Doruk Özyer
Parçalı Üye
- 23 Kasım 2008
- 4.920
- 1
- 1.333
Cevap: Michael Skibbe | Teknik Direktör
Bordeoux maçı ölüm kalım maçıdır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dogru diyon bizim için ÖLÜM bordo için yaşam![]()
Hiç sanmam.Lincoln iyi oynarsa kabus yaşatırız onlara.
Bende onu hiç sanmıyorum birader tek kişiyle olcak gibi değil kafa yapıları değişmeli yada Skibbe birşeyler yapabilmeli ama inşallah dediğin gibi olur.
İşte bende bu takımın tek kişiye bağlı olduğunu anladım.Keşke böyle olmasa ama böyle.Bence Lincoln ve Kewell ve Baros oynasın yeneriz.Ancak sadece Lincoln bile eksik olunca olmuyor işte.
Bu adama karşı tüm inancımı yitirdim. Bugüne kadar az çok oyunu okuyabildiğini düşünüyodum ama bugün oyun okumakla uzaktan yakından alakası olmadığını ve korkak bir futbol mantalitesine sahip olduğunu anladım.
1-0 mağlubuz. Arkadaşım senin yapacağın iki tane iş var ya. Parmağı dönen Volkan'ı çıkar yerine Yaser yada Ümit'i al, kendini duran top ustası sanan hiçbirşey yapamayan çapsız Sabri'yi çıkar Mehmet Güven'i al, çek Mehmet Topal'ı defansın ortasına üçlü defansa dön.
Sonra Barış mı etkisiz çıkartırsın, yerine Aydın mı alıyosun kimi alıyosan alıyosun. Risk böyle alınır. 4-4-2 ile zaten sonuç gelmemiş. Antalyaspora 1-0 mağlupsun. Çıkar defanstan birini dön 3-4-3 e kardeşim ne kaybedeceksin? Ne bu korku?
Yani uzun lafın kısası bu adam Galatasaray'ın hocası değildir.
Şöyle söyliyim bugün Gerets olsaydı mesela Ümit'i alırken Baros'u çıkarmazdı çünkü kaybedeceği birşey yok ama Skibbe yapamaz bunu.Sadece bir örnek![]()