# Michael Owen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Michael Owen

Çok uçtuk kimse farkında değil Carrusca İnamato vs gibi oyuncuları alıyoduk şimdi kimlerle ilgilenip kimleri alıyoruz lütfen daha mütavazi olalım.

Istemeyen arkadaslarinda bos yere o kadar para vermeyelim diye istemedigini düsünüyorum.

Bugün cok iyi niyetliyim bakin yarin böyle düsünmeyebilirim :)

Çok net söylüyorum...

Nonda < Michael Owen < İbrahimovic

Yani alabileceğimiz en iyi 2. tip forvetlerin başında gelir Michael Owen. Bunada emin olabilirsiniz...

İlk tipler zaten Henry, İbrahimovic, Eto'o, Torres, Villa gibi isimlerdir... Ki Owen, zamanında İngiltere'de Henry vs hepsini geçip 2 kere gol kralı olmuş ve Gerrard ile birlikte "altın çocuk" lakabını almıştır.

Bu adamı istememizin tek sebebi bonservissiz olması

Istemeyen arkadaslarinda bos yere o kadar para vermeyelim diye istemedigini düsünüyorum.

Bugün cok iyi niyetliyim bakin yarin böyle düsünmeyebilirim :)

Owen kendine gidecek takım bulamıyor son durağı biz mi olduk.Bundan bahsediyorum arkadaşlar.Yani daha genç bir forvet alınamazmıydı.Bir de 4-3-3 mevzu var tabi.Hadi koy da oynat bakalım.

Şu sitem lafınıda anlamıyorum kardeşim.

Eğer bir oyuncu alınmışsa özellikle ilk 11 için yabancı bir oyuncu alınmışsa elbet sisteme uyup uymayacağını kendileri düşünüyorlardır. Bırakında kararı Rıjkaard versin biz değil.

Eğer böyle bir transfer gerçekleşirde gene aynı sistem lafını duyarsam deliririm herhalde.

Allah Allah beyin fırtınası yapıyoruz yapmayalım mı arkadaşlar.Herhalde kararı onlar verecek.Biz sadece olabiliteler üzerine konuşuyoruz.

Owen çok yönlü bir oyuncu bence her sistemde iş yapabilir kaldıki hocamızın hücumda çoğalan bir takım yaratacağını düşünüyorum.Her türlü gol atabiliyor kısa boyuyla öndirekte kafa golü,karşı karşıya,karambolde,uzaktan şutla.Yaşına bakmayın süratli oyuncu yeter ki güçlü olsun.Sıradan genç oyuncu yerine owenı tercih ederim,Transferi avrupada ses getirir.

benfica maçında gördük baros sağda yokları oynuyor. ayrıca şimdiki pozisyonuda gayet iyi performans göstermiş bir oyuncuyu sağ kanata çekip macera aramaya ne gerek var?

aynı sistem değilki 4-3-3 den bahsediyoruz birbirine yakın 3 forvet oyuncusu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt