# Michael Owen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Michael Owen

Owen gelsin. Fransızlara güven olmaz. ... adamlardır. Seni aşağı görürler. Zaten bize kazık atmayan Fransız kalmadı.

İngilizler ise nerede olurlarsa olsunlar işlerini yaparlar. Kazık atmazlar.

Ama Owen gelirse Avrupa bizi konuşur.

Bariz. Bence İngiltere yerinden oynar, kuzeye gider Grönland'la falan birleşir (öyle bir korkuları var, ilginç insanlar).

Bana sorsan ikisi de gelsin. Owen'a karşı tarihten gelen bir hayranlığım var zaten Liverpool efsanesi olması dolayısıyla, bayıla bayıla gider Liverpool - 10 Owen formalarımı imzalatırım. Ama imkanı yok yani, mümkün değil.

Bariz. Bence İngiltere yerinden oynar, kuzeye gider Grönland'la falan birleşir (öyle bir korkuları var, ilginç insanlar).

Bana sorsan ikisi de gelsin. Owen'a karşı tarihten gelen bir hayranlığım var zaten Liverpool efsanesi olması dolayısıyla, bayıla bayıla gider Liverpool - 10 Owen formalarımı imzalatırım. Ama imkanı yok yani, mümkün değil.

Niye olmasın ?

Ama Owen gelirse Avrupa bizi konuşur.

avrup'nın bizi konuşması önemli değil, bize kim daha faydalı olacaksa o oyuncuyu almamız gerekiyor.

güiza, aragones geldi avrupa fenerbahçe'yi konuştu da ne oldu?

avrupa'nın gündemine oturak, dikkat çekmek güzel birşey prestij açısından ama bunu rijkaard gibi bze yararlı olacak traansferlerle yapmalıyız.

Çünkü Owen gibi bir oyuncuyu 3e 5e oynatamazsın burada. Alacağı garanti paraya bakar. Onu da verebilecek kalibrede olmadığımızı düşünüyorum.

avrup'nın bizi konuşması önemli değil, bize kim daha faydalı olacaksa o oyuncuyu almamız gerekiyor.

güiza, aragones geldi avrupa fenerbahçe'yi konuştu da ne oldu?

avrupa'nın gündemine oturak, dikkat çekmek güzel birşey prestij açısından ama bunu rijkaard gibi bze yararlı olacak traansferlerle yapmalıyız.

Owen yararlı olacak transfer zaten.

Ben öyle düşünmüyorum!! Owen'ın durumu göz önüne alındığında gerekli girişimler yapıldığında Galatasaray'a gelebileceğini düşünüyorum.Owen eminim ki futbol oynadığında biraz da haz almak istiyordur. Uzun süredir oynayarak ya da oynamayarak müthiş paralar kazandı ama pek mutlu ve başarılı olmadığı gözüküyordu.Buna rağmen elbette ki maddi anlamda büyük istekleri olur ama karşılandığı takdirde bir Hull City'i, Wolves'i ya da Reading'i falan tercih etmek yerine futboldan zevk alıp, başarılar kazanabileceği bir mücadelenin içine gelmek istemesinden daha doğal bir durum olamaz Owen için...

Ben öyle düşünmüyorum!! Owen'ın durumu göz önüne alındığında gerekli girişimler yapıldığında Galatasaray'a gelebileceğini düşünüyorum.Owen eminim ki futbol oynadığında biraz da haz almak istiyordur. Uzun süredir oynayarak ya da oynamayarak müthiş paralar kazandı ama pek mutlu ve başarılı olmadığı gözüküyordu.Buna rağmen elbette ki maddi anlamda büyük istekleri olur ama karşılandığı takdirde bir Hull City'i, Wolves'i ya da Reading'i falan tercih etmek yerine futboldan zevk alıp, başarılar kazanabileceği bir mücadelenin içine gelmek istemesinden daha doğal bir durum olamaz Owen için...

Ben de katılıyorum. Zaten İngiltere'den ayrılmak istiyor. Giderse ancak Liverpool'a geri döner, Gerard yalvarıyor yönetime senelerdir Owen'ı geri getirin diye. Ama rahat olacağım, futboldan zevk alacağım diye yıllık ücretinden ödün vermez. Sonuçta o Owen, ne yapar eder o parayı alır bir yerden. Yarın öbür gün Olimpiakos ile imzalarsa, alacağı parayı garanti etmiştir de, ondan imzalamıştır. Yoksa uzo-balık-sırtaki üçlüsünün hayrına değil. :D

bu arada olympiakos kendisine haftalık 50.000 pound teklif etmiş sanırım bir yerde okumuştum.

Tabi alacağı paradan daha önemlisi (borç harç verilir 4 milyon euro, bir şey değil) Rijkaard faktörü. 4-3-3 oynayacaksak, Owen'ın forma şansı bulması zor. Govou tercih edilir. 4-4-2 oynayacaksak, Owen-Baros ikilisi bariz patlama yapar.

Owen açıklaması!

Newcastle United'ın yıldızı Michael Owen'la transfer görüşmeleri yapıldığı yönünde çıkan haberler hakkında açıklama yapan Yunanistan Birinci Ligi ekiplerinden Olimpiyakos, milli oyuncu ile görüşülmediğini duyurdu..

30 Haziran 2009 , 16:30

Yunanistan Şampiyonu Olimpiyakos'tan yapılan açıklamada, Yunan ekibinin, İngiliz ekibi Newcastle United'da forma giyen yıldız golcü Michael Owen'la görüşülmediğini duyurdu.

Konuyla ilgili olarak konuşan Yunan ekibinin yöneticileri, "Bu iddialar gerçeklikten uzak. Michael Owen'la, menajerleriyle ya da kulübüyle herhangi bir şekilde irtibatımız olmamıştır. Owen bizim transfer etmek istediğimiz oyuncular arasında yer almıyor. Biz istediğimi futbolcuyu zaten transfer ettik" dedi.

Olimpiyakos, İngiliz ekibi Blackburn Rovers'tan Matt Derbyshire'ı renklerine bağlamıştı.

(Ajansspor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt