# Michael Owen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Michael Owen

Adı Owen diye beğenmek zorundamıyız?Benim için önemli olan isim deildir...Owen gelir markaa değeri dısında bişi veremezse ben ne yapayım Owenı ama Misal baska biri 3. ligten gelir takımımaa büyük katkı sağlasın o adam hepimiz için Owendan daha değerli olur...Ona bakılırsa Nonda da bir zamanın Drogbasıydı...İlk sene çok başarılıydı ayrı konu ama şimdi ne hallerde acaba bu forumdan kaç kişi Nondanın kalmasını istiyor:confused:

ben kalmasını istiorum....:D:D:D daha azizeyle işi var nondanın:D:D:D:p

Adı Owen diye beğenmek zorundamıyız?Benim için önemli olan isim deildir...Owen gelir markaa değeri dısında bişi veremezse ben ne yapayım Owenı ama Misal baska biri 3. ligten gelir takımımaa büyük katkı sağlasın o adam hepimiz için Owendan daha değerli olur...

Benim için olmaz. Bu taraftar Kewell'ları, Baros'ları ve her ne kadar başımıza bela olsa da Lincoln'leri gördü... Artık ismi cismi olmayan adamları istemiyorum ben.

Benim için olmaz. Bu taraftar Kewell'ları, Baros'ları ve her ne kadar başımıza bela olsa da Lincoln'leri gördü... Artık ismi cismi olmayan adamları istemiyorum ben.

Saygı duyarım o zaman senin için Mehmet Topalın pek bi önemi yok nede olsa Dardanelden geldi ve bu seviyeye çıktı_??????

Saygı duyarım o zaman senin için Mehmet Topalın pek bi önemi yok nede olsa Dardanelden geldi ve bu seviyeye çıktı_??????

Ne alaka? Yabanci oyunculardan bahsediyoruz, gelen yabancidan direk verim beklersin, cünkü maaliyeti zaten daha fazladir ve kontenjan doldurur. Petre de geldi o zaman, Tamas da onlar da su an Mehmet Topal kadar performans gösteriyorlar, milli takimlarinda banko oynuyorlar. Carrusca'ya da sabretseydik belki kendini gelistirebilirdi.. Ama bunu taraftar kabul etmezdi, Petre'ye edilmedik küfür kalmadi hic sucu yokken. Inamoto'yla hala dalga geciliyor, halbuki adam Ayhan'dan daha kalitesiz bir oyuncu degil. Yabanci oyuncu farklidir, daha fazla sey beklenir, yerli bir oyuncu bir yabanci oyuncu geldiginde bu adamin benden ne fazlasi var dememeli..

Owen gelecek derken havalimanına Obafemi Martins'le inerse 007Hhaldun şaşırmayın.

owen gelirse muhteşem olur bence!

owen baros kewell biri bizi durdursun:D

Abartmayalım derken ? istemiyorum bu adamı gelirse içime sinmeyen bi transfer olacak açık ve net bunu söylemekte de özgürüz sanıyorum.

Kusura bakma ama sende kimseyi beyenmiyosun Owen ı alıyoz iyi düşün biraz Henry i felan alıcak halimiz yok daha ne istiyosun onu anlayamadım neyse.

Yani sizin için gereklilik felanda hiç önemli değil.Büyük isim olsunda ne olursa olsun.Owena şuan hiç gerek yok.İnşallah almayız.Almayacazda.

Kusura bakma ama sende kimseyi beyenmiyosun Owen ı alıyoz iyi düşün biraz Henry i felan alıcak halimiz yok daha ne istiyosun onu anlayamadım neyse.

Bende ayni sekilde düsünüyorum..Bu zorluklar icerisinde yine de büyük isimlerin pesinde kosuyor yönetim.Henry, Etoo, Ibrahimovic gelmeyecegine göre daha ne istiyoruz?Ayrica Owen 3 senedir forma yüzü görmese anlardim.

Adam 2 senedir catir catir oynuyor.Keske Owen gelse, raziyim...

Fenerbahce´ye hatrick yapacak Owen...:m26:

Transferlere Rijkaard onay veriyorsa kim gelirse gelsin razıyım ama Rijkaard'ın Owen'ı isteyecegini sanmıyorum :o

ya bişeyi merak ediyorum. tamam bir dönem sakatlıktan baya çekti. ama son iki sezondur bi toparlanması söz konusu. şaha kalkması içinde gerekli ortamın (teknik direktör vs.) bizde olduğunu düşünüyorum. ben biara servetin hiç sakatlanmayacağını düşünmeye başlamıştım sonra adam ikinci yarının nerdeyse tamamını sakat geçirdi. lindeyi aldık bizze gelene kadar hiç sakatlanmamıştı aldık iki senedir oynayamıyo sakatlıktan. yani bu sakatlanma işi futbolun son dönemlerinde her ülkede kumar haline geldi. eğer bizde bir kumar oynayacaksak böyle isimli adamlarla oynamalıyız. çünkü en azından forma satışından parasını çıkartabiliriz ama isimsiz ya da daha az popüler (linde gibi) adamlar alıp sakatlandığında fazlasıyla zarara uğrarız diye düşünüyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt