# Michael Skibbe

Cevap: Michael Skibbe | Teknik Direktör

CEVAT Güler + KALLİ ikilisi devam edecek göreceksiniz bakın.

Ben HAGI isterima ama KALLI varken HAGI gelmez düşüncesindeyim

Sanırım yine KALLI başımızda olacak:(

Cimbomun Hagisi geliyooor geliyooor geliyoooorr:)

Kamuoyuna duyuru

Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe’nin bugün itibarıyla görevine son verilmiştir.

Görevde bulunduğu süre içerisinde karşılıklı anlayış ve dostluk çerçevesinde sürdürdüğümüz ilişkimiz doğrultusunda Sayın Michael Skibbe’ye bugüne kadar olan hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşantısında da başarılar dileriz.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu

Kamuoyuna duyuru

Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe’nin bugün itibarıyla görevine son verilmiştir.

Görevde bulunduğu süre içerisinde karşılıklı anlayış ve dostluk çerçevesinde sürdürdüğümüz ilişkimiz doğrultusunda Sayın Michael Skibbe’ye bugüne kadar olan hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşantısında da başarılar dileriz.

Bugün benim bayramimdiirr artikk. O kada bezdirmiski kendin gidisine bu kadar sevinecegime hic ihtimal vermezdiim.. Yasasiin:)))))

Teknik Direktörümüz Skibbe, Kocaelispor yenilgisinin ardından bugün sarı-kırmızılı camiaya veda etti.

DHA'dan 'Kadir Çetinçalı' imzasıyla servis edilen habere göre az önce Florya'da futbolcularıyla bir konuşma yapan Alman hocanın, "Çok üzgünüm. Yönetim arkamda durmadı, beni hep yalnız bıraktılar. Sizlerle Bordeaux maçına çıkmak isterdim. Yönetimden son olarak bunu talep ettim. Ama tahammülleri olmadığını ve yolları ayıracaklarını söylediler. Sizlere Bordeaux maçında başarılar dilerim ve turu geçeceğinize yürekten inanıyorum" dediği öğrenildi.

Kamuoyuna duyuru

Cevap: Michael Skibbe | 2008/2009 Sezonu Teknik Direktörü

Gelen gideni aratırmış be hocam. Senin kıymetini bilemediler.

Ahh hoca ahh o kadar bagırdım burdan forza skibbe forza skibbe diye ama sen öyle işler yaptınkı resmen beni kovun diyee şimdi o 3-5-2 cıkarmasan tozlu raflardan su babacanlıgının yanındada az otorite koysan futbolcular seni suistimal etmeselerdi böylemi olurdu seninle futbol izliyoduk futbol şimdi ne gunlere kaldık:o

yinede emeği geçen bir hocamızdı.yönetimle arasındaki dostluk ilişkisi koparak ayrıldığı için üzüldüm bende.

Tek suçu oyunculara fazla güvenmesi ve bu seneki kadar ders alamamış yönetimle çalışmasıydı.

Bence ilerde başarılı olacak bir hoca. Adamın efendiliğini pısırıklık yaptılar..

Nedense aklıma hep Löw geliyopr Skibbe'yi görünce. İnşallah Başarılı olur gittiği yerlerde.

Bu sezonki Rijkaard'dan daha başarılıydı halbuki.

Ya ya ya. Gelse de tüm sezon 20 gol atamamış Kocaeliden Ali Sami Yen'de bi 5 daha yesek. Özledik valla o günleri .

50 dk'lık takımı ne çabuk unuttuk :)

Eski tribün videolarını koyanlara tepki gösterip burada hala Skibbe ile yaşayanlar var :-)

Gülüyorum.

:-)

Bu adamı Rijkaard ile kıyaslamak bile o insanın futboldqn zerre kadar anlamadığını gösterir.

Bu adam varken takım hiç çalışmıyordu. Kondisyon olarak kötü olduğumuz için kaç puan kaybı yaşamışızdır kimbilir.

Ya ya ya. Gelse de tüm sezon 20 gol atamamış Kocaeliden Ali Sami Yen'de bi 5 daha yesek. Özledik valla o günleri .

:2aloh1::2aloh1:

Koptum bu yoruma ya :D . Doğrudur/yanlıştır bilemem ama yorumun yapılış tarzı çok güzeldi hocam :) .

Ama Allah için oynatmaya çalıştığı futbol pozitifti, tabii Lincoln'ü kayırması ve sistemi Lincoln üzerine kurması da bir etkendi bu futbolda.

Geri
Üst Alt