# Michael Owen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Michael Owen

Sakami yapiyonuz ya...

Eger Arda Turan bir portekiz veya ispanyol olsaydi,ismi Arda Turanesta olsaydi,Ardayi en az 35 Milyondan asaga alamazdin.

Arda gibi Orta Sahanin heryerinde,hate Sagbekde bile oynayabilen bu kalitede topcu gösterin bana?

Ben bulamiyorum.

Her Sisteme uyan bir Topcu.

Teknigi üst düzeyde,oyun zekasi üst düzeyde,sonuna kadar mücadele ediyomu,ediyo.

Tabiki,Ribery,Messi,Ronaldo kadar degil Arda Turan,bu saydigim 3 isim öne dogru inanilmaz isler yapiyo,ama Arda Turanin bunlara karsi özelligi,takimla oynamayi seven,geriye yardim etmeyi ihmal etmeyen bir Topcudur.

Su 3lüden haric ben Ardayi suanda kimseye degismem,hatta Quaresma veya Robinhodan bile daha yararlidir Arda Turan.

Ben 30 Milyondan asaga gitmesine hayli üzülürüm.Bude Türk oldugu icin,yoksa 40 Milyonu istderdim.

Bakin isterseniz Luka Modric Zagrebten kac parayi gitti Tottenhama?Ardadan dahami iyi?

Yada Güizanin 14 Milyon yaptigina bakarsaniz,Topuzun nerdeyse 10 yaptigi yerde.

Ronaldo 93e gitti,Arda Ronaldonun yarisi kadar yokmu?

Kaka 60a gitti,Ardanin Kakanin yarisi kadar yokmu?

Ach iki sene daha kalip bir Sampiyonlar liginde gösterse kendini bu paralari konuscaz,ama kalacakmi ayri bir soru!

Allah'a şükür Ergun Gürsoy zihniyetli adamlar şu an başımızda değil. Adnan Polat harbi başkanmış. Büyük klüp yönetmek, büyük kriz yönetmek.. kısacası büyük kalabilmek her babayiğidin harcı değilmiş. Yazık sana Ergun Gürsoy. (yeri değil ama bu topicte okudum dayanamadım)

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Bursasporlu oyuncu Volkan Şen’den vazgeçtiklerini açıkladı.

Antrenman sırasında Rijkaard’la sohbet eden Sezgin, Volkan için iki kez girişim yaptıklarını ancak olumlu yanıt alamadıklarını ifade etti. Beşiktaş’ın İsmail Köybaşı transferine de gönderme yapan sarı-kırmızılı idareci, “Biz İsmail için ilk teması yaklaşık 4 ay önce kurduk. Ancak karşımıza yüksek bir maliyet çıktı. Beşiktaş 6.5 milyon euro bonservis ve iki futbolcu karşılığında bu transferi yaptı. Bu inanılmaz bir rakam” ifadelerini kullandı. Adnan Sezgin, İngiliz golcü Michael Owen’ın transfer gündemlerinde olmadığını sözlerine ekledi.

https://www.milliyet.com.tr/Spor/Ha....2009&b=Adnan Sezginden Ismail yorumu&ver=19

Basın yine başladı..Guya Adnan polat başkanlıgı bırakacakmış.

Yalan ya..

Önce rijkaardı topa tuttular..Sonra vefasızlık çıkarttılar..

Arda ile ilgili haber yaptılar..Dünde Topal hakkında yaptılar..Guya gitmek istiyormuş..Şimdide başkan hakkında haber yapıyorlar..Yazıkya sezon öncesi takımı karıstırıyorlar..

Artık sert bir açıklama gelmesi lazım..

Tvde ve basında iyi haberden çok kötü haberlerimiz çıkıyor..

Basın yine başladı..Guya Adnan polat başkanlıgı bırakacakmış.

Yalan ya..

Önce rijkaardı topa tuttular..Sonra vefasızlık çıkarttılar..

Arda ile ilgili haber yaptılar..Dünde Topal hakkında yaptılar..Guya gitmek istiyormuş..Şimdide başkan hakkında haber yapıyorlar..Yazıkya sezon öncesi takımı karıstırıyorlar..

Artık sert bir açıklama gelmesi lazım..

Tvde ve basında iyi haberden çok kötü haberlerimiz çıkıyor..

Taraftar herşeyin farkında.

Rijkaard'ın kalitesinin de..

Arda'nın bu forma için öleceğinin de..

Mehmet Topalın da bu yıl gitmeyeceğinin de..

Hele Adnan Başkanın kesinlikle bırakıp gitmeyeceğinin de..

Boşa kürek çekiyolar.Bizler herşeyin farkındayız zaten..

Aslında şu medyaya karşı bir kampanya düzenleyip korkutmak lazım ama işte.

f5 medyası ne zaman galatasarayımız için düzgün yazılar yazmış ki.. bak hiç f5'in hakkında kötü yazı yazılıyor mu.. bu yıpratıcı yazılar bir nevi takım içinde yönetim içinde anlaşmazlık var diye galatasarayımızı kötülemektir.. başta ergun gursoy olsun böyle insanlara asla inanmayalım.......

Alıntı '!!

Kanaltürkde bende izledim.

Spor programında Ergün GÜRSOY ne diyor ;

*Ben olsam Arda’yı 15 Milyon euro ya hemen satardım..

*Arda o kadar da iyi bir futbolcu değil maç kurtaracak kadar...

*Taraftar bu işe karışamaz yönetim karar verir...(Taraftar haddini bilecek gibi birşeyler dedi)

*Adnan Polat Başkanımıza hata yaptığını bunun maddi boyutunu kapatamayacağını vb.. şeyler söyledi…

Aradaki farkı iyi anlayın… Adnan Polat’ın bıraktığı gün Özhan Canaydın’dan daha beter zihniyette insanlar bizleri bekliyor…

Bazı arkadaşlar yöneticilere yok transfer yapamadılar edemediler gibi cümleler kurarken ESKİ YÖNETİCİLER’in sözlerine biraz dikkat etsinler.

Kendileri bir Rivaldo'yu alamadılar adam Yunanistan'a gitti sonra televizyonlara çıkıp 'Biz onun bu kadar oynayacağını nereden bilelim' derler.

İnşallah şu haber doğrudur da Owen gelmez bize...

İnşallah şu haber doğrudur da Owen gelmez bize...

Suanda hepsi muamma..Belki de bugüne kadar konustugumuz bütün isimler ilgilenmedigimiz futbolculardi...Belki hakkinda tek satir yazmadigimiz bir adam gelecek.Artik yorum yapmaktan cok bekliyorum..Bugün yarin biseyler olur kesin..Bu hafta önemliydi..

Eurosport haber geçti diyorlar eğer doğruysa o kanal öyle sallama haber geçmez doğru olabilir.

Martins in adı hiç geçmedi.Ah bi gelse çıldırırız ya:)

8 yıl önce tartışmazdık ama şuan tartışılır renkdaş

Martins de sanıyorsam işte klüp lig düşerse şu kadara serbest kalma maddesi olabilir. Bence en fazla 7 m $ dir serbest kalma maddesi

Michael Owen gelirse mali açıdan da çok büyük faydaları olabilir...

(bkz.Forma satışları patladı) :D

Owen'ın ligin ilk yarısında yaptığı bir röportajda söylediği sözler düşündürücü bir durum alıyor.

6 ay sonra sözleşmesinin bittiğini, gelecek yıl Newcastle takımında kalmayacağını, Liverpool'da oynadığı dönemden 2 arkadaşının bulunduğu bir takıma gideceğini söyledi.

Akıllara direk Baros ve Kewell geliyor.

alıntıdır

not: sallama geldi bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt