# Michael Owen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Michael Owen

4-3-3 oynarsak ve owen gelirse çok kötü olur.Ya baros yedek kalacak ya owen ikisinide kulübede tutamazsın.Ondan ya babel ya dos santos.

Bence Owen gelmeyecek, herkes hararetli hararetli Owen'ı tartışırken bambaşka bir isim gelecek.En azından ben böyle olmasını umuyorum ama mantığım da Owen tam bizim transfer politikamıza uygun bir oyuncu diyor.Owen'ı beğenmemezlik yapacak kadar açgözlü değilim ama şu 4-3-3 meselesi yok mu, o aklımı çeliyor.

Martins'in olabilir mi diye düşünüyorum kaç gündür.Acaba? :)

hem haldun üstünel 1 stoper bir de forvet alınacak dediyse bu forvet büyük oranla orta ve kanatlarda oynayabilen bir forvettir...

babel, pablo hernandes, hulk gibi forvetler...

Bencede Owen gelmeyecek

Eger ki gelirse Umarım Rijkaard'ın onayını almışlardır.Sonuçta Rijkaard bizden daha iyi biliyor,sistemime uygun derse bize laf söylemek düşmek sonuna kadar destek veririz.

Sakat değilse çok iyi bir transfer olur. Fakat dediğim gibi, sakatlık durumu çok iyi incelenmeli ve araştırılmalı..

Sakatligi yok! Adamin 2006 sezonunda sag ayagi kirilmisti. Sezon sonu iyilesti, ve Ingiltere'nin dünya kupasi kadrosuna alindi. Fakta grubun son macinda sag diz capraz baglari koptu yanlis hatirlamiyorsam. Yani 2 büyük sakatlik üst üste yasadi, fakat bu durumun kronik sakatlikla ilgisi yok. Cogu futbolcunun basina 1 kere bile gelmeyen sadece talihsizlikle aciklanabilecek sakatliklari adam 2 kez üst üste yasadi. Futboldan uzun süre uzak kalmasini saglayan sakatliklar da adamin performansini etkiledi dogal olarak. Etkilemeseydi su an zaten forvet arayan Barcelona, Manchester alirdi. Son sezon toplam 32 macta oynamis 10 gol atmis. Bunu da küme düsen bir takima yapmistir. Küme düsen takim futbolcusu da denmez umarim, bahsettigimiz takim Newcastle United, Michael Owen icin tam 25 milyon euro'yu gözden cikarmis bir Newcastle United!

Sisteme uyar mi, alacagi ücret takim ici dengeleri bozar mi, eski formunu yakalayabilir mi..? Bu ülkeye gelen bütün yildiz isimler icin sorulan sorular bunlar. Ama Michael Owen bugüne kadar gelen yildizlarla kiyaslanabilecek biri de degil. Gercek bir dünya yildizi bu, Ingiltere'nin altin cocugu, bir zamanlar Ingiliz milli takiminin Beckham'dan sonra en popüler ismi. Bu bir zamanlar da cok uzak degil, 2 sene öncesi sadece..

Owen gelirse şöyle bir durum var.Ya Baros Sağ-forvet oynayacak(ki Benfica maçındaki performansından dolayı öyle birşey düşünemiyorum),yada sistemimiz 4-4-2 olacak İspanya Milli takımının oynadığı total futbol gibi.Onlaradada iki tane gezen forvet var biri kısa Villa,diğeri kısmen biraz top tutabilen Torres.Bizdede kısa forvet Owen,kısmen top tutabilen forvet de Baros olur.

Owen gelirse şöyle bir durum var.Ya Baros Sağ-forvet oynayacak(ki Benfica maçındaki performansından dolayı öyle birşey düşünemiyorum),yada sistemimiz 4-4-2 olacak İspanya Milli takımının oynadığı total futbol gibi.Onlaradada iki tane gezen forvet var biri kısa Villa,diğeri kısmen biraz top tutabilen Torres.Bizdede kısa forvet Owen,kısmen top tutabilen forvet de Baros olur.

Sisteme uyan bir adam değil zaten owen.

Bencede oynayamaz o yüzden gelmesin diyorum.O mesajımı gelirse diye yazdım.

Owen la anlaşmış olsaydık tıpkı leo franco gibi kokusu çoktan çıkardı diye düşünüyorum...Bana çok daha farklı bi isim gelecekmiş gibi geliyor,haldun üstünel tabii gerçekten öyle demişse..Düşünsenize neill ve owenı alıp transferimi bitirdiğimizi; bu nedemek oluyo tek kuruş bonvervis harcamadan transferi kapatmış oluyoruz bu da bana yine uzak bi ihtimal gibi gözüküyor..Belki evet owen ve neill gelecektir ama mutlaka babel,queresma ya da dos santos(10 milyonba yakın bonservisli)gibi birini mutlaka kadroya katacağızdır..

Inanilmaz olur yahu,Owen bu.Begenmeyenler anten taksin.Owen yahu.Ayhhh..:o:o:happy0025::ka25::o

Adı Owen diye beğenmek zorundamıyız?Benim için önemli olan isim deildir...Owen gelir markaa değeri dısında bişi veremezse ben ne yapayım Owenı ama Misal baska biri 3. ligten gelir takımımaa büyük katkı sağlasın o adam hepimiz için Owendan daha değerli olur...Ona bakılırsa Nonda da bir zamanın Drogbasıydı...İlk sene çok başarılıydı ayrı konu ama şimdi ne hallerde acaba bu forumdan kaç kişi Nondanın kalmasını istiyor:confused:

Adı Owen diye beğenmek zorundamıyız?Benim için önemli olan isim deildir...Owen gelir markaa değeri dısında bişi veremezse ben ne yapayım Owenı ama Misal baska biri 3. ligten gelir takımımaa büyük katkı sağlasın o adam hepimiz için Owendan daha değerli olur...Ona bakılırsa Nonda da bir zamanın Drogbasıydı...İlk sene çok başarılıydı ayrı konu ama şimdi ne hallerde acaba bu forumdan kaç kişi Nondanın kalmasını istiyor:confused:

Nokta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt