Nuri ÜLGER
Kırmızı Üye
- 25 Kasım 2008
- 2.130
- 0
- 1.306
Cevap: Teknik Direktörümüz : Michael Skibbe
Skißße mi Frikik dersi vermiş
? 
Skißße mi Frikik dersi vermiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Skibbe şu takıma Aydın ve Yaser'i kazandır,Ferdi'yi her zaman hazır bir konuma getir,Alparslan'ı tecrübelerinle çok daha iyi bir oyuncu haline getir senden başka hiçbirşey istemiyorum zaten öyle bir takım var ki çıkın kazanın beyler desen yeterli!
Okadar kolaydı çıkın kazanın beyler demekle asıl zor olan birsürü yıldızlar dolu bir takımı idare etmektir.Bu takım kalli nin elinde olsaydı Baros çoktan intihar etmişti...
Okadar kolaydı çıkın kazanın beyler demekle asıl zor olan birsürü yıldızlar dolu bir takımı idare etmektir.Bu takım kalli nin elinde olsaydı Baros çoktan intihar etmişti...
Yeter ki yönetim medyanın gazına gelip Skibbe'yi yollamasın bir kerede istikrar yahu!
Bu kadar kaliteli kadro kime nerde duracağına dair taktik mi vereceksin güldürme beni profesyonal futbolcuysa motive etmene bile gerek yok! çıkıp kazanacaklar!
Büyük takıma hoca olmak ne kadar zor olsada kolay yanlarıda var kadronda birbirinden kaliteli oyuncular var her biri bu işi iyi biliyor ve onların işi bu aldıkları milyon €'ların karşılığı olarak ter döktükleri kulübler için kupalar kazanmak!
"Garantim yok ki!"
Michael Skibbe, ailesini İstanbul’a getirmeyişinin sırrını böyle açıkladı
Galatasarayımızın Alman hocası, 'Çünkü Türkiye'de ne olacağını bilemiyorum. 3-4 sene kalmak isterim ama bunun çok zor olduğunu da biliyorum. UEFA'yı bilmem ama ligde kesin şampiyon oluruz. Kadromuz çok iyi, transfer istemedim' dedi
Türkiye'de kaliteli oyuncular var
Galatasarayımızın Teknik Direktörü Michael Skibbe, ilginç açıklamalar yaptı. Alman hoca, 'Ailemi getirmiyorum. Çünkü Türkiye'de yarısının garantisi yok. Bu nedenle ailemi getirmiyorum. Galatasaray'da 3-4 sene kalmak isterim. Ama bunun çok zor olduğunu da biliyorum. Türkiye Süper Ligi Alman Ligi'ne çok yaklaştı. Burada da çok kaliteli oyuncular var' dedi.
10 gün sonra tamamen hazırız
Devre arası transfer istemediğini belirten Skibbe şunları söyledi: 'Gerçekten çok iyi bir kadromuz var. Transfer yapsak oyuncularıma karşı ayıp olurdu. Yönetim, UEFA için yüksek bir hedef koydu. UEFA'yı bilemem ama ligde kesin şampiyonuz. İlk yarı sonunda iyi bir çıkış yakaladık. Bunu sürdüreceğiz. Kamp çok iyi geçmedi. 10 gün sonra istediğim düzeye geliriz.'
Kalli beni kurtarıyor
'Herkes Feldkamp'la bizi kapışıyor gibi gösteriyor. Böyle birşey yok. Yönetimle arası iyi. Takımda çatlak ses olunca da beni kurtarıyor. Arda dünya çapında bir yıldız. Lincoln futboldan zevk alıyor. Mesut Özil'in 2 yıl Alman Milli Takımı'nda oynaması zor.' dedi.
Kaynak: Star