# Michael Skibbe

Cevap: Michael Skibbe | Teknik Direktör

Yerle bir değere indirmek.:DBu anlamlı sözden sonra yazıyı okumayı kestim zaten.:)Seni seviyeli forumunla başbaşa bırakıyorum.Bol bol Skibbe'ye sallamalı, oyunculara saydırmalı günler diliyorum.;)

Okumayı kestim diyorsun anladım zaten aman kafana birşey girer zararın olur.Biraz oku kitap oku tamam mı."Yerle bir

değerde" ne demek bilmiyor birde sırtarıyorsun aman ne diyorum ismin ne reşit kendin söyle kendin işit ne demişler etme

çocukla muhabbet...

Biraz oku kitap oku tamam mı."Yerle bir değerde" ne demek bilmiyor birde sırtarıyorsun aman ne diyorum ismin ne reşit

kendin söyle kendin işit ne demişler etme çocukla muhabbet...

Mehmet arkadaşım boşuna uğraş veriyorsun. Adam(seksüel açıdan söylüyorum) "kapak taktı acıttı" falan diyor "bu ne demek?" diyorum "özürlü müsün?" diyor olay budur yorma kendini boşver

Aranızdaki konu daha uzayacaksa, konuya kilit vurmam en mantıklısı olur..

Kendi adıma özür dilerim sabır en büyük erdemdir bunu bazen unutuyorum...

ov yes :asd:

Bu da üzerinde durulacak ayrı bir tez konusu.

Beğeniyle takip ediyoruz. :ka25:

Murat uefayı bu takım aldı değil mi?Bu sebeple uefa kupasını almak benim için şampiyonlar liginde bir yarı finalden değerli değil artık.Çünkü CL'de yarı final bizim için bir ilk.

Şunu da görmek lazım şuan şampiyonlar liginde olmayan grup sonuncuları bizden daha fazla gelir elde etmiş durumda.

Bunu da geçtim sen şampiyonsan ve rakip steau ise o lige gireceksin bu takım ön elemede hiç elenmedi ilk başlaran skibbedir bize yaşlattığı tek ilk budur skibbenin.

Öyle bir hale girdim oğuz serdar gibi uefa alan avrupanın 17.sidir pozisyonuna sokacaksınız beni:D

Derdim anlatmak istediğim o değil aman ha!

Ben skibbeyi niye başarısız gördüğümü ve niye pek de iyimser olmadığımı anlatmaya çalışıyorum sadece.

Bakın trabzon yeniliyor bir şans daha fark iyice azalır haftaya da sivas fenerle ordan da bir kayıp potadayız yine. İşte o aşamada skibbe için yine bir dönüm maçı trabzon deplasmanı orayı atlatabilecekmiyiz?Skibbe hep bu dönüm maşlarında zayıf not aldı.

Şampiyonlar ligine giriş maçı steau kayıp

Feneri yarıştan uzaklaştırma bizide ligte dominant kılma maçı yenildik.

Uefa da grupta liderlik maçı metalist yenildik.

Ligte zirvedeki rakibimiz sivası yakalama şansı yenildik

Kupada sivasa karşı ligteki rövanşı alma maçı yenildik.

İnşallah trabzon maçını alır skibbe uefada da ilerler biz mahçup oluruz Murat.

Başka birşey istiyorsam namerdim o zaman keşke gelse sen bana gördün mü yanılmışsın desen.

Siz her halde kaybettiğimiz her maç sonrası skibbeye sallama hevesiyle kıs kıs güldüğümüzü sanıyorsunuz.

Gece yattığımda puan hesapları yapıyorum ben.Rakibin fikstürüne bakıyorum sürekli.

Tek derdimiz Galatasaray ama skibbe hakkındaki görüşlerimiz farklıdır farklı da olabilir bunu artık kabulenebilmelisiniz.

Tek derdimiz Galatasaray ama skibbe hakkındaki görüşlerimiz farklıdır farklı da olabilir bunu artık kabulenebilmelisiniz.

İyi gittiğimizde sesinizi çıkartmayıp puan kaybettiğimiz haftalar gelip Skibbe İstifa diye mesaj kasmayın o zaman burda.Sadece senin için demiyorum.

Hepimiz Galatasaray'ın iyiliğini istiyoruz,kuşkusuz.

Skibbe benim babamın oğlu da değil ama ben bu adamın Galatasaray'ın iyiliği için görevine devam etmesi gerektiğini vurguluyorum.Buna inanıyorum.

Sizde bunun tersini savunuyorsunuz.

Ben şimdi ne konuşsam,ne söylesem fayda etmez,aynı şekilde sizde.En iyisi sene sonunu bekleyelim diyorum.

İyi gittiğimizde sesinizi çıkartmayıp puan kaybettiğimiz haftalar gelip Skibbe İstifa diye mesaj kasmayın o zaman burda.Sadece senin için demiyorum.

Hepimiz Galatasaray'ın iyiliğini istiyoruz,kuşkusuz.

Skibbe benim babamın oğlu da değil ama ben bu adamın Galatasaray'ın iyiliği için görevine devam etmesi gerektiğini vurguluyorum.Buna inanıyorum.

Sizde bunun tersini savunuyorsunuz.

Ben şimdi ne konuşsam,ne söylesem fayda etmez,aynı şekilde sizde.En iyisi sene sonunu bekleyelim diyorum.

Murat kendi adıma cevaplayayım skibbeye ilk eleştirim içerideki antalya maçıydı ligin ilk yarısında.

Fener maçında çok kişi salladı skibbenin suçu yok dedim.Yeri geldi tek forvetli sistem doğruydu ısrar etmeliydi 2 forvete döndü hata dedim eleştirdim.

Ligin 2.yarısı sivas maçlarında skibbeye feryat figan sallandı teknik bazda kendimce bir iki eleştirim oldu.

Antalya maçı sonu yüklendim ama skibbe istifa demedim skibbe yetersiz dedim açıkladım yada açıklamaya çalıştım.Neden yetersiz diyenlere sende dahil sayfalarca açıklamaya çalıştım.Katılmadın bir çoğuna; ama benim görüşüme saygı duymanız gerektiğini unutmayın boş boş sallama derdinde olsam manyak değilim ki sayfalarca tartışayım.Sende cevap verdin arkadaş sende manyak değilsin boş boş sallayan adama cevap ver dur.Farklı görüşte olmasak bu kadar tartışmayacağız ve bu kadar paylaşım olmayacak belki de.

Dikkat etmemiz gereken herkesin görüşüne saygılı olunmalı. Eğer gerçekten birşeyler konuşumaya ve düzeyli tartışmaya niyetliyse insanlar tartışmak faydalıdır.

Ben bu başlığa bayıla bayıla girip dur skibbeyi savunanlara cevap yetiştireyim diye dolanan biri değilim hatası olduğu vakit(KENDİMCE) görüşlerimi dile getiriyorum.

Adı üstünde forum görüşlerim bende kalsın desem forumda işim olmaz.

Şu anda belkide son zamanlardaki en kritik döneme giriyoruz.Hoca değişikliği olmayacağına göre birlik olup takımımıza bu çok önemli dönemde destek olmamız lazım.

Takım istediği zaman iyi top oynuyor.. Skibbe istediği için değil..

Skibbe bir figuran gibi..

Maalesef böyle..

Bologna-İnter maçını izledikten sonra çok üzüldüm Skibbe gibi bir teknik direktörümüz olduğu için.İnter maçı 2-1 kazandı

ama maçın kaybedende çok iyi oynadı hamleler yaparak beraberliği yakaladı, baskı kurdu, pozisyonlar yakaladı.Bologna

beraberliği yakalamadan önce İnter 1 oyuncu değiştirdi 70'li dakikalarda ortasahayı güçlendirmek, 1-0'a yatmak adına pek

etkili olamayan Adriano'yu çıkardı Vieira'yı aldı oyuna çünkü Mihajlovic tek forvetle başladığı maça 2.forveti alarak takımı ileri

sürdü çift forvet olunca takım otomatik olarak oyunu ileride oynamaya İnter'e baskı kurmaya başlamıştı.Ancak Mourinho'nun

Vieira değişikliği ters etki yarattı saldıran Bologna gol pozisyonları ve sonunda golü buldu 1-1 oldu.Mourinho bunun üzerine 1

forvet alarak oyuna golü yemeden önceki 1-0 daki oyun düzenine geçti tekrar ve 2. golü buldu ve maçın sonucunu

belirledi.Burada 2 takımın hocasıda düşünüyor hamleler yapıyor ama bariz kuvvet farkı olduğu için İnter doğal olarak maçı

kazanıyor.İnter ligin kalburüstü takımı kazanması normal Bologna'nın rakibi İnter değil düşmemeye oynuyor çünkü.Gelelim

ligimize Türkiye'nin kalburüstü takımı Galatasaray oynadığımız takımların büyük çoğunluğu ligde yaşama savaşı veriyor.Bizim

derbiler hariç her maçta favori olmamız gerekirken kafamızda "acaba puan alabilirmiyiz?" sorusuyla maç izlememiz çok

saçma.Biz Skibbe'den Mourinho gibi olmasını isteyemeyiz çok saçma olur ama bir Mihajlovic olabilsin biraz kıvrak zekaya

sahip olabilsin.Bu işi yapıyorsa kafasını kaldırıp mesleki gelişimi ve Galatasaray'ın başarısı için biraz fikir egzersizi yapsın

büyük hocaları izleyerek.Ben şahsen teknik direktör değişiklik yapınca "bunuda bu nedenden yaptı" diye bir mantık temeline

oturtabileyim ama Skibbe'e ya oyunu okuyamıyor ya da takımı tanımıyor.Yaptığı değişiklikler alakasız, eze eze yeneceğimiz

takımlara çift ön libero tek santrafor defansif oynatır üstelik Sami Yen'de ben anlamıyorum anlayabilen varsa anlatsın.Ya

Skibbe futboldan bi'haber ya da Mourinho...

Mourinho neden yılda 8-9 milyon € alıyor Teknik Direktörlükte öyle,Zlatan İbrahimoviç mi Nonda mı? Skibbe mi? Mourinho mu?

Murat uefayı bu takım aldı değil mi?Bu sebeple uefa kupasını almak benim için şampiyonlar liginde bir yarı finalden değerli değil artık.Çünkü CL'de yarı final bizim için bir ilk.

Şunu da görmek lazım şuan şampiyonlar liginde olmayan grup sonuncuları bizden daha fazla gelir elde etmiş durumda.

Bunu da geçtim sen şampiyonsan ve rakip steau ise o lige gireceksin bu takım ön elemede hiç elenmedi ilk başlaran skibbedir bize yaşlattığı tek ilk budur skibbenin.

Öyle bir hale girdim oğuz serdar gibi uefa alan avrupanın 17.sidir pozisyonuna sokacaksınız beni:D

Derdim anlatmak istediğim o değil aman ha!

Ben skibbeyi niye başarısız gördüğümü ve niye pek de iyimser olmadığımı anlatmaya çalışıyorum sadece.

Bakın trabzon yeniliyor bir şans daha fark iyice azalır haftaya da sivas fenerle ordan da bir kayıp potadayız yine. İşte o aşamada skibbe için yine bir dönüm maçı trabzon deplasmanı orayı atlatabilecekmiyiz?Skibbe hep bu dönüm maşlarında zayıf not aldı.

Şampiyonlar ligine giriş maçı steau kayıp

Feneri yarıştan uzaklaştırma bizide ligte dominant kılma maçı yenildik.

Uefa da grupta liderlik maçı metalist yenildik.

Ligte zirvedeki rakibimiz sivası yakalama şansı yenildik

Kupada sivasa karşı ligteki rövanşı alma maçı yenildik.

İnşallah trabzon maçını alır skibbe uefada da ilerler biz mahçup oluruz Murat.

Başka birşey istiyorsam namerdim o zaman keşke gelse sen bana gördün mü yanılmışsın desen.

Siz her halde kaybettiğimiz her maç sonrası skibbeye sallama hevesiyle kıs kıs güldüğümüzü sanıyorsunuz.

Gece yattığımda puan hesapları yapıyorum ben.Rakibin fikstürüne bakıyorum sürekli.

Çok güzel yazmışsın.Aslında bu kadar yazdığına başka laf söylmek gerekmez ama neyse...

Bende Skibe'yi begenmiyorum ve her zaman yazdım inşallah mahçup olurum ve özür dilerim. Ama ben takımın teknik yönden yönetilmesini begenmiyorum görünen köy klavuz istemiyor. Neden Antalya gibi vasat bir takıma yenilelim. Yenildiğimizde babam "biz şampiyon olamayız" dediğinde sinir krizi geçirerek kavga çıkarayım. Hemen gelip kağıt kalemde puan hesabı yapıyorum. Bizim takımın bu kadro yapısıyla puan farkı atıp el ense yapmamız gerkirdi:(

Hepimizin Galatasay sevgisi içimizde bambaşka ama burda bir eleştri yaptıkmı "Sen Cimbomlu değilsin" "Sen Burada sallıyorsun" gibi laflar çok saçma geliyor.

Ülkemizdeki başbakandan ve hükümetinden memnun olmadım mı ben T.C. vatandaşı olmuyormuyum? Çıkıyormuyum vatandaşlıktan. Biraz kafa yapısı değişsin herkes aynı fikirde olmak zorunda değil eleştiriler seviyeli ve birinin şahsi yorumuysa saygı duyulmasını öğrenelim artık...

Bu sene benim unutamayacagim bir yil olacak.Mukemmel bir kadro kurduk ve rakiplerimizinde durumu ortada.Suanki duruma gore samimiyetimle soyluyorumki en azindan 7-8 puan farkla onde olmaliydik ama Skibbe yuzunden takim 3. ve 4. arasinda gidiyor.Tarihin en kotu f5ini bulmusuz puan farki ayni bunu dusundukce bile kafayi yiyorum.Bizim hala sampiyon olma ve Avrupada basarili olma sansimiz varsa bu sadece futbolcularin basarisindan dolayidir.Skibbe sezon sonuna kadar bu takima karismadan

kenarda dursun takim cok basarili olur.

Takımda olmaması gereken kişiler var biriside skibbe bunların

Cevat Hoca daha iyiydi bence..Skibbe alman ekolüne göre oynatıyor.Buda ancak Alman takımlarına göre işler.Berlin maçında da olduğu gibi.Yakın zaman da bi yerde iyi Skibbe'nin hala takımın başında olması.Çünkü Bordeaux turunu inşallah geçersek bi sonraki rakip HAMBURG olacak bir mucize olmassa.

Cevat Hoca daha iyiydi bence..Skibbe alman ekolüne göre oynatıyor.Buda ancak Alman takımlarına göre işler.Berlin maçında da olduğu gibi.Yakın zaman da bi yerde iyi Skibbe'nin hala takımın başında olması.Çünkü Bordeaux turunu inşallah geçersek bi sonraki rakip HAMBURG olacak bir mucize olmassa.

Alman takımları ne yapmışki Skibbe ne yapsın Bayern Münih'ten başka doğru düzgün takımları yok adamların bizim lig nerdeyse onlarınkinden büyük,onlar bizi oynatsınlar bizim futbolumuz Türk futbolu daha zevkli onlarınkinden Arjantin ekolü lazım diyorum bize futbol izlemek istiyorsak tabiki yok Bordeaux maçındaki gibi korkakça geri yaslanmak istiyorsak Skibbe,Nonda,Barış'a tam destek

Maçın sonucu ne olursa olsun Skibe ile 5 yıllık anlaşma yapılmalı...

Hayatımda böyle sistem görmedim kim ne oynuyo belli değil..Galatasarayın başına gelmiş geçmiş en büyük hoca dır kendisi. Tutmayın beni alkışlamak istiyorum:)

Geri
Üst Alt