# Michael Skibbe

Cevap: Michael Skibbe | Teknik Direktör

Bu forumda herkes dusuncelerini yaziyor.Insanlarin gorusu ayri diye kimseye futboldan anlamiyorsun falan denmez sonucta x bir oyuncuyu begenebilirsiniz ben begnemem bunu aramizda tartisabiliriz ama hala Skibbeyi savunanlari gordukce onlarin futboldan anlamayan ve tartisilmaya bile degmeyecek insanlar olduklarini dusunuyorum.Bu adam degil Galatasarayin turk futbolunun gordugu en igrenc teknik direktordur.Teknik direktor olmus adamlara futbolu bilmiyorsun denmez aslinda ama bu adam harbiden futbolu bilmiyor.Ben bu kadar sig goruslu bir adamin Galatasarayin basinda olmasina inanamiyorum.3lu defansi dunyanin hangi takimi oynuyorda bizim Sabrili Meirali mukemmel defansimiz oynayacak bunu bile dusunemiyor.Bir ara Sabri ile Kewellin yerini bile degistirdi sanki takimla alay ediyor.Ama suc onda degil onu getirende simdi yarin yollayacaklar ama buna gerek varmiydi.Bastan bu riske girmek aptalcaydi.

Şu kadroya, şu yıldızlara bir bakın, birde alınan sonuçlara... Akıl sır erecek gibi değil...

Eminim soyunma odasında içi içini yiyen 2-3 oyuncu vardır,Galatasaray'da oynamanın şerefini hala farketmemiş bir çok oyuncu var,ve oyuncuları bu hale getiren Skibbe bu seninle son maçımızdı!

Galatasaray yönetimine çok kırgınım.Bu kadar güzel transferler yapıp böyle beceriksiz , basiretsiz bir kişiyi takımın başına getirdikleri için. Şampiyonlar ligi gitti , kupa gitti , malesef bu akşam lig de bitti. Bu moral bozukluğu ile uefada gider. Yazık emeklerimiz uçtu gitti.Önceden G.s ruhu vardı . Skibbe ile her sey darmadağın oldu.Oyuncu gol atıyor , Gidip hocasının kafasına vuruyor , bu görülmüş şey mi ? Anan Sezgin , Sabri , Mehmet Güven , Nonda , Ü.Karan , Meira hepiniz defolun gidin .Ruhsuz beceriksiz adamlar

Hagi takımın başına %90 getirilir!

Ben derim futbolcuların yarısı gitsin,Cevat'la devam edelim.Bu seneyi es geçip yeniden yapılanmak lazım.Olmayacak belli yani.Haftaiçi Bordeaux rezil eder bizi sonra herşey biter.

F meiraya bugün herkes sallıyordur ama şunu düşünün zaten çok ağır olan zekasıyla hamle yapan bir adamı siz 3lü defansa koyuyorsunuz ve bu 3lü skibbenin icadı olarak süpürücüsüz oynuyor.Servet taç kullanıyor defans eksik kalıyor gol yeniyor şaşırdınız mı?E Biz 5 haftadır böyle gol yiyoruz zaten sen 5 maç kaybediyorsun defansın aynı açıkları veriyor saha kenarından izliyorsun.Adam düşünmez mi? "biz niye açık veriyoruz acaba 3lü oynatıyorum bu sebeple mi?" ama doğru ya sakatlar var yoksa sistemde sorun yok.

Skibbe dursun sene sonuna kadar nasıl olsa şampiyonluk gitti şu adam üstüne birde tazminat almasın boğazından geçen her lokma koyar bana.Dursun sene sonuna kadar tribünler eğlensin bu adamla kariyerine öyle bir çizik atalım ki bir daha alman 3.liginden takım çalıştırmasın bu sene de futbola hizmet etmiş olalım.

F meiraya bugün herkes sallıyordur ama şunu düşünün zaten çok ağır olan zekasıyla hamle yapan bir adamı siz 3lü defansa koyuyorsunuz ve bu 3lü skibbenin icadı olarak süpürücüsüz oynuyor.Servet taç kullanıyor defans eksik kalıyor gol yeniyor şaşırdınız mı?E Biz 5 haftadır böyle gol yiyoruz zaten sen 5 maç kaybediyorsun defansın aynı açıkları veriyor saha kenarından izliyorsun.Adam düşünmez mi? "biz niye açık veriyoruz acaba 3lü oynatıyorum bu sebeple mi?" ama doğru ya sakatlar var yoksa sistemde sorun yok.

Skibbe dursun sene sonuna kadar nasıl olsa şampiyonluk gitti şu adam üstüne birde tazminat almasın boğazından geçen her lokma koyar bana.Dursun sene sonuna kadar tribünler eğlensin bu adamla kariyerine öyle bir çizik atalım ki bir daha alman 3.liginden takım çalıştırmasın bu sene de futbola hizmet etmiş olalım.

Ne söyliyeyim yine aynı fikirdeyiz biz burada yensekte söyledik hatalardan dönülsün dedik o yüzden hep eleştirdik ama şimdi ligde ağır darbe aldıktan sonra, Allah muhafaza uefa dan elenirsekte skibe yi kovmanın istifa demenin hiçbir anlamı yok.

Çare devre arasında takım hastayken teşhisi koymak gerkirdi öldükten sonra yapacak bir şey yok:(

Bordeaux maçını kazanır ve Skibbe kalırsa üzülürüm!

Testi kırıldıktan sonra Skibbe gitse ne olur?

Bugün bir hışımla istifa yazanları düşünmeye davet ediyorum.

Bu dakikadan sonra gitse ne geçicek elimize?

Adnan başkan 'ın gözleri dolu doluydu maçın son dakikalarında; radikal kararlara hazır olun...

Hiçbir zamanla onla ilgili olumlu düşünemeyenler ne yapsın o zaman arkadaşım?Olmuyor işte orda kukla gibi duruyor.Ufacık bir katkısı bile yok şu takıma.Bi Lincoln ü kazanmıştı o da kız gibi oynamaya başladı yine.Takım gittikçe batıyor.Bir ihtimal kan değişikliğiyle çare aranabilir.Kesin çözüm değil ama bu gidişte 6. yapar bu adam bizi.Ve ne olur çıksın biri bana savunsun şu adamı sinirliyken iyi gelir...

Testi kırıldıktan sonra Skibbe gitse ne olur?

Bugün bir hışımla istifa yazanları düşünmeye davet ediyorum.

Bu dakikadan sonra gitse ne geçicek elimize?

Gecen sene ne oldu ise degisimden sonra bu senede aynisi olur. Kalirsa daha kötü oluruz. Bu adam 3 5 2 den vazgecmeyecek.

Su 3 5 2 ve ilk 11deki oyuncular aklima geldikce sinirlerniyorum ya:mad:

Bordo maçında 3lü çıkar bu adam.

Benim merak ettiğim bu Serkan Kurtuluş ve Alpaslan Erdem bu kadar mı kötü?

Lig sonuncusu Kocaeline karşı bile oynayamız mı bu adamlar?

Bu tip maçlar için bu adamların hazır olması gerekmez miydi?

Sakatlılardan dolayı 3-5-2 oynuyoruz tamam da sanki doludizgin yolumuza devam ediyoruz.

kazansaydın bu adamları 4 lü defans oynasaydık o zaman, bu 3-5-2 den daha kötü bir sonuç çıkmazdı heralde

Bence saldım çayıra taktiğiyle çıkar yine bizde 3-4 tane yeriz sonra stadı ve Florya'yı yıkarlar...

Gecen sene ne oldu ise degisimden sonra bu senede aynisi olur. Kalirsa daha kötü oluruz. Bu adam 3 5 2 den vazgecmeyecek.

Su 3 5 2 ve ilk 11deki oyuncular aklima geldikce sinirlerniyorum ya:mad:

Cevat Hoca ile 13 hafta geçmez. bi kere olur o, kimi bulup getiriceksin bu zamanda Skibbe nin yerine? bi de tazminat vericeksin 13 hafta için

Sabri yönetse daha iyi şu takımı.. en azından oynamaz..

Geri
Üst Alt