Midtsjö Bugün (31 Temmuz) İstanbul’da

Oyuncuyla ilgili ilginc bir analiz buldum gssozluk'te bahsedilmis yeni nobete atacagim sandigimdan cok farkli biriymis

Adettendir, FM profilini koyalım. Zihinsel özellikleri çok iyi. Kuzey Avrupalı, kulübünde sürekli oynayan bir futbolcu. Çalışkan, disiplinli bir futbolcuya benziyor. Yalnız ön liberodan ziyade merkez orta saha oyuncusu sanırım. Alkmaar geçen sezon ekseriyetle 4-2-3-1 oynamış. Partnerlerinden biri de Jordy Clasie. Oyun tipi olarak bizim Sergio'ya benziyor. Melo, Selçuk ortaklığı gibi. Selçuk oyun kurma, pas organizasyonu gibi ince işleri yaparken Melo orta sahada süpürücü durumdaydı. Tabi Melo'nun teknik kapasitesi ve hücum katkısı da vardı, o ayrı ama Okan Buruk 4-2-3-1 düşünüyorsa eğer Sergio daha geriden oyun kurar, Midstjo da önde hareketli ve mobil oynar.

Ekli dosyayı görüntüle 170576
Bu kadar iyi oyuncunun Norveç 'te bu yaşa kadar çıktığı maç sayısı da ilginç.

G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çarşıdan aldık Gueye Carvalho Grillitsch.. Eve geldik Fedrik Midtsjö hayırlı olsun takımımıza. Evet buruğuz. Diğer mevkilere Oliveira, Dubois, Seferovic gibi kaliteli isimler alıp En ihtiyaç bölgemiz olan 6 numaraya ya tutarsa bir transfer yapmış olduk. İskandinav çalışkanlığı hariç hiçbir özelliği yok içime sinmedi. Umarim yanılırım.FB_IMG_1659038788973.jpg

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Az sistem takimi orada herhangi bir oyuncunun senede 35 40 maç ortalamasiyla oynayip herhangi bir istatistiginin iyi gibi olmasi anormal bisey degil ki bir zahmet o kadar da olacak zaten

Dumduz bir orta saha bu adam tabiki birkac meziyeti vardir adam kovalama pres pozisyon bilgisi vs. ama yeterli olsa o ligde ajax psv bu adami kacirmazdi en kotu rotasyonlarin da olurdu.Biz berghuisi istedik adam ajax istiyor diye yuzumuze bile bakmadi.Midtsjo sirf hazir oyuncu alacagiz onlar bunlar sunlar gelmek istemiyor diye aliniyor

Bu adami almayip biz hamzayi oynatacagiz deseler kimse ses etmezdi.

Bir deli kuyuya tas atiyor kirk akilli cikaramiyor onca veriye analize videoya ragmen kimse net adini koyamiyor

Umarim cogumuz yaniliriz ve umarim iyi oynar bizi sasirtir ama cok ihtimal vermiyorum ve takribi 3 bilemedin 4 ay sonra bu oyuncunun taylan muamelesi gorecegini dusunuyorum

Sosyal medya çalkalanıyor

15-16 yaşında ki isyan tetick hayranı ergenler şarkıyı durdurup (ki bunu kolay kolay yapmazlar) bu haberi konuşmaya başlamış

Biz nasıl bir iş yapmışız allahım interstellar izlerken bile bu kadar yükselmemiştim

9:50, taraftarlarla da vedalaşmış midtsjo

Sosyal medya çalkalanıyor

15-16 yaşında ki isyan tetick hayranı ergenler şarkıyı durdurup (ki bunu kolay kolay yapmazlar) bu haberi konuşmaya başlamış

Biz nasıl bir iş yapmışız allahım interstellar izlerken bile bu kadar yükselmemiştim
Şevki seni iyi görmüyorum

Az sistem takimi orada herhangi bir oyuncunun senede 35 40 maç ortalamasiyla oynayip herhangi bir istatistiginin iyi gibi olmasi anormal bisey degil ki bir zahmet o kadar da olacak zaten

Dumduz bir orta saha bu adam tabiki birkac meziyeti vardir adam kovalama pres pozisyon bilgisi vs. ama yeterli olsa o ligde ajax psv bu adami kacirmazdi en kotu rotasyonlarin da olurdu.Biz berghuisi istedik adam ajax istiyor diye yuzumuze bile bakmadi.Midtsjo sirf hazir oyuncu alacagiz onlar bunlar sunlar gelmek istemiyor diye aliniyor

Bu adami almayip biz hamzayi oynatacagiz deseler kimse ses etmezdi.

Bir deli kuyuya tas atiyor kirk akilli cikaramiyor onca veriye analize videoya ragmen kimse net adini koyamiyor

Umarim cogumuz yaniliriz ve umarim iyi oynar bizi sasirtir ama cok ihtimal vermiyorum ve takribi 3 bilemedin 4 ay sonra bu oyuncunun taylan muamelesi gorecegini dusunuyorum
Aynen hocam.ligimiz premier lig miço burda iş yapmaz alkmaar bizde olsa küme düşer

Geri
Üst Alt