Midtsjö‘nün Menajeri İstanbul'da!

Bu maçı tek devre izledim. Bizim elediğimiz Randers ile oynuyorlar. İlk yarı 1-2 bitiyor. Maç 2-2.

4-2-3-1'in orta 2'lisinde topu kullanan, oyunu yönlendiren rolde oynuyor.

-Ayağı iyi.
-Pasları iyi. Genelde dikine oynuyor ve ara boşlukları görebiliyor.
-Oyun konsantrasyonu çok yüksek. Kaptan misali yönlendiriyor takımı.
-Baskı altında tedirgin değil.
-Çevik değil.
-Dripling yapabiliyor. Topla kat edip takımını rakip sahaya yerleştirdiği anlar oldu.

Takımı kompakt bir oyun oynadığından orta sahalarında bizdeki gibi derin boşluklar olmadı. Bu konuda zaafı olabilir gibi geldi.

Daha çok izlemek lazım ancak anlık tespitle orta sahadaki tıkanıklığı çözer ama kalite katmaz gibi geldi bana.

Bir kaç sekans;

Dikine oynuyor. Bizik alışık olmadığımız bir durum. Geçer not aldı. Bir de işin defans kısmını görmek lazım.

Şimdi yanına alacağın 6 numara daha da önem kazanır (ayrıca alınacaksa tabii). Hem taraftarın Midtsjö'den beklentisi azalır hem üzerindeki baskı azalır hem de daha kompakt bir orta sahayla oynama imkanı olur.

Yoksa şu an acayip bir yük bindirmiş oluyoruz bu arkadaşa ki sanmıyorum yılların beklentisini karşılayabileceğini.

6 ve 10 alınacaksa ve Midstjö bunlara ek alternatif olarak alındıysa çok iyi transfer.
Zira 6 için yeterli defansif özellikler onda yok.
10 için de yeterli hücum özellikleri yok.

Bir örnek; Kendisi XG gol beklentisinde ligde 47 ortasaha içinde 46. sırada.

6 ve 10 alınacaksa ve Midstjö bunlara ek alternatif olarak alındıysa çok iyi transfer.
Zira 6 için yeterli defansif özellikler onda yok.
10 için de yeterli hücum özellikleri yok.

Bir örnek; Kendisi XG gol beklentisinde ligde 47 ortasaha içinde 46. sırada.
Ligte 20 takım olsa 5 ortasaha olsa 100 kişi içinden 50.oluyor . Bunlardan 20 tanesi hucümcu olsa oran normal gözükür.

Transfer sezonu bitince çoğu dağılacak zaten. Oyunun kendisinden ziyade transfere odaklı, FM'yle büyümüş bir nesil geldi maalesef.

Konuya günde 8000 tane mesaj yazacak kadar vakitleri var ancak 2 90 dk izleyip fikir sahibi olmaya vakitleri yok.

Transfer sezonu bitince çoğu dağılacak zaten. Oyunun kendisinden ziyade transfere odaklı, FM'yle büyümüş bir nesil geldi maalesef.

Konuya günde 8000 tane mesaj yazacak kadar vakitleri var ancak 2 90 dk izleyip fikir sahibi olmaya vakitleri yok.
Herkes nasıl bu kadar kendinden emin sallıyor anlam veremiyorum. Oyuncuya bir etiket yapıştırılıyor. Sonra tüm sosyal medya onun arkasından gidiyor. Çok sağlıksız bir ortam.

Korkanlara bok atılması da doğru değil. Gueye Ndombele diyip torbadan Midşö çıkarsa millette bok atar. Bunu diyen adamda oturup Midşöyü izlemiyordur. İsmi çıkmasa hanginiz tanıyordu yahu.

Korkanlara bok atılması da doğru değil. Gueye Ndombele diyip torbadan Midşö çıkarsa millette bok atar. Bunu diyen adamda oturup Midşöyü izlemiyordur. İsmi çıkmasa hanginiz tanıyordu yahu.
Transfer sezonu mu bitti hayırdır. Başka oyuncu alınmayacakmış gibi konuşmanın mantığı var mı.

İyice saçmalık boyutuna taşıdık işi

29 yaşındaki çöpe 3-4 milyon Euro verdirecekler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İyice saçmalık boyutuna taşıdık işi

29 yaşındaki çöpe 3-4 milyon Euro verdirecekler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kaç maçını izledin? Hayır ciddi soruyorum. Ben hollandada doğup büyüdüğüm için biliyorum. Sen kaç maçını izledin de çöp kanaatine vardın?

Imzalar atildi mi havuzda sampanya patlatildi mi

Herhalde ucuz diye buna yönelmişler diyordum da 3 Milyon da az değil.

Geri
Üst Alt