# Michael Owen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Michael Owen

Owen is linked with a move to Turkey, with Galatasaray boss Frank Rijkaard reportedly keen on reuniting him with former Liverpool team-mate Harry Kewell.

Bu Eurosport'un haberidir.Michael Owen'ı beğenmeyen arkadaşlar saçmalamasın.Adamı dünya kabul ediyor siz burada tartışıyorsunuz,maksatlı sanırım !

Bu yorumu ezikler yapabilir ancak.

Owen yanlış bilmiyorsam,7,5-8 milyon euro gibi bir para kazanıyordu Newcastle'dan yıllık.Bu bakımdan aldığı paranın hakkını vermediği söyleyenler bu bakımdan haklılarda.

Owen'ın ismi yeter elbet,60 maçta 20 gol atması hiç kötü bir istatistik değil.Ama şu da bir gerçek ki,2006'dan beri milli takıma çağrılmayan bir isim.Belki çağrılmıştır ama maç yapmamış en azından.Emile Heskey'nin bile eşdeğer performansla tekrar çağırıldığını düşününce biraz soğuyorum.Nasıl diyim yani,Valeri Bojinov ismi beni Owen'dan daha fazla heyecanlandırıyor.

Beni burada çıkan isimler arasında en çok Owen heyecanlandırıyor.

Nedeni ise tutma ihtimali.

2 senede, Newcastle gibi rezil bir yatırımda 20 gol atmış adama son kullanma tarihinin geçtiğini söylemek cehaletin diğer tarafıdır.

Ne sakatlığı kalmış adamın, ne de kötü oynamışlığı var. Kötü oynasa iki senede 60 maça nasıl çıkar. 20 gol nasıl atar? 3 maçta 1 gol ortalaması olan bir futbolcudan bahsediyoruz.

Boşu boşuna hikaye anlatma bu yüzden.

tartışmıyorum arkadaşım bunlar benim düşüncelerim...onlar seninkiler...

yalnız ayrımına varman gereken bir durum var...sen galatasaray taraftarı mısın, micheal owen'ın menejeri misin...? tekrar ediyorum owen adı kadar büyük olsaydı newcastle küme düşmezdi ...büyük oyuncular maç kurtarır...evinde 5 maç kazanmış bir takımın bütün maçlarını owen sayesinde kazandığını farzetsek ne değişir ki...partizanca isim tutmanın bir anlamı yok gözündeki ne tür bir gözlükse onu çıkarıp öyle bak olaylara...

owen'ın galatasaray'a yapacağı en büyük katkı bol bol forma sattırmak olur hepsi bu....

Owen oynadığı maçlarda bence istisnasız Galatasaray'a katkı yapar. Ama Türk ligi topa değil adama sert bir lig. İngiltere de çok sert bir lig ama sertlik topadır. Zaten nizami olan da budur. Bizim hakemlerimiz futbolcuyu korumadığı için küçük takımlar vur kır parçala yıldır taktiği uyguluyorlar. Ligin en teknik takımı hangisi? Geçen sezon ve bir önceki sezon en çok sakat vermiş takım hangisi? O nedenle Owen'ın devamlılık gösteremesi muhtemel.

Ancak oynarsa... Dar alanda bu kadar hızlı, son vuruşları bu kadar iyi bir adamla çok önemli işler yapar Galatasaray.

Owenın kalitesi tartışılmaz ancak sakatlık geçirdiğinde çok ağır geçiriyor.Valeri bojinov da son sezonlarında hep sakatlıklarla boğuştu.Niye sakatlık riski olan oyuncuları alıyoruz demiyorum demek ki paramız buna yetiyor.

Ama kounute tipi bir adam alsaydık çok daha uyumlu olabilirdi.

tartışmıyorum arkadaşım bunlar benim düşüncelerim...onlar seninkiler...

yalnız ayrımına varman gereken bir durum var...sen galatasaray taraftarı mısın, micheal owen'ın menejeri misin...? tekrar ediyorum owen adı kadar büyük olsaydı newcastle küme düşmezdi ...büyük oyuncular maç kurtarır...evinde 5 maç kazanmış bir takımın bütün maçlarını owen sayesinde kazandığını farzetsek ne değişir ki...partizanca isim tutmanın bir anlamı yok gözündeki ne tür bir gözlükse onu çıkarıp öyle bak olaylara...

owen'ın galatasaray'a yapacağı en büyük katkı bol bol forma sattırmak olur hepsi bu....

Hee Owen'ın menejeriyim. Komisyon alıyorum her transferinden.

Ben sana gerçekleri söylüyorum. Newcastle rezil bir yatırımdır. Orada Coloccini de vardı, Barton da vardı, Geremi de vardı, küme düşerken olmasa da Given da vardı, Martins de vardı.

Küme düştü bunların hepsi mi rezil yani? Yahu tartışmanın hakikaten manası yok. Anlamsız anlamsız konuşup duruyorsun. Düz mantıkla işim olmaz benim. Saygılar.

Aslında bu soruların cevabı takımın nasıl olduğu ile alakalıdır.Hagi'nin de dolaşmadığı takım kalmadı ama bize gelince ikinci baharını yaşadı.O zaman takım gibi takım vardı ve o da çok iş yaptı.Yani gelecek oyuncu kim olursa olsun bu pencereden bakmak daha isabetli olur gibi geliyor bana.

Hee Owen'ın menejeriyim. Komisyon alıyorum her transferinden.

Ben sana gerçekleri söylüyorum. Newcastle rezil bir yatırımdır. Orada Coloccini de vardı, Barton da vardı, Geremi de vardı, küme düşerken olmasa da Given da vardı, Martins de vardı.

Küme düştü bunların hepsi mi rezil yani? Yahu tartışmanın hakikaten manası yok. Anlamsız anlamsız konuşup duruyorsun. Düz mantıkla işim olmaz benim. Saygılar.

dediğim gibi isimlerle bozmuşsun...boş konuşmalarımın içini doldurayım biraz belki o körpe dimağında bişeyler uyanır...

bknz: metalist kharkiv, abd milli takımı...

muvaffakiyetler diliyorum

Bende sanmiyorum Owenen alinacagini. Gio yu istiyorum ben ya :( :)

Arsenal, Everton ve Aston Villa'dan biri alacak büyük ihtimalle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt