaard o takımı düşürmedi , krizde olan kötü bir takımı düzeltmeye çalıştı kısmen başardı ama olmadı...

Bkz: Alan Shearer , Newcastle'yim küme mi düşürdü ?

Bu arada tesadüf eseri şu habere rastladım:

Michael Owen 'has agreement' to join Manchester City

Newcastle striker Michael Owen is reported to have made a gentleman's agreement with Manchester City to sign for the club in the summer.

Link: https://www.telegraph.co.uk/sport/football/leagues/championship/newcastleunited/4212732/Newcastles-Michael-Owen-in-summer-transfer-to-Manchester-City.html

Müneccim miyim neyim???

:cool:

Rijkaard o takımı düşürmedi , krizde olan kötü bir takımı düzeltmeye çalıştı kısmen başardı ama olmadı...

Bkz: Alan Shearer , Newcastle'yim küme mi düşürdü ?

Sezon başından sonuna kadar Sparta'daydı Rijkaard. Shearer takımın küme düşeceği neredeyse kesinleştikten sonra geldi. Arada fark var. Rijkaard bariz düşürdü Sparta'yı. :D Ekonomik sorunlar vs. vardı tabi, ama konu bu değil.

benimde içimden o geçiyodu renktaş. Ne güzel olur yahu. SoloMon KaLou

İstatistiklere fazla takılmamak gerekiyor bence,şu anki hücum hattımızla ve teknik ekip ki buna kondisyonerimiz de dahil çok yararlı olacaktır.

4-3-3 sisteminde arda-baros-kewell-owen. Hepsi de winger oynayabilir. İnanılmaz bir çeşitlilik.Hepsi sağlam oldugunda arda sol cm,kewell sol winger,owen sag winger,baros cf olacaktır ki super bence. Ama benim gönlümde ryan babel var owen yerıne.Babel gelirse daha da süper olur ama işte para söz konusu onun için. Parasal yonden kısa vadede owen uzun vadede babel kar getirir. Umarım yöneticiler uzun vadeli dusunuyordur da babel gelir. Ama owen da gelse yıne sevınırım.

2 senede, Newcastle gibi rezil bir yatırımda 20 gol atmış adama son kullanma tarihinin geçtiğini söylemek cehaletin diğer tarafıdır.

Ne sakatlığı kalmış adamın, ne de kötü oynamışlığı var. Kötü oynasa iki senede 60 maça nasıl çıkar. 20 gol nasıl atar? 3 maçta 1 gol ortalaması olan bir futbolcudan bahsediyoruz.

Boşu boşuna hikaye anlatma bu yüzden.

Owen has so far refused to sign a contract extension at St James' Park despite being offered an additional 12 months. The report claims that City are offering a three-year deal worth £90,000-a-week.

R.Madrid macerası hüsrandı zaten,Newcastle'da ise arkasındaki adamlar berbattı.60 maçta 20 gol kötü değil ama bilemiyorum,Owen ismi bana kötü geliyor nedense.

Bunlar İngiltere'de sürekli eleştirilmekten bıkmış adamlar (Kewell ve Baros gibi). Owen da her ne kadar İngiliz olsa da sürekli eleştiriliyor, hep artık eski Owen olmadığından bahsediliyor (geçenlerde Owen'ın Inter'e gideceği yönünde haber çıktı ve Mourinho Owen'ın eski formunda olmadığını ve kesinlikle kadroda düşünmediğini söyledi), aldığı parayı haketmediği, bundan sonra üst düzey bir kadroda yer alamayacağı vs. konuşuluyor. Adam sürekli gündemde, çünkü o Owen, bir efsane. Herkes efsanenin geri dönüşünü bekliyor, o yüzden acımasızca eleştiriyorlar. Yoksa Owen neden ayrılmayı düşünsün İngiltere'den? Kewell ve Baros'a da Premier Lig'den teklifler vardı, onlar bize gelmeyi tercih ettiler. Bu sebeple Owen da teoride gelebilir. Ama pratikte "para konuşur". Bizim Owen'ın isteyeceği ücreti verebilmemiz ise mümkün değil bana kalırsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt