# Michael Skibbe

Cevap: Teknik Direktörümüz : Michael Skibbe

Skißße mi Frikik dersi vermiş :) ? :)

Skibbe şu takıma Aydın ve Yaser'i kazandır,Ferdi'yi her zaman hazır bir konuma getir,Alparslan'ı tecrübelerinle çok daha iyi bir oyuncu haline getir senden başka hiçbirşey istemiyorum zaten öyle bir takım var ki çıkın kazanın beyler desen yeterli!

Skibbe şu takıma Aydın ve Yaser'i kazandır,Ferdi'yi her zaman hazır bir konuma getir,Alparslan'ı tecrübelerinle çok daha iyi bir oyuncu haline getir senden başka hiçbirşey istemiyorum zaten öyle bir takım var ki çıkın kazanın beyler desen yeterli!

Okadar kolaydı çıkın kazanın beyler demekle asıl zor olan birsürü yıldızlar dolu bir takımı idare etmektir.Bu takım kalli nin elinde olsaydı Baros çoktan intihar etmişti...

Okadar kolaydı çıkın kazanın beyler demekle asıl zor olan birsürü yıldızlar dolu bir takımı idare etmektir.Bu takım kalli nin elinde olsaydı Baros çoktan intihar etmişti...

Phuhaha.:D:DLincoln'le beraber asarlardı kendilerini.

Skibbe artik görmek istedigi sistemi oturttu, ve sonuc olarak cok basarili bir takim olduk.Her kulvarda iddaliyiz ve her kulvarin favorileri arasindayiz.

Ligimizin en efektif futbolunu oynayan ve tek pasi en iyi uygulayan takimiz.

Skibbe´nin hocaligini cok begeniyorum.Ben ikinci devre bir kac mac sonra bu performansin sürmesi halinde Skibbe ile 2 yil daha devam edilmesi gerektigini düsünüyorum.

O Hep Memnun!

Galatasaray'ın teknik direktörü Skibbe, Werder Bremen maçının ardından açıklamalarda bulundu ve takımın formunu değerlendirdi.

Takımının Werder Bremen karşısındaki performansını değerlendiren Skibbe, “İyi bir mücadele gösterdik. Özellikle yerden oynadığımız toplarda çok başarılıydık. Bu galibiyetimiz önümüzdeki maçlar için önemli bir test oldu. Werder Bremen gibi güçlü bir rakip karşısında bu üstünlüğü kurmamız şuan için çok güzel.” dedi

Kaynak: https://www.futbolaktuel.com/3975_o-hep-memnun.html

Bu kadar kaliteli kadro kime nerde duracağına dair taktik mi vereceksin güldürme beni profesyonal futbolcuysa motive etmene bile gerek yok! çıkıp kazanacaklar!

Sezon başından beri oturtmaya çalıştığı tek top oyununu sürekli hale getirmesi biraz daha zaman alacak bence.Belli aralıklarla bunu yapıyoruz ve çok etkili oluyoruz.Bunu özellikle lig maçlarında gördük.Zaten oyunun tamamına yayabilirsek bu sistemi, 5 sene üstüste şampiyon oluruz ve Avrupa'da da kupa gelir...

Yeter ki yönetim medyanın gazına gelip Skibbe'yi yollamasın bir kerede istikrar yahu!

Skibbe'yi beğenemedim hala ama takım oturdu.Skibbe'de düzenini sağladı gibi,yola devam.

Aslında takımın başında olabilecek bir teknikdirektör değil ama istikrar açısından kalmasından yanayım.

Eğer sene sonu gönderilip yerine X birini getirme planı varsa hiç beklemeden hemen gönerilmeli.Ya da 3-5 yıl burda kalmalı.

Büyük takıma hoca olmak ne kadar zor olsada kolay yanlarıda var kadronda birbirinden kaliteli oyuncular var her biri bu işi iyi biliyor ve onların işi bu aldıkları milyon €'ların karşılığı olarak ter döktükleri kulübler için kupalar kazanmak!

Büyük takıma hoca olmak ne kadar zor olsada kolay yanlarıda var kadronda birbirinden kaliteli oyuncular var her biri bu işi iyi biliyor ve onların işi bu aldıkları milyon €'ların karşılığı olarak ter döktükleri kulübler için kupalar kazanmak!

Senin bu dediklerine okadar çok örnek verilebilir ki bknz.Benfica veya R.Madrid

Bence yıldızlarla dolu bir takımla çalışmak sıradan bir takımı çalıştırmaktan çok daha zordur...

şimdilik beklemedıyız bakacagıs skıbbe hedefe ulastıracak mı Galatasarayı

"Garantim yok ki!"

Michael Skibbe, ailesini İstanbul’a getirmeyişinin sırrını böyle açıkladı

Galatasarayımızın Alman hocası, 'Çünkü Türkiye'de ne olacağını bilemiyorum. 3-4 sene kalmak isterim ama bunun çok zor olduğunu da biliyorum. UEFA'yı bilmem ama ligde kesin şampiyon oluruz. Kadromuz çok iyi, transfer istemedim' dedi

Türkiye'de kaliteli oyuncular var

Galatasarayımızın Teknik Direktörü Michael Skibbe, ilginç açıklamalar yaptı. Alman hoca, 'Ailemi getirmiyorum. Çünkü Türkiye'de yarısının garantisi yok. Bu nedenle ailemi getirmiyorum. Galatasaray'da 3-4 sene kalmak isterim. Ama bunun çok zor olduğunu da biliyorum. Türkiye Süper Ligi Alman Ligi'ne çok yaklaştı. Burada da çok kaliteli oyuncular var' dedi.

10 gün sonra tamamen hazırız

Devre arası transfer istemediğini belirten Skibbe şunları söyledi: 'Gerçekten çok iyi bir kadromuz var. Transfer yapsak oyuncularıma karşı ayıp olurdu. Yönetim, UEFA için yüksek bir hedef koydu. UEFA'yı bilemem ama ligde kesin şampiyonuz. İlk yarı sonunda iyi bir çıkış yakaladık. Bunu sürdüreceğiz. Kamp çok iyi geçmedi. 10 gün sonra istediğim düzeye geliriz.'

Kalli beni kurtarıyor

'Herkes Feldkamp'la bizi kapışıyor gibi gösteriyor. Böyle birşey yok. Yönetimle arası iyi. Takımda çatlak ses olunca da beni kurtarıyor. Arda dünya çapında bir yıldız. Lincoln futboldan zevk alıyor. Mesut Özil'in 2 yıl Alman Milli Takımı'nda oynaması zor.' dedi.

Kaynak: Star

Dramatik konuşmuş ama seviyorum Skibbe'yi garantim yok ki ailemi yanıma alayım diyor sanki Türkiye'den gurbete Almanya'ya çalışmaya giden vatandaşımız gibi,inşallah Skibbe ile hedeflerimize ulaşırız!

"Garantim yok ki!"

Michael Skibbe, ailesini İstanbul’a getirmeyişinin sırrını böyle açıkladı

Galatasarayımızın Alman hocası, 'Çünkü Türkiye'de ne olacağını bilemiyorum. 3-4 sene kalmak isterim ama bunun çok zor olduğunu da biliyorum. UEFA'yı bilmem ama ligde kesin şampiyon oluruz. Kadromuz çok iyi, transfer istemedim' dedi

Türkiye'de kaliteli oyuncular var

Galatasarayımızın Teknik Direktörü Michael Skibbe, ilginç açıklamalar yaptı. Alman hoca, 'Ailemi getirmiyorum. Çünkü Türkiye'de yarısının garantisi yok. Bu nedenle ailemi getirmiyorum. Galatasaray'da 3-4 sene kalmak isterim. Ama bunun çok zor olduğunu da biliyorum. Türkiye Süper Ligi Alman Ligi'ne çok yaklaştı. Burada da çok kaliteli oyuncular var' dedi.

10 gün sonra tamamen hazırız

Devre arası transfer istemediğini belirten Skibbe şunları söyledi: 'Gerçekten çok iyi bir kadromuz var. Transfer yapsak oyuncularıma karşı ayıp olurdu. Yönetim, UEFA için yüksek bir hedef koydu. UEFA'yı bilemem ama ligde kesin şampiyonuz. İlk yarı sonunda iyi bir çıkış yakaladık. Bunu sürdüreceğiz. Kamp çok iyi geçmedi. 10 gün sonra istediğim düzeye geliriz.'

Kalli beni kurtarıyor

'Herkes Feldkamp'la bizi kapışıyor gibi gösteriyor. Böyle birşey yok. Yönetimle arası iyi. Takımda çatlak ses olunca da beni kurtarıyor. Arda dünya çapında bir yıldız. Lincoln futboldan zevk alıyor. Mesut Özil'in 2 yıl Alman Milli Takımı'nda oynaması zor.' dedi.

Kaynak: Star

İmzalayın 5 yıllık sözleşmeyi garantiside olsun.Bakın o zaman nası güzel oluyo.

Skippe'de Avrupa maçlarının kendisi için büyük bir sınav olduğunu biliyor. Galatasaray UEFA kupasında hedeflediği yere gelemez ise şayet, Skippe ile yollarını kesinlikle ayırır diye tahmin ediyorum ve Türkiye Liginin, Skippenin kalmasında kesinlikle bir ölçü olmayacağını düşünüyorum..

Geri
Üst Alt