# Michael Owen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Michael Owen

Owen'ın sistemine uyup uymayacağını belirleyecek kişi elbette Rijkaard. Ancak Owen ceza sahasında oynamayı seven bir adam. Baros da öyle. 4-4-2 oynayacaksa takım, problem yok. 4-3-3 oynayacaksa bu ikisi birlikte mümkün değil. Bunları görebilmek için teknik direktör olmaya gerek yok.

Arda orta sahaya çekilecek bence.Rijkaard ondan bir Xavi yaratabilir.Arda'nın defans yönü iyidir.Her iki yönüyle oynayabilir oyunu.Ayrıca Kewell'ın devamlılığı yok.60-65.dk dedimmi Kewell kayboluyor.Hala tam randımanlı oynayabileceğinden şüpheliyim.Owen harika olur.4-3-3 ün hücum hattının her yerinde oynar.Çok sevinirim gelirse.:)

4-3-3 ün saginda ve solunda oynayabiliyormu?

Owen bir forvetin yeniden doğma yaşındadır arkadaşlar.

Kalitesi tartışılamayacak bir adamdır.

Sakatlık konusuna gelirsek hazır Rijkaard ve yardımcılar gelmişken bu kumarın tam zamandıır.

Ki geçen yıl 31 maç yapmış. Bu da şuan sakat olmadığını gösteriyor. Ben gerçekten çok istiyorum gelmesini. UEFA'ya yeniden manşet olmak beni mutlu eder:D

bırde yıllık 7 mılyon dolar alıyorus ama orda vergi sitemi yüzünden en 3 4 mılyon dolar net alıyordu lıncoln giderse onun parasını ona verırler::D

Owen bir forvetin yeniden doğma yaşındadır arkadaşlar.

Kalitesi tartışılamayacak bir adamdır.

Sakatlık konusuna gelirsek hazır Rijkaard ve yardımcılar gelmişken bu kumarın tam zamandıır.

Ki geçen yıl 31 maç yapmış. Bu da şuan sakat olmadığını gösteriyor. Ben gerçekten çok istiyorum gelmesini. UEFA'ya yeniden manşet olmak beni mutlu eder:D

uefada degil her yerde manşet oluruz :D

Bence Owen'a İngiltere'den transfer teklifleri vardır.İngiltere'yi bırakıpta Türkiye'ye gelmez.

İstediği parayı alabilirse gelir. İngiltere'den uzaklaşmak istediği biliniyor. Ama ben sanmıyorum.

Owen'ın sistemine uyup uymayacağını belirleyecek kişi elbette Rijkaard. Ancak Owen ceza sahasında oynamayı seven bir adam. Baros da öyle. 4-4-2 oynayacaksa takım, problem yok. 4-3-3 oynayacaksa bu ikisi birlikte mümkün değil. Bunları görebilmek için teknik direktör olmaya gerek yok.

4 -3 - 2 -1

4 -4 -2

4 2 3 1

her neyse. Hangi taktiği oynatacağını nerden biliyorsunuz?

Ve owen nokta santror değildir. Strkerdır. Yani Forvet arkasında çok rahat oynacayacak adamdır. 4 -3 -3 teki ileri üçlü sürekli yer değiştirerek oynar.

Bırakında transferler yapılsın ve nasıl oynayacağımızı o zaman görelim. KAnısındayım.

Yazdıklarım sadece senin şahsına yönelik değil. Umarım anlatabilmişimdir.

Herkeste aynı şey var. Bir isim çıkıyor ortaya ve hemen yazmaya başlıyorlar yok efendim o çabuk sakatlanır. Sol tarafına çok geç dönüyor. Çok yavaş, Top tekniği zayıf....

Lütfen Lütfen

Bir oyuncunun ne yaptığını görmeden

Fikir sahibi olmayalım.( Karar vermeyelim)

Örnek Lİncoln - Baros

İkside transfer edilirken herkesin kesin olarak nitelendirdiği şey Lincoln Takımı uçaracaktı.

Baros ise burun kıvrılmış ve sakatlıktan çıktı eski formunda değil denmişti.

Sonuç: Herşey ortada. Lincoln başa bela, Baros Başımıza taç oldu.

Saygılar

Galatasaray yönetimi 2 yabancı futbolcuyu kadrolarına katmanın planlarını yaparken Lincoln'ün kendisine kulüp bulması durumunda sarı kırmızılılar Brezilyalı futbolcunun yerinede bir oyuncu daha transfer etmeyi planlıyor.

ntv

Demek ki 3 oyuncu alınacak..

Halit haklisin galiba kardesim. Rijkaard usta gerektigi gibi ilk 11 i dizer sahaya.

Owen gelmesine gelir. Owen ayrılmak isterse kimse ona 7 milyon vermez. Vergisiz rakam 4 milyonun üzeridir, kimse bunu da vermez.

Haydi hayırlısı cok kaliteli bir oyuncu sakatlanma sorunu olmazsa bize çok yarar sağlar hem sağda hem isim olarak katkı yapar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt