# Michael Skibbe

Cevap: Michael Skibbe | 2008/2009 Sezonu Teknik Direktörü

Eksikleri vardi, ama bir sure guzel top oynattiydi. Rijkaard kadar kariyeri olsa, hala burada olurdu bence. Yanina Umit Davala falan degil dogru duzgun profesyoneller verilirdi en azindan.

Degerli kardesimizin calistirdigi Frankfurter sezonun en iyi ekiplerinden Leverkusen'i 3-2 yenerek 8. siradaki yerini korudu.

Cok iyi bir Td. Bize geldigi ilk aylar cok güzel futbol oynatiyordu... Sonra Medya olsun, bizim futbolcularimiz olsun ve son olarakta yönetim olsun yediler adami..

Yani anlayacaginiz bizde bu baski altinda basarili olmasi zor görünüyordu.

rijkaardın kıvırcık saçının kıvrımı olamaz bence

Malesef Kondisyona hic dikkat vermedi, Galatasaray 60 Dakikada takim olarak yürümeye basliyordu

Ah be Skib, kariyerli ve isimli bir adam olaydin keske bize geldiginde.

seni arayan birkaç taraftar topluluğu var hocam...

Galatasaray'dan ayrıldığında Fotomaç'ın başlığına çok gülmüştüm " skib bıraktı "

rijkaardın kıvırcık saçının kıvrımı olamaz bence

vaybe ne rijkaardmış :)

skibbe ile ligde oynadığımız futbol ortada uefada gittiğimiz yol ortada :)

rijkaard'a bak bide kime elendik uefada ve ligde ne durumdayız.2003'ün feneri olma yolundayız rijkaard'ın total futboluyla

Ahaha biz bu adamı da Rijkaard kadar katı şekilde savunurken gelip sövüyordunuz bize. Şimdi bakıyorumda özledik denmeye başlanmış. Harbici komiksiniz yahu. :D

Ahaha biz bu adamı da Rijkaard kadar katı şekilde savunurken gelip sövüyordunuz bize. Şimdi bakıyorumda özledik denmeye başlanmış. Harbici komiksiniz yahu. :D

:asd:

5 sene sözleşme imzalansın dediğimizde kimsenin sesi çıkmıyordu.Kör öldü badem gözlü oldu sanırsam.:)

Rijkaard büyük ihtimal sezon sonu bırakır. Skibbe'yi getirmez ama getirse keşke :) Adnan Polat'tan sonra gelen yönetim Skibbe'yi getirsin :) 4-2-3-1'i en iyi oynatan adamdı.

Kusura bakmayın ama 2.dakikada öne geçtiğimiz bir maç 4-1 mağlubiyetimizle bitiyorsa o Hoca bence sorunludur.

Bundesliga'nın anasını ağlatıyormuş Michael, biz öyle duyduk. :o

Alın bu da caps

puanw.jpg

Adamın yardımcılarını kov sonra Kalli'yi başına getir.Sonra sezon sonu gelmeden kendisini kov.

Oha olaya bak :o

Lucescu da Gerets de başarılı oldu bizden gidince. Skibbe de iyi gidiyormuş. 2 gün sonra Rijkaard 'ın başarı haberlerini de alırız Hagi 'yi gönderirken.

Yukarıdaki tablodan çıkaracağımız sonuç:

Türkiye tecrübe kazanmak için mükemmel bir yer hocalar için.

Bu Thomas Doll da gider yarın öbürgün bir Alman kulübünde çalışır ve o da başarılı olur.

Lucescu da Gerets de başarılı oldu bizden gidince. Skibbe de iyi gidiyormuş. 2 gün sonra Rijkaard 'ın başarı haberlerini de alırız Hagi 'yi gönderirken.

Gerets ve Lucescu bizde tarih yazdı.Bana hala o senelerdeki olaylar şaka gibi geliyor.Lucescu zamanında sonuç olarak bir sistem oturmuştu.Fakat Gerets zamanı tam bir mucize.Ben bir ara resmen şaşkın bir halde galiba şampiyon olacağız lan falan dediğimi hatırlıyorum

Geri
Üst Alt