Midtsjö‘nün Menajeri İstanbul'da!

Yedek 28-29 yaşında oyuncuya para mı bağlayalım 11 e alınmayacağını düşünüyorsan sonraki satışı olamayacak adam için değer mi ?
Para bağlamak ne demek. Astronomik bir rakamla mı alınıyor oyuncu? 11 kişilik rotasyonla lig gitmez. Ben direkt 11 oyuncusu olacağına eminim.

Para bağlamak ne demek. Astronomik bir rakamla mı alınıyor oyuncu? 11 kişilik rotasyonla lig gitmez. Ben direkt 11 oyuncusu olacağına eminim.
Nasıl ne demek para bağlamak daha açık ne demem gerekiyordu sen kendinle çalışıyorsun hâlâ önce başka transfer olmayacak gibi konuşmayın diyorsun şimdi rotasyondan bahsedip direkt ilk 11 diyorsun.

Twde maç başına ortalama pas hatası 16 yazmışlar keremin 15.3 müş bunlar kafayı yemiş. Adam benim baktığım yerlerde yüzde 90 pas oranı ile oynuyor nereden baktılar bilmiyorum ama çok büyük aptallık dönüyor

Nasıl ne demek para bağlamak daha açık ne demem gerekiyordu sen kendinle çalışıyorsun hâlâ önce başka transfer olmayacak gibi konuşmayın diyorsun şimdi rotasyondan bahsedip direkt ilk 11 diyorsun.
Rotasyon ne demek dostum? Orta saha rotasyonunda 2 oyuncu var şu an. Berkan ve Oliveira. Gerisini saymıyorum bile. Kimin oynayacağından bağımsız en az 5 oyuncu olmalı o rotasyonda. Bir sürü maç var. Hepsi oynayacak. Ben Midtsjö'nün genelde 11 oynayacağını düşünüyorum o rotasyonda.

Tane tane yazmak gerekiyor demek ki.

Transfer sezonu bitince çoğu dağılacak zaten. Oyunun kendisinden ziyade transfere odaklı, FM'yle büyümüş bir nesil geldi maalesef.

Konuya günde 8000 tane mesaj yazacak kadar vakitleri var ancak 2 90 dk izleyip fikir sahibi olmaya vakitleri yok.
Yalniz oyuncunun FM profili on numara.

İzlemedim iyi performans verirse bilemiyorum fakat ismi geçenler arasında düşük bir profil olduğunu görmek için izlemeye gerek yok 11 için alınıyor ise tepki de büyük olur oyuncuya baskıda.

Futbolu az cok bilen hikmet abi bile görev oyuncusu dediyse anlatırken, pek bisey demeye luzum yok.29 yasinda,fark yaratmayacak bir gorev oyuncusuna yedekte otursun diye 3-4 milyon verilmez.ilk 11 icin zaten yetersiz

Cok ilginc 3.5 milyona alinmis rotasyon icin , ben buna inanmadim bu herif ilk 11 icin alindi sonra bilerek yine imkansiz oyuncularin pesinde kosup olmadi artik devre arasi aliriz mico neye yetmiyor diyecekler

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bunu Ronaldinhoyada yapabilirler kıstas değil. Veiganinda benzer videosunu izledim, menemenspora alınmaz dedim, sonra rastgele bı maç açtım, adam 6. dkda harika bı gol atti ve hücum atraksiyonlarınin hepsinde de vardı. Morutanin videosunu izledim, müthiş oyuncu dedim, şimdi kosmuyor bile. İstersen vezir istersen rezil edebilirsin oyuncuları. Bı Selçuk Şahin videosu yapılsa yerli Kante diye ağzımız açık izleyebiliriz. Benim en uyuz olduğum pas opsiyonu oluşturmaması takımımızda ki hiçbir oyuncunun. Ama bu herif hareketliligiyle bunu sağlıyor. Bence fena oyuncu degil. Birde videodaki çoğu pas kötü gelmiş adama. Ya kısa düşmüş ya da sert atilmis

Bence izlemeden ön yargılı konuşmamak lazım. Evet baktığımızda pek iç açıcı bir kariyeri yok ancak Atiba, Siopis gibi futbolcuların da kariyeri iyi değildi.

Geri
Üst Alt