# Michael Skibbe

Cevap: Michael Skibbe | Teknik Direktör

Şu konu içinde 100 defa yazdım belki

ŞU TAKIM 3-5-2 OYNAMAZ...

g... yırttım ya ben görüyorum bu Skibbe nasıl görmüyor..

Eksi sozlukten cok guzel bir alinti yapiyorum.

olur da başarılı olamayıp galatasaray'dan kovulursa, ertesi günkü gazete manşeti belli:

(bkz: skib...be bıraktı)

Bizim durumumuz boyle olacak gercekten.Ligde rahat sampiyon olacakken simdi belki sezon sonunda uefaya katilacak bir durumda bitiririz ligi diye dusunuyorsak en buyuk sebebi bu adamdir.Koskoca Galatasaray camiasina bu teknik direktoru getirmekbuyuk bir hakarettir.Zamaninda Tromso faciasini gormus biri olarak soyluyorumki bu adam Tromso faciasindan daha buyuk bir faciadir bizim icin.Guizanin teknik direktor versiyonu.

Eksi sozlukten cok guzel bir alinti yapiyorum.

olur da başarılı olamayıp galatasaray'dan kovulursa, ertesi günkü gazete manşeti belli:

(bkz: skib...be bıraktı)

Bizim durumumuz boyle olacak gercekten.Ligde rahat sampiyon olacakken simdi belki sezon sonunda uefaya katilacak bir durumda bitiririz ligi diye dusunuyorsak en buyuk sebebi bu adamdir.Koskoca Galatasaray camiasina bu teknik direktoru getirmekbuyuk bir hakarettir.Zamaninda Tromso faciasini gormus biri olarak soyluyorumki bu adam Tromso faciasindan daha buyuk bir faciadir bizim icin.Guizanin teknik direktor versiyonu.

Bu arada Skibbe %100 gitti ...

Bana göre

Kewell gibi bir adamı bek olarak görmek istiyorsa bu adam salak demektir.

Sezon başında Meira gibi bir insan azmanını zaten en önemli maçta ön libero oynattığında anlamıştık ne mal olduğunu. Ama neyseeeeeee...

Skibbe neyin derdindesin? Yoksa bu takım mağlubiyetler aldığında ''çokta skibbe mi diyorsun içinden?

Nerde bizim defansif özelliğe yatkın bek adamlarımız? Yada neden bu maçı bu kadar hafife aldın? Neden bu sabri ısrarın var? Neden Meira hastalığın var? Yada nedir bu Mehmet Güven hastalığın? Nedir bu vurdumduymazlığın aymazlığın? Neden bu takıma devre arasında illa ki bir transfer isteyipte sabri azmanından bizi kurtarmıdın?

Neden bu maça Baros ve Arda ile başlayıp işi bir güzel bitirip sonra oyundan çıkarıp onları dinlendirmedin?

Gerçi oyuncunlarında bugün berbattı. Seninde yapıcakların anca bukadardı. Bak ne diyorum dikkat et. Oyuncunların diyorum...Onlar anca olsa olsa senin oyuncuların olur. Onlar Galatasaray'ın oyuncuları olamazlar...Onları adam edecek birisi varsa oda hocadır. Ama senden fazla bişey beklemiyorum...

Cevat Hoca ile 13 hafta geçmez. bi kere olur o, kimi bulup getiriceksin bu zamanda Skibbe nin yerine? bi de tazminat vericeksin 13 hafta için

Ver tazminatini, en azindan sampiyonlar ligine katilma ümidin olur. Oradan cikartirsin tazminatini. Bu adam varken insan yenecegine inanmiyo takimin.

Adnan polat yukardan daha iyi 11 sürer daha iyi oyuncu degisikligi yapar.

Hangi akla hizmetle 3 5 2 de diretiyor. Bordo macina 3 5 2 ciktiginda kizdik ve bazilari savundu hakan balta yoktu volkanmi oynasin diye. Simdi yedekteydi ve hazir oldugunu kendini iyide hissettigini söyledi ne diye 3 5 2 cikiyorki hala?

SKIBBE kukla takımı yoneten "KALLI" SKIBBE kallinin oyuncagı oldu kalli geldi takım kotu oynamaya basladı dikkat ettiyseniz kalli gelmeden önceki oyunumuz nasıldı suc skibbe de degil KALLI dedir SKIBBE ye cok karısıyorr... istifa edecek biri varsa oda kalli dir..

Futbolumuz iyiydi kötü oynamadik arkadaslar, sadece 3 lü defans bizi mahfetti. Adamlar demekki yine 3 lü defans oynayacagimizi bildilerki ona göre antreman yaptilar, catir catir attilar. Bakiniz golere hep defansin 3 lü olmasindan ötürü yedik.

Kur 4 lü defansini. Herzamanki ideal kadronu sür sahaya, at gollerini farki ac sonra cikar dinlendirmek istedigin futbolculari. Adamlar küme düsecekler mecburen bastiracaklar, sen 3 5 2 cikiyorsun oda yetmiyor mehmet güven ümit karan nonda sahada.

Emin ol arkadaşım Kalli bile karışsa 5 yemezdik.Leverkusen de yedirdi ama burda yedirmezdi.En azından 3-5 maçtan sonra 3 defansla oynanmayacağını anlardı.Bunu daha ilk maçtan söyleyen arkadaşlar vardı benim gibi.Biz anlıyoruz da kaç yaşına gelmiş aklı başında!! bu adam nasıl anlamıyor?Hayatım boyunca her maçta bir türlü yeneriz derdim bugün Kocaeli ile berabere kalalım diye dua ettim!!Bu durumlara düşmek çok güzel değil mi?Bu taraftar bunları haketmiyor.Tüm ''tabelacılar'' adına konuşuyorum Skibbe İSTİFA!!!

Adnan Polat bu maçın sorumlularına gereken cezalar verilecek dedi

Yani Skibbe gitti...

SKIBBE kukla takımı yoneten "KALLI" SKIBBE kallinin oyuncagı oldu kalli geldi takım kotu oynamaya basladı dikkat ettiyseniz kalli gelmeden önceki oyunumuz nasıldı suc skibbe de degil KALLI dedir SKIBBE ye cok karısıyorr... istifa edecek biri varsa oda kalli dir..

Arkadaşlar,

Herkes Skibbe ye sallayıp duruyor. Bu adam geldiği zaman genel kanı büyük risk olduğu ama GS nin başarısı için destek olunması yönündeydi.

İlk başlarda ciddi eleştiriler oldu, burada sabredilmesi gerekitğini yapabileceklerini görmenin daha anlamlı olduğunu yazdık. Bu arada 5 yıl sözleşme imzalansın diyenler oldu. Nasıl ki gönderilsin edemk erken verilmiş bir karar ise 5 yıl hikayesi de böyle bir refleksti.

Şu an görülüyor ki bu adamla bu iş yürümeyecek. Tamam, hepsi bu kadar mı?

Herkes yapılan transfelere bakıp yönetime toz kondurmuyor. Bir takımın en önemli direği teknik direktördür, arkadaşlar. Bu adamın seçiminde yapılacak bir hata takımın dengesini bozar tıpkı bu sene olduğu gibi.

Bu adam gelirken Almanya dan yazan arkadaşlar da oyuncular ile çok arkadaşça ilişki kurduğunu ve temel eksikliğinin bu olduğunu belirttiler. Bu ne demek, bu adamda bir otorite zaafı yaşanam riski var.

Zaten akıllardaki en büyük soru işareti buydu e öyle de oldu. Adam kuklaya döndü.

Bu noktaya gelinmesinde baş sorumlu Futbol Yönetimi nin başındaki ler ve hala Kalli den medet uman Adnan Polat dır ne yazık ki. Muhtemelen Skibbe gidecek ve takımın başına Kalli gelecek. Bu artık rezilliğin son noktası olur?

Özetle Galatasray ın futbol yönetimi acemilikler içerisinde. Polat & Sezgin ikilisi 92-96 yıllarında da futbol da bizi kevgire döndürdüler. Souness, Saftig seçimlerini de yine kendileri yaptılar. Ne zaman ki onlar gittiler, Faruk Süren yönetiminde Ali Dürüst ve Burak elmas gibi profesyonel isimler ile istikrarlı bir yapı kazandı kulüp 4 yıl sonra UEFA ZAFERİ geldi.

Şimdi 92-96 arasındaki yanlışlardan sonra Kalli ve Skibeb seçimleri ile GS nin 2-3 yılı daha heba olmuş durumda. Bunun da sorumlusu Polat&Sezgin ikilisidir.

Gerisi de hikayedir, bu kafalar değişmedikçe bu kulüp başarıya hasret kalır.

Skibbe %100 gitti arkadaşlar şuan kimin getirilecegi düşünülüyor..

Rahat olun...

Daha hala bu duruma su Skibbe nin sacma sapan sistemi yüzünden geldigimizi anlamayan varsa, futbolun f sinden anlamiyordur.

ne zaman su sacma sapan, tas devrinde kalmis 3-5-2 ye döndük, takimin bütün kimyasi düzeni bozuldu. kimse kimin nerde durmasi gerektigini, nereye kosmasi gerektigini bilmiyor. Bir bakiyorsun sabri ofansta, halbuki kendi alanini savunmali, lincoln sag bek den oyun kuruyor, Kewell savunmadan top cikariyor, topal sagda, solda her yerde, göbek bombos, savunma desen evlere senlik. nerden bakarsan bak elinde kaliyor. buna nasil göz yumuyor yöneticiler hayret ediyorum. göz göre göre ucurumun kenarina geldik. üclü de üclü, nerden takti anlamak mümkün degil. ne güzel gidiyorduk 4-2-3-1 ile birden bu üclü ye takti, ondan sonra sarampolden asagi dogru yuvarlaniyoruz. bence Skibbe 100% kovulmali. kredisini tüketmistir. eger bir antrenör iki oyuncu sakatlaninca sisteminden vazgecip, sacma sapan 80 lerde kalmis ve günümüz oyuncularinin bilmedigi bir sisteme dönüyor ve bunda israr ediyorsa gercekten bunu sorgulamak lazim. Anlasildi ki bu durum böyle devam edecek. Utanmasi yoksa, bordo ya karsi da bu üclü ile cikar ve mactan sonra 5 yedikten sonra utanmadan " defansta cok gedik verdik " der. Hemen yarin bileti kesilmeli. gerisini sonra bakariz.

Benim merak ettiğim bu Serkan Kurtuluş ve Alpaslan Erdem bu kadar mı kötü?

Lig sonuncusu Kocaeline karşı bile oynayamız mı bu adamlar?

Bu tip maçlar için bu adamların hazır olması gerekmez miydi?

Sakatlılardan dolayı 3-5-2 oynuyoruz tamam da sanki doludizgin yolumuza devam ediyoruz.

kazansaydın bu adamları 4 lü defans oynasaydık o zaman, bu 3-5-2 den daha kötü bir sonuç çıkmazdı heralde

Vizyonu olan kariyerli hoca hiç korkmaz takır takır ilk 11e koyardı bu çocukları ama skibbenin derdi koltuğuydu riske giremezdi girmedi.Adam 5-2 yenildikten sonra istifayı düşünmüyorum diyor derdi kariyer değil bu adamın zaten kariyerde yok ortada.

Skibbe %100 gitti arkadaşlar şuan kimin getirilecegi düşünülüyor..

Rahat olun...

Tamam da Skibeb gitse ne olur? Çözüm mü peki?

Bu adamı hangi akla hizmet getireneler bu kulüpte oldukça ve o ihtirasları ile o koltukları doldurdukça emin olun başarı falan gelmez.

Bugün skibbe gelir yarın saftig muadili başka bir adam. Neyin değişeceğini umut ediyorsunuz?

Arkadaşlar,

Herkes Skibbe ye sallayıp duruyor. Bu adam geldiği zaman genel kanı büyük risk olduğu ama GS nin başarısı için destek olunması yönündeydi.

İlk başlarda ciddi eleştiriler oldu, burada sabredilmesi gerekitğini yapabileceklerini görmenin daha anlamlı olduğunu yazdık. Bu arada 5 yıl sözleşme imzalansın diyenler oldu. Nasıl ki gönderilsin edemk erken verilmiş bir karar ise 5 yıl hikayesi de böyle bir refleksti.

Şu an görülüyor ki bu adamla bu iş yürümeyecek. Tamam, hepsi bu kadar mı?

Herkes yapılan transfelere bakıp yönetime toz kondurmuyor. Bir takımın en önemli direği teknik direktördür, arkadaşlar. Bu adamın seçiminde yapılacak bir hata takımın dengesini bozar tıpkı bu sene olduğu gibi.

Bu adam gelirken Almanya dan yazan arkadaşlar da oyuncular ile çok arkadaşça ilişki kurduğunu ve temel eksikliğinin bu olduğunu belirttiler. Bu ne demek, bu adamda bir otorite zaafı yaşanam riski var.

Zaten akıllardaki en büyük soru işareti buydu e öyle de oldu. Adam kuklaya döndü.

Bu noktaya gelinmesinde baş sorumlu Futbol Yönetimi nin başındaki ler ve hala Kalli den medet uman Adnan Polat dır ne yazık ki. Muhtemelen Skibbe gidecek ve takımın başına Kalli gelecek. Bu artık rezilliğin son noktası olur?

Özetle Galatasray ın futbol yönetimi acemilikler içerisinde. Polat & Sezgin ikilisi 92-96 yıllarında da futbol da bizi kevgire döndürdüler. Souness, Saftig seçimlerini de yine kendileri yaptılar. Ne zaman ki onlar gittiler, Faruk Süren yönetiminde Ali Dürüst ve Burak elmas gibi profesyonel isimler ile istikrarlı bir yapı kazandı kulüp 4 yıl sonra UEFA ZAFERİ geldi.

Şimdi 92-96 arasındaki yanlışlardan sonra Kalli ve Skibeb seçimleri ile GS nin 2-3 yılı daha heba olmuş durumda. Bunun da sorumlusu Polat&Sezgin ikilisidir.

Gerisi de hikayedir, bu kafalar değişmedikçe bu kulüp başarıya hasret kalır.

Tebrik ederim kelimesi kelimesine katiliyorum.92-96 sezonu araligi gibi olacagiz.Skibbeyle birlikte Adnan sezginde gitse yerine futbolu ve Galatasarayi iyi bilen biri gelse daha iyi olur.

Arkadaşlar sık sık kullandığım bir söz vardır; herşeyde bir hayır vardır. Merak etmeyin ne olursa olsun güzel olacak.;)

Geri
Üst Alt