# Michael Skibbe

Cevap: Teknik Direktörümüz : Michael Skibbe

Dünyanın her yerinde bazı özel oyuncular geç katılır zaten kampa.Bu adamlara disiplin yaramaz.

ya kaprisli oyuncun illaki olucak hertakımda var bunlar skibbe doğru yapıyo

Bordeaux u eledikten sonra 3 yıllık sözleşme imzalansın

:D:D:D

İlk defa bir teknik Direktörü bu kadar çok seviyorum ya inş bir hata yapıp yollamasınlar:D

ben şahsen skibbe geldiğinden beri kendisine güveniyordum mağlubiyetler alsada yine kendisine güvenim sonsuzdu bu kararım halen değişmedi kolay kolayda değişeceğini zannetmiyorum çünkü skibbe gs takımını uçuracak.gs kadrosundaki tüm futbolcular skibbeyi çok seviyorlar zaten böyle bir ortamda başarı kendiliğinden geliyor...bazı arkadaşlar skibbe galatasaray çapında bir hoca değil demiş..size örnek guardiola oda 43 yaşında ve barcelonanın hocası back rounduna baktığımızda skibbe ondan kariyerli..o yüzden bu işin çapla felan alakası yok ben skibbeye güveniyorum ve eminmki uefada bize çok şeyler yaşatacaktır saygılar..

haklısın ama bizim gönül verdiğimiz GALATASARAY acemilerin staj yapacağı bir yer değil

bende herkesin fikrine saygı duyarım:) fakat skibbe geldiğinden beri stajyer diyorlar dünyada bunun birçok örneği var alın size bir örnek GUARDİOLA şuan barça nın t.direktörü ve takımı uçuruyo resmen:)ve ben inanıyorumki skibbe bu takımı çok daha iyi yerlere getirecektir.

bende herkesin fikrine saygı duyarım:) fakat skibbe geldiğinden beri stajyer diyorlar dünyada bunun birçok örneği var alın size bir örnek GUARDİOLA şuan barça nın t.direktörü ve takımı uçuruyo resmen:)ve ben inanıyorumki skibbe bu takımı çok daha iyi yerlere getirecektir.

Zihniyet değişmedikten sonra futbol adına ülke olarak ilerleyemiyoruz isteniyor ki her maçı 5-0 kazansın takım böyle birşey mümkün mü her hafta istikrarlı oynatsın takımı yani bu sorun ülkemizdeki futbola bakış açısıyla ilgili...!!!

Skibbe'nin bi aralar ne kadar eleştirildiğini hatırlıyorum da,gerçekten şaşıyorum.Bir ara bu eleştirilere ben de katılmaya başlamıştım,ama sonradan bir çok taraftar gibi bende ona inandım,inandık.Şimdi durumumuz ortada işte.UEFA'da iyi işler çıkarıp,FTK ve TSL'de de şampiyonluktan başka birşey yaşamayacağımızı düşünüyorum.

2.yarı çok daha iyi bir devre geçirmemiz dileğiyle,BAŞARILAR SKİBBE ! ;)

Skibbe'nin her zaman istediği oldu sakatlar geri döndü.Skibbe'ye başından beri destek veriyorum ve halada veriyorum.Başarılı olacağız.

Skibbe'nin her zaman istediği oldu sakatlar geri döndü.Skibbe'ye başından beri destek veriyorum ve halada veriyorum.Başarılı olacağız.

Skibbe'nin işi daha da zorlaştı artık mazeret üretemeyecek elinde birbirinden kaliteli oyuncular var artık zekasını kullanarak çok daha iyi bir takım izlettirmesi lazım...!!!

Skibbe'nin işi daha da zorlaştı artık mazeret üretemeyecek elinde birbirinden kaliteli oyuncular var artık zekasını kullanarak çok daha iyi bir takım izlettirmesi lazım...!!!

Oda olucak.Skibbe yapacak güveniyorum.

skibbe galatasaray için çok önemli bir hoca olacak

medya ustune gelmezse, uyduruk haberler çikarmazsa skibbe uzun yillar galatasaray hizmet eder

Aslan'da Skibbe çelişkisi

G.Saray’ın teknik patronu, A takımında bulunan 7 futbolcudan yalnızca Arda’nın, ’Benden daha yetenekli’ dediği Aydın’a 390 dakika şans verdi.

GALATASARAY’da teknik direktör Michael Skibbe, ’genç aslanlara’ sırtını döndü... Daha önce Bayer Leverkusen ve Borussia Dortmund takımlarında genç yeteneklere verdiği önem ile ün salan Alman çalıştırıcı, bu özelliğini Cimbom’da unuttu.

Sezon başında G.Saray yönetiminin de Alman futboluna kazandırdığı genç yetenekler nedeniyle ’Skibbe, G.Saray’ın geleceği adına bir şans’ ifadesini kullandığı teknik adam, ligin ilk perdesinde G.Saray’ın gençlerini küstürdü.

Sarı kırmızılı takımın A takımında bulunan 7 futbolcudan yalnızca en tecrübelileri Aydın Yılmaz, 390 dakika sahada kalabildi.

Skibbe’nin unuttuğu genç yıldızlar şöyle;

Yaser Yıldız: G.Saray takımında sürpriz yapacak futbolcu olarak görülüyordu. Ancak ligin ilk yarısında Avrupa Kupası maçları da dahil 109 dakika forma giyebildi.

20 yaşında ve büyük umutlarla Kartalspor’dan transfer edildi.

Ferdi Elmas: Hiç görev alamadı. Rizespor’dan transfer edildi.

Alparslan Erdem: Werder Bremen’in B takımından transfer edildi. Ümit Davala’nın tavsiyesiyle getirildi. Yöneticiler ve özellikle Haldun Üstünel, Alparslan’a çok güveniyor, G.Saray’da büyük işler yapacak ifadelerini kullanmıştı. Ancak o da, Kocaelispor maçında sonradan oyuna girip herkesin dikkatini üzerine çekmişti. O da yalnızca 4 maçta sonradan oyuna girdi.

Serkan Kurtuluş: 1.5 milyon Euro karşılığında Bursaspor’dan transfer edildi. Sağ bek mevkiinde parlaması beklenirken, Skibbe bu oyuncuya ligde hiç görev vermedi. Hasan Şaş, Sabri ve Uğur’un sakatlığı dönemde dahi ilk 11’e alınmadı.

Aydın Yılmaz: Kewell’ın sık sık geçirdiği sakatlık sonrası dahi takımda fazla şans bulamadı. Arda Turan’ın dahi ’Benden daha yetenekli’ dediği ve bu sezon çıkış yapması beklenen Aydın, yalnızca 390 dakika süre aldı.

Murat Akça: Yalnızca Ankaraspor ile yapılan Fortis Türkiye Kupası maçında forma giydi. Yaptığı hata pahalıya mal olunca, kendini bir anda PAF takımında buldu.

Semih Kaya: Hiç forma giyemedi.

Transfer istemiyorum

GALATASARAY Teknik Direktörü Michael Skibbe, yeni transfer istemediğini söyledi. Mevcut kadronun yeterli olduğunu dile getiren Alman hoca, "Sakatlarımız Kewell, Emre Güngör ve diğerleri takıma döndüklerinde, herhangi bir sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum. Transferin kapandığını söyleyebiliriz" diye konuştu. Skibbe, ligin devre arasında verdikleri 10 günlük iznin de futbolculara iyi geldiğini söyledi. Bu arada Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Işın Çelebi, inşaatı devam eden Seyrantepe Stat Projesi’nin bitiminden sonra sarı kırmızılı taraftarlara banka kredisiyle kombine bilet satmak için görüşmelere başladıklarını söyledi.

Hürriyet

Maaşallah Hürriyet tam gaz Galatasaray düşmanlığına devam ediyor.

Eyw güzel yazmıslar da bu futbolcular suan zaten GS ilk 11'ne girme kapasitesinde degil niye işleyen bir makineyi bozsun adam . Sizin yaptıgınız sadece tekerlege comak sokmak bırakın kardesim size sormadık fikrinizi medya !!!

Hüriyet e katılıyorum.Skibbe yi eleştirdiğim tek nokta bu zaten gençlere önem veren bir hoca diye biliyorduk ama nedense oynatmıyor kendine olan güven eksikliğinden ve arkasındaki dersteğin az olmasından olabilir.Risk almaya korkuyor.

Eyw güzel yazmıslar da bu futbolcular suan zaten GS ilk 11'ne girme kapasitesinde degil niye işleyen bir makineyi bozsun adam . Sizin yaptıgınız sadece tekerlege comak sokmak bırakın kardesim size sormadık fikrinizi medya !!!

+1905 imza

Ne yapsın ki adam?Zaten gerektiği zaman Yaser falan oyuna girdi.Tek hatası Aydın olabilir.

Ne yapsın ki adam?Zaten gerektiği zaman Yaser falan oyuna girdi.Tek hatası Aydın olabilir.

Bu konuda kimse Skibbe yi savunamaz.Kalli bile daha çok gençlere önem veren bi adamdı.Skibbe nin gördüğüm kadarıyla bu yönü sıfır umarım düzelir...

Geri
Üst Alt