# Michael Skibbe

Ben burada Skibbe yi savunurken taa en başından beri Fener maçından beri bana demediğinizi bırakmamıştınız şimdi bir bakıyorum meğer herkes Skibbe yi çok seviyormuş=)bi garip oldum şimdi.

Renkdas yazılarımı takip ediosan SKİBBECİ oldugumu bilirsin. bol keseden atmıyoruz

Gerçekten bir zamanlar Anti-Skibbeciler vardı, ne oldu onlar :D:D:D

Biz buradayız ve hata yaparsa eleştirmeye hazırız Baros'u kanatta

oynatacak ve biz susacaksak bu taraftarlık değil Skibbe'nin müridi

olmaktır.Terim ve Lucescu dahi eleştirildi hata yapınca Skibbe'nin bu 2 isme

hiçbir üstünlüğü yokken neden onu hata yapınca eleştirdiğimizde neden

rahatsız olunuyor?

sayin T D muzun nondaya 90 dakika tahammul etmisini anlayamadim ilk degiskligi 77 sonra yakismadi sayin skibbeye

Biz buradayız ve hata yaparsa eleştirmeye hazırız Baros'u kanatta

oynatacak ve biz susacaksak bu taraftarlık değil Skibbe'nin müridi

olmaktır.Terim ve Lucescu dahi eleştirildi hata yapınca Skibbe'nin bu 2 isme

hiçbir üstünlüğü yokken neden onu hata yapınca eleştirdiğimizde neden

rahatsız olunuyor?

Yeri gelince bizde elestiriyoruz, hatasız kul olmaz ama Baros'u sagda oynatması hata degil. Skibbe total football oynatıyor, yani her oyuncu sahanın her yerinde oynayabilir (Servet gol atar, Baros orta sahada oynar, Arda kanatta oynar ve defansa yardim eder vs) ve Baros'un sag kanatta oynaması kendisi içinde bir ilk degildi... Hemen bütün suçu Skibbe'nin üzerine yükleyemezsin

Yeri gelince bizde elestiriyoruz, hatasız kul olmaz ama Baros'u sagda oynatması hata degil. Skibbe total football oynatıyor, yani her oyuncu sahanın her yerinde oynayabilir (Servet gol atar, Baros orta sahada oynar, Arda kanatta oynar ve defansa yardim eder vs) ve Baros'un sag kanatta oynaması kendisi içinde bir ilk degildi... Hemen bütün suçu Skibbe'nin üzerine yükleyemezsin

Baros Benfica maçından sonra hayatında ilk kez kanatta oynadım demiş.Total futbolun mantığı toplu hucüm toplu savunma herkes her pozisyonda başarılı olamaz.Bu geminin kaptanı Skibbe'ydi o zaman ama artık 1. kaptan Kalli 2. kaptan Skibbe ve dolayısıyla dümen onlarda olduğu için bütün sorumlulukta onlarda...

walla Skibbe gerçekten dediğin yaptı önce Berlin i sonrada ligde tüm maçları kazandı. Bu sezon ne kadar kötü bile gitse GS de kalmayı hak etti. çünkü 5-6 maçtır GS miz istenilen gibi oynuyor defansif olarka eksiklerimiz var ama çok iyi oynuyoruz.. Sabri ve Kewell sakatlıkları hocayı Sağ kanatsız oynatmaya itti. Aydın istikrarsoz tahminimce onu o yüzden oynatmadı. Nonda ya kızıyoruz ama adam olmasa 2 kişi Baros u tutacaktı bu sayede Baros 1 e 1 kaldı hep ve affetmedi...

Kısaca Skibbe yi en çok eleştiren biri olarak. Şu an ki sonuçtan ziyade oyun için tebrik ederim. Böyle oynasınlar Skibbe ye destek hep tam olacaktır.

Skibbe iyi gidiyor tek sıkıntı oyuncu değişikliklerinde hem geç yapıyor hemde yanlış değişiklik yapıyor...!!!

yalnız Zico için de oyuncu değişikleri konusunda eleştiri yapılıyordu. ama CL'de çeyrek finali gördü. :)

Skibbe de aynen Zico gibi, işler yolunda gidiyorsa oyuncu değiştirmiyor.

Oyun okuması guven vermiyor ama durumu sene sonunda degerlendirilmeli...

beşiktaş maçında koca devre boyunca Barış'ı sag kanatta yalnız bırakarak, Beşiktaş'ın orayı koridora cevirmesine seyirci kaldı. İkinci devreye de aynı dizlişle cıktı, allahtan Beşiktaş eline geçen fırsatları kullanmadı, ilk devre. Delgado atılınca hersey normale dondu zaten, atılmasa sag kanatta daha ne kadar dayanabilirdik allah biliyor...

Skibbe takımı çok iyi yönetiyor.Tüm kulvarlarda çok iyi gidiyoruz.Yalnız oyuncu değişikliklerini erken yaparsa sevinirim.

Bence Skibbe nin bu oyuncu değişikliklerini geç yapması üstündeki baskıdan ve güven eksikliğinden korkuyo maça Aydın ı Yaser i almayı sonuçta bir risktir genç oyuncuları maça almak kötü oynayabilirler veya rakip takım aniden goller atar vs vs

Bence basit anlamda oyuna müdahale falan etmiyor. Oyuncu değişiklikleri genelde alkışlatmak ve zaman geçirmek için oluyor. Diğerleri değişiklikler: Volkan girer, Balta göbeğe kayar, Kewell-Aydın, Baros-Ümit...

Büyük takımların hepsinde bu tarz değişiklikler olur.Artık takım iyi oynamaya ve puan almaya başlayınca değişikliklere sardınız.İsterse oyuncu değiştirmesin,takım bir türlü 3 puan alıyor mu?Alıyor.

Şu 2. cümlemi biraz daha açayım.Bir Barcelonada önemli maçlarda 70-80'den sonra değişiklik yapıyor.Skor 2-0,3-0 olmuşşa Messiyi çıkartıyorlar mesela başka birini sokuyorlar.Madridde öyle,A takımıda öyle,B takımıda öyle.

Geri
Üst Alt